Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ne güzel işte dişleriniz çıkmış,bazı arkadaşların bebeleri de çıkardı,ecrincim allahtan senede bir görüşüyoruz yoksa ben çok sabırlı değilim aslında kesin birbirimize girerdikalsanaalsanasmile
kızlar dişleri çıkanlar varmı? zehranın dişi çıkıyo daha tam çıkmadı ama azcık yarmış ucu çıkmış ısırıyo emerken ondan farkettim . erkenmi diş çıkarmak için daha 5,5 aylık bile olmadık. zaten bu ayda sadece 500 gr almış:1no2:
Kız mehlika berilin anlamı ne kız çok hoşuma gidio nette bakıomda çok anlam vermişler.abimin kızı olacak ona düşünüorum ben berili
hoşgeldin canım . nasılsın? işler yoğun mu hala?
bizim drun verdiği tarif şöyle; 90 cc ılık devam sütüne 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 3-4 adet petibeurre biskuvi. son bir haftadır 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve yavaş yavaş artacak şekilde yumurta sarısı koyuyoruz. (1 ay sonra 1 yumurta sarısı olacak)
bu ay için kampanya cnm,temmusta devam edermi bilmem..aa çok sağol canım yaa bilmiyordum bunu.
gerçi iş çıkışı olmaz, servis 17:00'ye kadarmış ama ama haftasonu gideriz hiç değilse.
aa evet zümrüttü diğer anlamı..benim kızımın adıda beril beril 11 ocak doğumlu mehlikanında 12 sanırım
ben arınmış aklanmış ve değerli bir maden taşı diye okumuştum
zaten genelde jeoloji mühendislerinin kızlarının adı oluyomuş:)
ceyce beril arınmış aklanmış demek:)benden çaldı o bende düşünmüştüm ayrise:)
güzel bir isim ama zümra nevra hanzade dila beril beğendigim isimler..
rengarenk kim tutar seni say boşver:))onlar hep hizmet ettigi için bizdende aynı şeyi bekliyorlar.elimden geldigince yaparım ama mesafeliyimdir kendimi de ezdirmem..
fatma eşim değiştirmiyor hem tiksiniyor hem dinen de uygun olmadığını düşünüyoruz..bu konuda fikrimiz bu.
kız bebekleri olanlara soruyorum arkadaşlar babaları altlarını deiştiriyor mu? benim eşim değiştirir genelde ama yaptırma diyorlar bana siz ne dersiniz yanlışmı yapıyorum..
evet işte dinen uygun değil diyorlar değiştirmesin diyorlar ben şimdi eşime nasıl diyeyim değiştirme diye kırılmazmıCADIARZU
:roflol::roflol:sinemis avm iyi olduda çok harcıyorum ya her gititmde bişi alıyorum yakında benim koca ok dediign gibi olsun karşıya taşınalım der belki:)kaydirigubbakcemile3yıldırma politikası son gaz devam..sempatiksalakcinni
kız bebekleri olanlara soruyorum arkadaşlar babaları altlarını deiştiriyor mu? benim eşim değiştirir genelde ama yaptırma diyorlar bana siz ne dersiniz yanlışmı yapıyorum..
fatma eşim değiştirmiyor hem tiksiniyor hem dinen de uygun olmadığını düşünüyoruz..bu konuda fikrimiz bu.
evet işte dinen uygun değil diyorlar değiştirmesin diyorlar ben şimdi eşime nasıl diyeyim değiştirme diye kırılmazmıCADIARZU
kişinin düşüncesiyle alakalı,dinen günahı yok bunu biliyorum kesin olarak.ama haya ve edep açısından uygun olmaz deniliyor.kaydirigubbakcemile3
tercih meselesi bizde degiştirmez eşim...bende müsade etmem.
sadece meraktan soruyorum dinen ne gibi bir sakıncası var bana çok anlamsız geldi bu konu.sonuçta evladı nasıl bir sakınca olabilirki o zaman oğlumunda altını hep babasımı değiştirmeli.anlamadım ben şimdi.
esmercim hani büyük buluşma olacaktı avrupa-asya yakası ortak.ne oldu yapmıyormuyuz
esmercim hani büyük buluşma olacaktı avrupa-asya yakası ortak.ne oldu yapmıyormuyuz
heee kıskanırım tabii olan var olmayan var. ben oğluma hiiiç pembe giydiremedim ama bolbol kırmızı giydiriorum yakın sayılırlar birbirine sempatiksalakcinni
iyiyim herşey yolunda ama işlerim hala yoğun.Müşteri ziyeretlerim oluyor dün çorludaydım mesela eve ancak 8 gibi gidebildim bugün ofisteyim de dinleniyorum biraz.geçmişi okuyayım dedim çok sayfa var vazgeçtim.varmı önemli bişey kaçırmıyayım sempatiksalakcinni
buluşup durmayın yahuu yapan var yapamayan varkaydirigubbakcemile
tuttum bunu erkek cocuklarıda baba değiştrsin o zman