canım su ve benzeri yani bi şekilde sıvı alacak gencer kuzeyde sadece rezene içiyor ıhlamur filan almıyor suıyuda yeni yeni işte ama su içmediği için leke oluşmuş değil yani
oğlunun adı gencer kuzeymi
benim oğlumun adıda kuzey adaşlar demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım su ve benzeri yani bi şekilde sıvı alacak gencer kuzeyde sadece rezene içiyor ıhlamur filan almıyor suıyuda yeni yeni işte ama su içmediği için leke oluşmuş değil yani
herkes langur lungur eklemiş sanırsam delikafadulden
ben sildim ark.listesinden tanıdık çıkarsa tekrar eklerim ilk ekleyini bulmak lazım saadet zinciri gibi yapmışız ama burdan biridir diyecem amahiiç bebe fotosu yok fotolarında
çok geçmiş olsun kızlar.oferda nasıl korkuttun kız kadıncağızı öyle tırsmış resmen senden
bizim doktorda kilo almadığı için idrar tahlili istemişti
bizde hemen yaptık ve çok yoğun iltihap çıktı
bu yüzden kilo almıyormuş üstelikte kusuyordu
7 tane iyne yapıldı ayrıca antibiyotik içiriyoruz son tahlilde epey bi iyleşme vardı
ama antibiyotik enaz 1,5 ay devam edilmeliymiş
hergün bir çay kaçığı veriyoruz umarım bir an önce iyleşir
çok üzdü beni bu durum
tombik yanaklı kızım resmen süzüldü
ahhh sizlerede çok geçmiş olsun inşallah hemencik düzelirler hepside bu arada sizdende geliyomu pembe leke orasını kaçırdım sanırımbizimde doktoruuz bol sıvı ver demiş zaten suyu çok içiyor ama daha da çok içireceğiz artık sizede çok geçmiş olsun canım ilaç vermedimi peki doktorunuz
hiç tedaviye bile gerek kalmaz umarım tahlilleriniz temiz çıkarda sen olumlu düşün canım dediğin gibide bol bol suuuuu ben öle yapıyorum 10 dk bir dayıyorum biberonu 2 damla aksa o bile yeter diyesaol esmerim 15 gün sonraki değerlerindede çıkarsa ultroson çekeriz ona göre tedavi belirleriz şimdilik bol su verin demiş
oğlunun adı gencer kuzeymi
evet canım gencer kuzey ne güzel bi tanede şubat bebişlerinde var adaşımız :)))
benim oğlumun adıda kuzey adaşlar demekki
kızlar ben çıkıyorum iyi günler burda bir yağmur yağmaya başladı anlatamam gök gürlüo acayip sıcak ama yağmur yağıyor
bizimki uyandı o uyurken tarhana çorbası yapmıştım ilk defa verdim maşallah kuzum nerdeyse yarım kase yedi sevdi kuşum tamam garantilediğimiz bir çorbamız daha oldu:)) siz veriyomusunuz tarhana
bizimki uyandı o uyurken tarhana çorbası yapmıştım ilk defa verdim maşallah kuzum nerdeyse yarım kase yedi sevdi kuşum tamam garantilediğimiz bir çorbamız daha oldu:)) siz veriyomusunuz tarhana
bende siliyorum fundayı
ben veriyorum canım. hatta tarhana kendinden acıymış biraz ama gene de yedi.
nane koydum içine, domates rendesi koydum biraz, zeytinyağı; götürdü valla.
sütlü domates çorbası yaptım geçen hafta da onu dea sevdi benimki.
ben kafama göre geçen ay başladım.
neyse erken değilmiş
ben kaçtım
byyyyyy
ben kafama göre geçen ay başladım.
neyse erken değilmiş
ben kaçtım
byyyyyy
6. ayımızı devirmedik daha ama verdim bilmiyorumki inşallah bişiy olmaz bi arkadaşım var 2 aylıkken verdik tarhanayı çokta güzel yedi filan demişti aklımda kaldı