- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:sinifsinif::gitme:Kartal'a yattığımız gece Lale'yi aramıştım ağlayarak saat 01:30 falandı herhalde. sen daha gebeydin aramadıydım seni korkma diye.
Demiştim bu iş bitti Lale, buraya kadarmış gidiyor Ayaz. Bende kesmiştim yani umudumu.
O kadar kesmişim ki hatta sütüm bile gitmişti o gece.
Ayy aklıma geldi gene yavv
Hee cin aldı şimdi ayaz'da bizi çarpıyor aklı sıra.
Park yatağının kenarlarına tutunup kendini yukarı çekiyor. Az kaldı dizinin üstüne kalkar.
Bu hafta alt kata postalamalı onu.
:Saruboceq:alkisalkisalkisalkisalkisalkiskız biz de buralarda seni hep andık dualar ettik senin için zor günler geçirdin ama bak ayaz kocaman sıpa oldu yaşanması gerekiomuş yaşadın mevlam birdaha acı bişeyini göstermesin.hep böyle mutlu sağlıklı huzurlu olun yakalar yavaş ta olsa hızlıda olsa ayaz yaşıtlarını yakalar kilo değil önemli olan sende söylüosun çevreye karşı izlenimleri hareketleri.
az bile demiş...bana sorsa daha neler anlatırdım ona...
ahhayyy...burdayım sivricm...
koş ceyce koş bende esmeri okudumda geldim buraya :dance:
3 kişilikli hatın bu esmer haa haberiniz ola :1shok:
esmer cnm ben hemşire değilim radyoloji teknikeriyim meslek seçme kısmında mesleğime en uygun bu vardı o yüzden hemşire seçtim canımm
bizim topik te komple orda :sm_cool:
hee gel sende söyle.
ayy senle şöyle bir hırslarımızı döksek bir konuda acık girsek birbirimize iyi olurdu haa.
ceyce yazma konuya Songül'den uyarı geldi.
durduk yere ben kalırım sen uçarsın valla :roflol:
hee gördüm ama gıcık oldum yazdıklarını ukala koca iyi dayanmış ona 1 ay.aman banlasın birkaçgün faceden takılırım.
ceyce yazma konuya Songül'den uyarı geldi.
durduk yere ben kalırım sen uçarsın valla :roflol: