sağol cnm,en kısa zamanda sadaka verecem inş..ben de zeynepi öpüyorum,
iş meselesini naptın cnm,işe başlıcan mı?
canım, işten bir haber gelmedi henüz, sanırım çocuksuz olmasını tercih edeceklerdir. ama geçen yaşadığım bi olay beni şu an bebeğimi kreşe bırakıp çalışma fikrinden oldukça soğuttu. geçen gün duş aldım, hafta sonu oldubu, eşim de evdeydi, dışarı çıkıcaz, ben saçımı düzleştireyim, sen de zeynebe şu kıafetkleri giydir dedim, ben yatak odasına çıkarken daha merdivenlerde bi çığlık, bir ağlama nasıl korktum, dizlerim titredi, eşim de bağırıyo gülaaaaaaay koş.. allahım ne oldu dedim, kızı sakinleştirdim, eşime soruyorum ne oldu, bi gözüne oyuncağı çarptı diyor, bi parmağı burkuldu diyor,bi ben giydiriken yanışlıkla boğazını sıktım galiba diyor... tam olarak ne oldu bilmiyorum yani... zavallı kızın da derdini anlatacak hali yok ya... bu olaydan sonra dedim ki, en azından işe başlayacağım zaman bişey olursa bana anlatacak kadar konuşabilsin. ya orda bakanlar bi şey yaparsa, diye evhamlandım işte ne biliyim...
kızlar kerem hayatta bana kimsenin dokunmasını izin vermiyor babası dokunuyor öpüyor fln kıyametleri koparıyor bide vuruyormuş gb yapıyor babası allahım ellerini kendini sıkıp bağrıyor babasına çook hoşuma gidiyor bu benim benim minik badigardım. babasıda kıskanıyor vay be adama bak annesinede dokunamıcaz diyor. birde uyurken babası bana sarılsın fln kaldırıp kafayı ters ters bakıp bağrıyor karşıdanopuyorumnanaktan
maşallah kereme, erkek çocuklar anneye düşkün olur derler, şimdiden böyleyse ilerde daha da düşecek sana. ben de çok isterdim bana düşkün olmasını, ama nerdeeeeeeee boshayallersmile
kızımda iki yıl olmadı.oyüzden zaten olmuyor dedim.inşallah kalp atışını duyarım
canım, hayırlı olsun inşallah, duyarsın allahın izniyle merak etme. ne güzel ya. ben de arayı çok uzatmak istemiyorum ama şimdi de hazır değilim gibi geliyor.
testler yapılıp niçin çok kilo aldığı araştırılacakmış:gitme:
canım öncelikle maşallah berile. tiroidine bakacaktır. bir şey çıkacağını düşünmüyorum, özellikle yedirdiklerini okuduktan sonra... çok kalorili besinler veriyorsun, maşallah iştahı da iyi ondan olduğunu düşünüyorm. bence beslenmesini gözden geçirmeni isteyecek doktor. diyet verebilir.
artık bebekleri iki ayda bir mi her ay mi goturuyorsunuz kontrole??