- 20 Mayıs 2009
- 1.374
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben de öyle yapayım o zaman,zaten bebe bisküvisi bitti sayılır,mehlika ben sadece yumurta sarisina tatli kasigi labne/krem peynir i katip yedirmeye çalişiyorum onu bile tam bitiremiyor.
saol hacım..çağanım nasıl iştahsızmı hala..julli meloşun iyi olmasına sevindim kız gacıı diştendir mızmzılığıda mehlika bencede sabah kahvaltısı çok gibi geldi gerçi normalde ne yemesi lazım onuda bilmiyorum benimki sabah bi biberon cicibebeb yerse yiyo onla akşam oluyo
juli ben sağlık ocapına götürüyorum kontrole,
işte emzirmeye devam et,çorba yoğurt meyve işte rütin şeyler söylüyorlar hep..
kilosuna bişey demiyorlardı hiç..
sinemis peki canım süt fln vermiyormusun hiiç?
juli sen inek sütü veriyordun dimi melisaya nasıl veriyorsun onu canım sulandırarakmı? ya biz kereme keçi sütü alıyorduk özel sipariş ediyordu kociş artık havalar soğuduğundan keçiler süt vermiyormuş inek sütüne başlasam diyorum bende nasıl olsa artık 11 ayımıza gireceğiz.
kızlar zaten yemeye zorlamıyorum hiç ben hazırlayıp önüne getiriyorum kaç kaşık yerse o kadar zorla yedirmiyorum artık,anne sütü de alıyor ya doyuyordur demekki diye düşünüyorum..
sinemis melisa devam sütü hiç istemedi almadı zorla bile...
sütüde sevmedi..ilk zamanlar nesguik attım 1 cay kasığıyla basladım alısana kadar hep azaltıım.deneyebilisin... hatta istemediği zaman nesguikl sütü ağzına damlattıp biberonu vermiyodum içcem die deli oluyodu
dünüş keremde sevmiyor ya devam sütünü hatta inek sütü vermek zorunda kaldım annemlere gidince şu pınarın ilk adım sütlerinden içine bebe bisküvisi attım ona rahmen içmedi ne onu içti ne devam sütünü ama keçi sütünü maşallah diyeyim severek içiyor herhalde o kokusu benim oğlanı cezbediyorkaydirigubbakcemile3
juli düşünüyordum bende inekk sütüne nasıl alıştıracam diye bari bende öyle yapayım
slm ofertaselam kızlar çok yoğunum geçmişi okuyamadım ama size bir sorum var cevaplarsanız sevinirim havalar soğudu ya ben Kuzeye henüz bir mont almadım ne gibi bir şey alsam bilemiyorum astronot olanlarmı iyidir yoksa klasik kapşonlu filan bir kabanmı alsam.
selam kızlar çok yoğunum geçmişi okuyamadım ama size bir sorum var cevaplarsanız sevinirim havalar soğudu ya ben kuzeye henüz bir mont almadım ne gibi bir şey alsam bilemiyorum astronot olanlarmı iyidir yoksa klasik kapşonlu filan bir kabanmı alsam.