- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım.nasılsın işlerini toparlayabildinmi.
günaydın cnm hoşgeldin,
buğlem nasıl oldu,öksürüğü geçti mi?sen nasılsın?
ay bu kocalar insanın ömrünü tüketiyor,bizim ki de aynen anlattığın gibi,
dikkat et çocuğu ezecen vs vs...
bugün 10 yaş yasladım herhalde
sabah 6.00 da bir düşme sesi arkadan bas bas ağlama
oraya bakıyom yatağın kenarlarına bakıyorum melisa yok
yok işte bi yere düşmüş ağlıyo görünürde yok
yatağın kenarında bir karıslık acıktık vardı oralara yastık koymuştum orda tepetaklak gel bas yerde ayaklar yukarda ayaktan cekiyom kafa sıkısmış
hayatımda böyle kötü bir gün gecirmemiştim...tam 1 saat ağladı kuzum :2:
rabbim bebişlerimizi korusun...:Saruboceq:
günaydın canım sen nasılsın ? işleri topladım yeni bitti .kerem ne yapıyor nasılcanım iyiyiz şükürler olsun kerem toparladı kendini çocuklar hasta olacağına biz olalım valla.içi gidio insanın birde mızmızlamaları bitirio.canım buğlem birazda ilgi fzl olduğundan huyu suyu herşeyi değişmiştir düzelir inş.canım babannesi iyi bakamıo kızına sempatiksalakcinni
günaydın canım sen nasılsın ? işleri topladım yeni bitti .kerem ne yapıyor nasılcanım iyiyiz şükürler olsun kerem toparladı kendini çocuklar hasta olacağına biz olalım valla.içi gidio insanın birde mızmızlamaları bitirio.canım buğlem birazda ilgi fzl olduğundan huyu suyu herşeyi değişmiştir düzelir inş.canım babannesi iyi bakamıo kızına sempatiksalakcinni
ne biliym çok iligden sapıttı galiba ama bu buğlem beni çileden çıkarmaya başladı o kadr inat ki yapmk istedğini yapıyor direniyor çok şebek hep oynamak istyor
nan cadı doktor öyle kafasına göre çemkirirse öyle olur işte. önce dosyasına, bilgilerine bakacak sonra adam gibi laf konuşacak.
iyiki ben yokmuşum, kocem gene efendi davranmış.
ben olsam daha çok söverdim.
sokaktaki yaşlı teyzeler bitti şimdi doktorlar mı kocakarılık yapmaya başlaycek klava:
deterjandan bahsetmişsiniz de ben hacışakir granül sabuntozu kullanıyordum sevmedim.
erimiyor bazen topak topak çamaşırların üzerinden çıkıyor.
dalinin sıvı sabununu denemeyi düşünüyordum.
bir de ben renk koruyucu mendil aldım Ayaz'ın beyazlarını renklilerini bir atıyorum renkleri birbirine karışmıyor artık.
aaa esmercim o renk koruyucu mendilleri merak ediyodum sorcaktım unuttum gerçekten işe yarıyomu
hakkat yarıyor mu işe?
Ya ben hep renklılerle beyazlarını bırlıkte atıyorum daha hİÇ renk karıŞmadı İkİsİ beraber bİle makına yarı doluyo berİlİn beyazları ne kadar olcak zaten badılerı bıle renklı