Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kuzuya afiyet olsun yarasın da domates veriyomusunuz alerji yapabilme ihtimali çok olduğu için çilek ve domatesi 1 yaşına kadar vermemek gerek diye duydum ben hiç vermedim salça bile koymadım çorbasına ama siz domates çorbası yapmışsınız ee bişiy olmadıysa verebiliriz yani ölemi?
nereyeeee bitti mi mesaiii bu saattteeee sana bişii yazmıştım halbukimmm. kafamçokkarıştı
6. ayımızı devirmedik daha ama verdim bilmiyorumki inşallah bişiy olmaz bi arkadaşım var 2 aylıkken verdik tarhanayı çokta güzel yedi filan demişti aklımda kaldı
canım geçmiş olsun ayaza...bronşiti mi yeniledi acaba?bu bronşit çok illet bişey zaten...her zaman dikkatli olamak gerek..hele yaz ayları bi terleyip bi soğuyorlar ondan çabucak hasta oluyolar...
kızlar benim bebeğim de ateşlendi aşıdan sonra 38 dereceyi geçti valla ateşi...sizinkiler nasıldı aşıdan sonra ateşlendiler mi?
sıcak sıcak çook sıcak ondan yaaa keremde gece heep mıkır mıkırdı bir ara elimde su biberonu ben uyuyakalmışım heep su içmek istedi başk abişeyde yemek istemiyor. ya şu alıştırma bardakları fln varya kızlar onlardan alan varmı alsakmıkine acaba kullanabilirmiyiz?
berile dün akşam elma suyu sıkmıştım içiremedim,
püre yaptığımda da yemiyor,kayısı püresi yapmıştım onu da yememişti,
napacam ben yaa,çorba için erken mi?
çorba yapıp vermeyi denesem mi acaba??
berile dün akşam elma suyu sıkmıştım içiremedim,
püre yaptığımda da yemiyor,kayısı püresi yapmıştım onu da yememişti,
napacam ben yaa,çorba için erken mi?
çorba yapıp vermeyi denesem mi acaba??
bence erken değil çorba için; ilk ek gıdalarda var zaten çorba.
bir dene istersen.
erken diyil canım biz çorbayla başladık çokda güzel aldı şimdi hiçbişey yemiyo o ayrı :umursamaz: herkese günaydın bu arada
alıştırma bardağı ne işe yarar?
tama su içemeye onu biliyorum da amaç ne yani? biberondan içsin nolucak?
bardaktan içirmeye alıştırmaksa amaç Ayaz 1 aylıkken minik kadeh bardaktan süt içiriyordum ben ona; ben almayayım o zaman lışkın benimki zaten.
bence erken değil çorba için; ilk ek gıdalarda var zaten çorba.
bir dene istersen.
:)))) ceyce sende komik kızsınşakkıdıaman canım ayaz yakında rakı kadehinide tutmaya başlar sempatiksalakcinni hee bardağa alıştırmak için nebileyim millet yapmış ayıp olmasın alalımda ekonomi canlansın diye şeyyttiydim benlaelaelaelaelae
aman canım ayaz yakında rakı kadehinide tutmaya başlar sempatiksalakcinni hee bardağa alıştırmak için nebileyim millet yapmış ayıp olmasın alalımda ekonomi canlansın diye şeyyttiydim benlaelaelaelaelae
:)))) ceyce sende komik kızsınşakkıdı
bebeler kana kana su içmek istiyolar
biberondan cek cek nereye kadar...
alıştırma bardagında delikler cok ve büyük bence bunun için gerekliR]
bir elinde bebe bir elinde pc olursa böyle anlamsız cümleler cıkar
aman canım ayaz yakında rakı kadehinide tutmaya başlar sempatiksalakcinni hee bardağa alıştırmak için nebileyim millet yapmış ayıp olmasın alalımda ekonomi canlansın diye şeyyttiydim benlaelaelaelaelae
günaydınlar kızlarrr
zombi gibiyim gece kaç kere kalkıyorum sayısı belli değil !!!!
mehlika Urasta öyle hiç bişeyi sevmedi istemiyor napıcam ben bununla yediremiyoruz valla
yoğurdu yapabildinmi???