- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarıyor valla.
hatta mendil kırmızı-lacivert arası birşey çıkıyor geri.
bütün boyayı çektiği için.
slm kızlar a.s.
biz tatili bitirdik geldik.. geçmişe bakmadım herkes ıyıdır umarım..
bende zehranın çamaşırlarını renkli beyaz hepsini beraber yıkıyorum hiç renk solması olmadı daha .
kızlar bişey soracagım d vitaminini kaç damla veriyorsunuz birde kalsiyum kullanıyormusunuz bebeklere benım kızıma doktor kalsıyum verdı.
günaydın dicem olmucak tünaydın kızlarr..sabah 4 de uyudum çay kahve çok içtim sanırıım ondan..
juli geçmiş olsun üzüldüm yaw..neyseki birşey olmamış yanakistana..ben birazdan foruma gitcem monthcare bakayımmı varmı diye mama sandalyesi senin için.
birde face forum ist sayfasını begenen herkese sinema bileti veriliyormuş isteyen baksın alsın bileti.:)
esmer eşin güzel cvp vermiş karı koca süpersiniz laf yetiştirmede:)
rengarenk az degil kilosu merak etme ek gıdaya agırlık ver artık...
sivri kaan da düşmüş ona da geçmiş olsun.
buluşmamı var???
birde deterjan ben dalin sıvı kullanıyordum şimdi kendi kullandıgımız deterjandan koyuyorum dalin yumuşatıcı ekliyorum 40 derece de yıkıyorum ama çok renklileri atmıyorum ben
renk vermeyecekleri atıyorum.zaten renk veren hiç giysisi olmadı ayrisin:))(küçük emrah modu gibi oldu)
Allah Allah sende nie akıtıyoki esmer ben 40 ta yıkadığımdada akıtmıo acaba deterjan etkilermiki
hoşgeldin cnm..slm kızlar a.s.
biz tatili bitirdik geldik.. geçmişe bakmadım herkes ıyıdır umarım..
bende zehranın çamaşırlarını renkli beyaz hepsini beraber yıkıyorum hiç renk solması olmadı daha .
kızlar bişey soracagım d vitaminini kaç damla veriyorsunuz birde kalsiyum kullanıyormusunuz bebeklere benım kızıma doktor kalsıyum verdı.
esmercim dandik kıyafetle alakası yok ozellikle kırmızı bazen çok boyuyo
geçenlerde mothercareden aldığım çıtçıtlı badi çok boya verdi fişiyle birlikte geri götürdüm aldılar incelemeye yolladılar onların kullandığı boya yüzünden renk vermiş olduğunu kabul ettiler ürün değerinde başka ürün almam için msj attılar bugün yarın gider alırım
mehlikasu bence götür şansını dene
bana da eşim sanki geri alıcaklar boşuna uğraşma dedi ama geri aldılar