Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzelmiş kızının ismi,benim kızımın ismi de beril,hoşbulduk cnm.bade dila cnm.senin kızının adı ne peki?
hoşgeldin cnm,ben de seni merak ediyordum,acaba ne zaman doğum yapacak falan diye..kızlar herkese meraba.
burda çok gzüel şeyler paylaşmıştık geçen yıl bu zamanalr.
oğlum kardeşini gönderdi lükür ki.
kızımla şuan iyiyiz. sona doğru yaklaşıyoruz yavaştan. Allaha şükür herşey gzüel gidiyor.
dualrınızı bizden esirgemeyin.
siz doğumgünü hazırlıklarına başlamışnızı anlaşılan. ben de bebeğime kavuşmuş olurum sağlıkla inşallah o sıralar.
kendinize iyi bakın.
cnm ben tlfla arayıp vermiştim bilgili,bilgileri doğru verdim,büyük vermedim,sweetbaby seni merak edenlerden biri de ben çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bir an evvel ama doğduğu günü de haber edersin inşallah hayırlısıyla çünkü ona sormam gereken bişey var 'gelinim olur musun??' diye...
kızlar bu sabiha paktunanın yeteneğini keşfedin kitabı gelmedi bana form dolduran arkadaşlar bebişleri 2-5 yaş arası mı gösterdiniz de geldi çünkü sonradan gördüm tanıtım reklamında 2-5 yaş arası bişey diyordu ben normal doğum yazdım o yüzden mi göndermiyolar acaba??????
sağol cnm,en kısa zamanda sadaka verecem inş..ben de zeynepi öpüyorum,ah canım ya, kıyamam yavruma, çok geçmiş olsun.. ne kadar korkmuşsunuzdur ikinizde. canım heme bi sadaka ver, allah beterinden esirgesin. hatta ara sıra sadaka vermek gerekiyor, zira az sadaka belaları def eder derler. berili benim yerime öp...
günaydın cnm,ben de doğum günü için pek bişey düşünmedim,günaydın millet günaydın mehlika günaydın sivri oğlanı okula yolladım ortalık toplayıp öğlene kadan evimi süpürmem lazım
sveetbaby seni gördüğüme çoks evindim canım dualarımız hep müşterek rabim eli ayağı düzgün versin evladını kucağına amin..
doğum günü için hiçbişiy düşünmedim ne kadan kötü anneyim ben ama kostüm mostüm uğraşamam zaten sadece aile arasında yapıcam azmana çok bilem:))
julii meloşun iyi olmasına sevindim
öptüm hepinizi kızlar bakarım ben gene öğlene okula gitcem ne var ne yok bakam dünde gidemedim
mehlika şimdi aradım yeyit ettirdim adresimi bu hafta gelirdediler...
bakalım...
sinemis nasılsın canım buğlem nasıl diş ağrıları geçtimi...
teşekkürler sivricim sen nasılsın
buğlem dün çok iyiymiş eve gittiğimde annaneside mutluydu oda günleri güzel geçmiş
ohh dedim
annem durmadı demedi diye sevinrken
sabah mız mız 6da kalktık
8:40da çıktım evde hala mız mız dı
bu çocukları anlamk çok zorboshayallersmile
kaan nasıl bizde daha 2 diş var sizin bayağı ilerledi
kaan adım atıyormuş maşallh bu topiğin ilk yürüyen bebeği olcak bu gidişler
merhaba,hoşgeldin cnm,kızlar merhabalar umarım herkes iyidir
taha ya bıldırcın yumurtası yediricem bununda beyazı yasakmıdır bilen varmı ?
öyle bizimkide bu aralar akşam 23:30da uyuyor öncesi ne kadar uğraşsamda uyutamıyorum...
kaan düzeldi çok şükür dişler 8. diş sivrilmeye başlıyor...
evet dün 5 adım attı adım atınca mutluluktan kahkaha atıp heyecanlanıyor hemen düşüyor...
bilmiyorum 1 aya kalmaz yürümesi sanırım çok meraklı....
merve merhaba nasılsınkızlar merhabalar umarım herkes iyidir
taha ya bıldırcın yumurtası yediricem bununda beyazı yasakmıdır bilen varmı ?
sivri maşaallah cnm,5 adım arka arkaya atıyorsa artık yürüyor sayılır
sinemis beril de sabah 6,5 ta kalktı,bu gece saatte 1,5 saatte bir kalktık hep,2 saat deliksiz uyuyamadık,bir sabaha karşı 4,5-6,5 arası uyuduk sanırım ,
onu da tam hatırlamıyorum arada kalkmışta olabilir,
2 dişi çıktı ,niye hala böyle anlamıyorum ki,acaba başka dişlerde mi geliyor:sm_confused:
günaydın kızlar
çoookkk kötüyüm bu bebeler iyiye gidecekken iyice değiştiler gece1 er saat arayla kalktık uyanıyo beşiğinden tutup kalkıyor bize bakarak ağlıyor bugün ıyıce sapıttı.uykusuzluktan ölüyorum((((((
günaydın kızlar
çoookkk kötüyüm bu bebeler iyiye gidecekken iyice değiştiler gece1 er saat arayla kalktık uyanıyo beşiğinden tutup kalkıyor bize bakarak ağlıyor bugün ıyıce sapıttı.uykusuzluktan ölüyorum((((((