Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mail atsana arkadaslik davetinden mailini bulursun, eklediysen zaten maili vardir orda. direk kendine sor bence sen kimsin deyu
ben de yürütece koyuyorum baska türlü basa cikamiyorum :kedi:
herkesisn disi cikiyor benimki de saclarini yoluyor dis cikarma isaretiymis süprizzzzz
yürüteç olayını iki ayrı doktora danıştım
ikiside aynı şeyi dediler
oturabilen ve sırtını dik tutabilen çocuklar için yürütecin hiçbir sakıncası olmazmış
bizimkide çok seviyor yürüteci
abiside epey kullanmıştı
bende almadım arkadaşımın var o vereyim dedide şuan daha biz oturamıyoruz bile çok dik duramıyo sadece ayakları sert basabilyo beklemek lazım sanırım biraz dahacanım ben daha örümceğe koymadım dr.muz bizim önermemişti örümceği çok istersen 8.aydan sonra enfazla yarım saat koy demişti daha örümcek bile almadım kararsızım yani okonuda
evet canım yürüteçörümcek dediğiniz yürüteçmi kızlar
maşallah kuzuya 2 saatlikte olsa yapmış olması yeter gerisi gelecektir
ben örümceğe koymadım daha hiç erkenmi gibi geliyor siz nezaman başladınız örümceğe özellikle erkek bebişler için sakıncalı filan diye duydum karar veremedim
bende takılmıyorum ama benimki bezini ıslatmıyor
kum döküyormuş ondan yoksa şükürler olsun
bizde idrar tahlili yaptırdık galiba kum var dedi ama 15 gün sonra tahlili tekrar yaptıtr o zaman kesin bişey deriz dedi kilo alımı bu yüzden yavaşlamış olabilirmiş
herkes langur lungur eklemiş sanırsam delikafaduldenface'deki grupta yok ki, orada ekli değil.
[[/B]
bizde idrar tahlili yaptırdık galiba kum var dedi ama 15 gün sonra tahlili tekrar yaptıtr o zaman kesin bişey deriz diyor bdi kilo alımı bu yüzden yavaşlamış olabilirmiş
herkes langur lungur eklemiş sanırsam delikafadulden
:roflol:
nasılsa ortak arkadaş var diye atladık mı hepimiz.
ama yok yaa isim tanıdık geliyor bana, sanki burdan biri gibi :uhm:
bizde idrar tahlili yaptırdık galiba kum var dedi ama 15 gün sonra tahlili tekrar yaptıtr o zaman kesin bişey deriz dedi kilo alımı bu yüzden yavaşlamış olabilirmiş
bizde idrar tahlili yaptırdık ultrason çektirdik kum döküyo olabilir diye ama bizim sorunumuz idrarından pembe leke geliyordu(bana göre kan da dr a göre pembe leke) çok şükürki değilmiş bol sıvı vermek gerekiyormuş benimkide su içmeye bile daha yeni başladı ara ara yinede geliyo hala
geçmiş olsun oferta.
kesinleşsin de bari ne olduğu opna göre bi tedavi verir doktor.
canım doktorlar bu kum olayını şöyle acıklıyor
sıvı alımı yetersiz oldugunda idrarı yogun oldugu için kristalleşiyormuş
bu kristalleşme havayla temzs edincede bezde pembe lekeler oluyor
bazıları kan sanabiliyo dedi
böbrek vs.. baktırdık tahliller yapıldı
ilaç filan verilmiyor bol sıvı alacak dendi
benimki biberon sütünü almıyor
anne sütüde cok az doymuyor .
elif size de geçmiş olsun.
o pembe leke az su içmesinden miymiş peki
bizim doktorda kilo almadığı için idrar tahlili istemişti
bizde hemen yaptık ve çok yoğun iltihap çıktı
bu yüzden kilo almıyormuş üstelikte kusuyordu
7 tane iyne yapıldı ayrıca antibiyotik içiriyoruz son tahlilde epey bi iyleşme vardı
ama antibiyotik enaz 1,5 ay devam edilmeliymiş
hergün bir çay kaçığı veriyoruz umarım bir an önce iyleşir
çok üzdü beni bu durum
tombik yanaklı kızım resmen süzüldü
bizimde doktoruuz bol sıvı ver demiş zaten suyu çok içiyor ama daha da çok içireceğiz artık sizede çok geçmiş olsun canım ilaç vermedimi peki doktorunuz