- 7 Haziran 2008
- 2.566
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah eceyekara şimşek ne juliibilmiyorumkismile
öle yaptım az önce yoğurduna seftali rendeledimfeyzanin yeğenine çok uzldum.Allah rahmet eylesin kalanlarada güç,sabir versin....
juli bence de emzirmelisin.dedigin mantikli meyveli yogurt verirsin .sutun varken sut ver canim..
juli tuzlu olarak,dereotlu peynirli tuzlu kek yapabilirsin:))
dayamıyom memeyi su verecem ağlayıncada dışarı çıkarcam bakalım bide anasonlu rezene aldım onuda anam dedi uyurmuş:)ohhh hamarat juliiettt:hulya:guclubacismile bize de gönder bize de....
kokoş kokoş bekleyin ana kız...
cadı baakk gördün mü hep sen yapıyon zaten bu çocuğa gazı...veriyon memeyi dayıyon memeyilmaz:
yine kimse slm vermemiş iyi akşamlar herkese
selam kızalr biz doktordan geldik herzamanki gibi çağanın derdizoru gazmış idrartahlili ultrason sonuç gaz başka herbişiyi turp gibi dedi doktor amcası sadece emzirmemeye çalış geceleri uyuması lazım dedi bende biliyosan al sen zabdet dedim delf gibi görmeden paçayı sıvıyon dedim doktorada güldü diye doktor melenk bu dedi:)) zinco damla verdi kendinden bide yutrdışından getirtebilirsen almanyadan samsımplex getirt dedi oda iyi gelir dedirezene dedi bide bu kaaa kilosu 1 yaş bebeğe eş dedi boyunada öle dedi maşallah diye diye bi hal oldu anan seni okaaa emzirsedi snede böle olurdun dedim sora doğum kilosunu öğrenince çokta aşırı değilmiş dedi kilomuz 9800 boyumuz 73 olmuş banada çikolata kahve falan yeme dedi
ama utkucum sigarayı demedi zaten günde 2 dal sigaram var( onuda içmeyimde kafayımı yiyim
kocamda aradı playstion 3 alacakmış dünyanın parası sen onu al dedim bende çiğdemsem onu eve sokmadan parçalarım dedim hadi bakak dedim.:)))
işte bölee çağan gece uyucakmış doktor emicesi öle dedi az emcekmiş çorbayıda yağsız salçasız tuzsuz yicekmiş juliinin kabağından patatesinden yapam bakam bidaha belkim yerr pirinç ununuda eğlensin diye sulu ver dedi zaten kilolu koyu yapma dedi oldu dedim
sab simplex banada demişti dr um..ama utku çok gazlı olmadığı için vermedim..dedik biz sana çok yedirme çocuğu diye..gerçi bende seninle aynıyım benimkide meme bağımlısı ama sesi çıkmadığı için oğlumun şikayetçi değilim.bende gece emzirmek istemiyorum ve yatağında yatsın istiyorum başarabilirsen yaz bizede formulü..selam kızalr biz doktordan geldik herzamanki gibi çağanın derdizoru gazmış idrartahlili ultrason sonuç gaz başka herbişiyi turp gibi dedi doktor amcası sadece emzirmemeye çalış geceleri uyuması lazım dedi bende biliyosan al sen zabdet dedim delf gibi görmeden paçayı sıvıyon dedim doktorada güldü diye doktor melenk bu dedi:)) zinco damla verdi kendinden bide yutrdışından getirtebilirsen almanyadan samsımplex getirt dedi oda iyi gelir dedirezene dedi bide bu kaaa kilosu 1 yaş bebeğe eş dedi boyunada öle dedi maşallah diye diye bi hal oldu anan seni okaaa emzirsedi snede böle olurdun dedim sora doğum kilosunu öğrenince çokta aşırı değilmiş dedi kilomuz 9800 boyumuz 73 olmuş banada çikolata kahve falan yeme dedi
ama utkucum sigarayı demedi zaten günde 2 dal sigaram var( onuda içmeyimde kafayımı yiyim
kocamda aradı playstion 3 alacakmış dünyanın parası sen onu al dedim bende çiğdemsem onu eve sokmadan parçalarım dedim hadi bakak dedim.:)))
işte bölee çağan gece uyucakmış doktor emicesi öle dedi az emcekmiş çorbayıda yağsız salçasız tuzsuz yicekmiş juliinin kabağından patatesinden yapam bakam bidaha belkim yerr pirinç ununuda eğlensin diye sulu ver dedi zaten kilolu koyu yapma dedi oldu dedim
yine kimse slm vermemiş iyi akşamlar herkese
biz bugün sağlık ocağına gittik juliett aşı için...
8.900 kg 67 cm olmuş ece....
kan damlası için bana 9 damla dedi...
her kiloya bir damlaymış...ece kusuyor içmiyor dedim karıştır meyve suyuna falan dedi...
merhaba kızlar ne var ne yok