bebem uslu olabilir ama ben zaten çok pratik biriyimdir..dun mesela ani misafire 2,5 satte 4 çeşit yemek tatlı börek ev silip süpürme bebemle de ugraştım çok mızmızdı dun:)))delikafadulden:roflol:
2,5 saate hepsini sığdırabildin mi gerçekteen:1shok::1shok:
o zaman sana okkalı alkışalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen berillemi yatıyon ..akşam yanıma alayım dedim melisayı ama nerde zaptetcem..peteğe gidiyo perdeyi ccekiyo dedim biz yatamıcaz herkes yatağına..bu kız neden baaa sarılıp yatmıyo acep :çok üzgünüm:
evet berille yatıyorum,ama sarılarak değil,zaten sarılarak uyumaz,emerken uyur yatırırım,
sanırım emzirdiğim sürece bu böyle olacak,gece uyandığında yanımda olmasına rağmen zor kaldırıyorum,
beşikte yatarsa kaldırmaya vinç lazım
günaydınlar.
hasta bebiklere geçmiş olsun.
ceyce sana da geçmiş olsun.uyuz adam,özür diledi mi bari? müşteri alacak ya fazladan bir tane ezilsek umurlarında değil.
bir hafta şehir dışındayık,tüm düzenimiz bozuldu,uyku düzeni tamamen allak bullak oldu ben olmadan uyumuyo.yine yatağında yatıyo ama kendi kendine uykuya dalmak hayal oldu. yaz tatilinde bozulmuştu tam rayına otumak üzereydi yine başa döndük. bi süre gitmemek lazım bi yerlre.
üstüne bir de hastalandı miniğim. burnu tıkanıyo sonra birden acayip akıyo, ilaç kullanıyoruz o ilaç da ishal yaptı. kıyamam gece nası inliyo uyurken.
zeynepnaz gözün aydın. Allah hayırlısını nasip etsin. kızım yaşına girsin ben de çok istiyorum. okudukça sizi iyice heveseniyorum. hayırlısı bakalım...
size de geçmiş olsun cnm,inş. kısa sürede iyileşir bebikin..
bende bu zamana kadar ne hamilelikte ne doğumdan sonra loğusalıkta nede şimdi 1 gece bile ayrı yatmadık...
ben git demem desemde eşim gitmez...
kaanın çok huzursuz olduğu gecelerde bile gitmez başka odaya benimle birlikte uğraşır bizim veletlen...
canım kosişim benim çok seviyorum seniiii....
dün bana tam 268 yetale verip pardesü aldı ben çok pahgalı lmayalım dediğim halde...
afferim kocenealkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağolun kızlar üzerimi kuruttum geldim fabrikanın personele dağıttığı swetlerden giydim oooh sıcak sıcak pantolonumuda dibime ısıtıcı koydum onla kuruttum montum peteğin dibinde ama bugün anlaşılan benim ters günüm bir taraftanda adet oluyorum onu keşfettim biraz önce oof oof.
julicim kazmadım mazmadır benim adam arada bir tutar insafı akşam keremle hep o ilgilendi bana sen git yat hayatım ben oğluma bakarım uyuturumda dedi oynamışlar uyutmuş gece fln hep o kalkıp baktı kereme ben sabah açtım gözümü iyi geldi deliksiz uyku özlemişim yaa.
ohh ne güzel,senin kocenede afferimalkisalkisalkis
selam kızlar çok fenayım boğazlarım aynii yanii cayır cayır yanii grip olcam ellam
büyük oğlan hasta onu doktora götürcem gitmişken çağanıda kontrolünü ettircem hava soğuk yağmur yağiiyo
esracım sen beni anlatmışsın demeyi çok isterdim emme malesef yemek konusu tamam ama temziliği istediğim gibi yapamıyom temizim ama dağınığız
julli gaza gelme yap derle ama bakan tek olusun benden demesi acuk daha büyüsün enzından çişini desin
rapunzel urasmı hasta geçmiş olsun hızlı hızlı baktım geçmişe
delf naber
mehlika fatma zehta hemşirem nabersiniz
sana ve oğluşuna çok geçmiş olsun cnm,
cnm sen 1 çocuk ve bir de azman bebeyle o kadarını yapıyorsun ya bence çok çok iyi..