Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım nasılsın işler yoluna girdimi Buğlem nasıl oldu ?
Feyzacım süt durumların nasıl sen gün içersinde emzirmiyordun artık dimi sağıyormusun peki akşamları nasıl yetiyormu.
ben sabah 6-7 arası emzirip evden çıkıyorum sonrada saat 2 de sağıyorum işte.akşamda 7 de evde oluyorum o saatten sonra kuzey bir yada iki kez ancak emiyor yatana kadar sonrada gece nöbeti başlıyor mız mız sabah kadar kaç kere uyanıyor acaba süt yetmiyormu geceleri diye düşünmeye başladım yatmadan muhallebi yedireyim diyorum onuda yemiyor sıpa ay uykusuzluktan bayılıcam birgün bir yerde artık.
günaydın canım nasılsın??
kızlar oğlum yataktan düştü kafasını vantilatörün ayağına vurdu allahtan yere vurmadı yer daha sert zemin...
hala şoktayım..
kızlar oğlum yataktan düştü kafasını vantilatörün ayağına vurdu allahtan yere vurmadı yer daha sert zemin...
hala şoktayım..
hala şoktayım..
günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın kuzey nasıl? ek gıda vermiyormusun canım sen?belki aç kalıor olabilir geceleri.
çook geçmiş olsun canım bişeyi yok dimi?.
tutku ne renk yapacaksın saçlarını.
canım çok geçmiş olsun uyutma bi kaç saat belli olmaz çok ağladımı
geçmiş olsun sivri.
patır patır düşüyolar bebeler bugünlerde. hareketlendiler ya.
Allah korumuş seninkini de.
günaydın kızlar..
bugün bi çılgınlık yapıp saçımı boyatıcam inşallah güzel sonuç alırım..haftasonu düğün var elbise falanda bakmam lazım hepsini bugün nasıl halledicem bilmem:uhm:
hala şoktayım..
akşam oldu bu olay çok şükür geçti ama gece hiç uyumadık eşimle etkisinden kurtulamadık....
akşam düştü canım uyutmaadık hemen
çok ağladı yavrum çok
onla birlikte bende ağladım tabi içim gitti ,
sorma ya allah korudu
günaydın canımgünaydın kızlar..
bugün bi çılgınlık yapıp saçımı boyatıcam inşallah güzel sonuç alırım..haftasonu düğün var elbise falanda bakmam lazım hepsini bugün nasıl halledicem bilmem:uhm:
heee senin için erken geleceğim açıcam bu dükkanı yada evde tükkanı açıp işe geleceğim en iyi çözüm akannehirFeyza 09:00'da işbaşı yaptığın sürece açamazsın tükkanı bacım. ben en geç 08:30'da burdayım çünküm.
sen daha yatakta Buğlemle eğleşmekte oluyon o sırada
Tutku ne renge boyatacan? Senin saçın kendi rengiydi değil mi, boyatmamıştın hiç
heee senin için erken geleceğim açıcam bu dükkanı yada evde tükkanı açıp işe geleceğim en iyi çözüm akannehir
hala şoktayım..
günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın kuzey nasıl? ek gıda vermiyormusun canım sen?belki aç kalıor olabilir geceleri.
çook geçmiş olsun canım bişeyi yok dimi?.
tutku ne renk yapacaksın saçlarını.
hala şoktayım..