- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 40
günaydın kızlar
cumartesi günü nihayet evimize döndük
ama benim akıllı uslu kızım gitti yerine tam bir canavar geldi
ankara hiç yaramadı bu bebeye
offfffffffffff 2 sn yanından ayrılamıyorum
ya kucağımda olacak ya da dibimde
ne yapıcam ben böyle hiç bilmiyorum
uyku düzeni de sapıttı uykusu gelince hemen uyuyan bebe gitti
yerine 1 saatte zar zor uyuyan bebe geldi
cani ya iyice anliyorlar artik farkli ortamlari, bi kere gezdirince bagimlilik yapiyor hep gezmek istiyor galiba "Anne beni al gezdir :ecrin_bebek:"
benimki de beni birakmiyor herseyimi onun yanina tasiyorum :sinifsinif:
ooooo Ne cok is yaptin maasallah, yüklenmeyin kendinize o kadar, bosver o kadar da hamarat olmasan da olur, yau sizin gibi hamarat gelinleri görüyorlar sonra bizi begenmiyorlar :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3çok yorucu günler geçiryorum kızlar .normal yemek ev işi haricinde hafta sonu yaptıklarımı sıralıyım
cuma akşamı yeşilköye gittik gece 12de geldik
cumartesi işe geldim çıktım eve gittm yemek pasta börek derken akşam 6 oldu eşim geldi doğru büyükçekmeceye gece 1de geldik
pazar günü yorgunlukla uyandım kahvaltı yaptık çıktık boğaz turu yaptık 1,5da vapura bindik akşam 7bucukta indik buğlem 2 saat uyudu ama sonrasında hiç uyumadı pek sorunlu değildi allahtan kucaktan kucağa gezdi
8de eve geldik duş yemek-çamaşır derken 12bucukta yatağa yattım
1bucukta bir ağlama öksürme aralıksız 1 saat buğlem hanım öksürdü kalktım ıhlamur yapmaya mutfağa geldim birde ne görüyüm
karafatma bi çığlık kendimi yatak odasında yatağın üstünde buldum tüm ev halkı uyan dı tabiki benim çığlığıma çok tiksiniyorum o hayvandan yaaa fare görsem bu kadr huylanmam herhal
anlayacağınız çok yorgunum yarn eltimler biniyor kayınvalidemle ben bayram sonrasına kadr başbaşayız
ben de o hayvandan nefret ederim, bi keresinde misafirlige gittigimiz bir yerde aile kendi yatak odasini bize vermisti, yusufu yere portbebenin üstüne biraktik ki biz yatakta onu uyandirmayalim diye, gece bi cikirtilar cikti zaten yusufda rahat durmuyor sürekli hareketli yerde, ben de fare vare zannettim esimi uyandirdim yusufu yataga alalim fare yusufu isirir dedim tamam dedik isigi bi yaktik bissürü karafatma, ayyy hala igreniyorum, oglum karafatmayla o gün tanisti, bi daha da orda kalmam zaten.
ben de korkarim, igrenc bisey. kücük kücük heryere giriyorlaroyy okurken yoruldum feyza yaa.
eltinler dönünce normal düzene girersiniz, kayınvalideni öyle hergün gezdirmek gerekmez herhalde.
pasta börek niye yapıyorsun bu kadar iş-güç arasında alsanıza dışardan birşeyler.
bu karafatmaların dün gece gezme günleri miydi nedir?
bizim evden de çıktı kolum kadar, bende acayip korkarım karafatmadan.
günaydinnngünaydınn herkese
ben de dün gece yusufu kendi yatagina kendi odasina yatirdim hic farketmedi bile :dance: