- 20 Mayıs 2009
- 1.374
- 0
- 43
evet canım inek sütü bazen keçi sütü veriyom ne olsa içiii zatii sırf süt bilem içti yaniicadı inek sütünümü sulandırıp veriyorsun. yeşil mercimek yapsam kızlar çorbasını gaz yaparmı hani et yerine geçiyo diyolarya ben şimdi ondan yapayım diyorum olurmuki?
tamam hacı bundan sora ay hesabını sdnaa göre bakıcam biz 6. ayda 9800dük bu ay 200 gram almışız 10 oldukcadı doğru hesaplamışsın,Ağustosun 4'ünde 7 bitmiş olacak,
şuan 7. ayınızdasınız,
beril de 12 Ocak doğumlu,çağanla 8 gün var aralarında..
hee bıraktık hacı yememizde bi azalma yok ama terliyo çok bebem fitde kalmak uğrunaguclubacismilecadı nbr bakalım nasıl gidiyor..geçmiş olsun çağana..
seninki yarışı bırakmış 10 kiloda kalmış..ısırırım onun dötünü ben
heee benimkide küçük seninkide az daha küçülse ceblerimize alıp gezsekkaydirigubbakcemile5benim küçücük totom, fındık kadar, ben uyuyabilirim o zaman sengözlerimebaksanab
hahahay oda kimmmiş kilolu o kadın bizim yanımızda anam benim topumda var emme üstüne çıkıp tepinmeye dötüm kalkmıyo ayy çok tembel olsum ben yavvv biri totoya destek çıksın kalkam zayıflıyam atuk:teytey::dance:HAAA HAA HAA ne fındığı sempatiksalakcinni canım sen ebru şallıyla yarış yapıyorsun vücudundaki kemik showla delikafadulden