Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada burakin oda taki9mi geldi simdi adamlar onu tasiyor bu saatte getirdielr zaten 15 gun gecikmeli geldi cok sinirlendirdielr beni bugun cok fena bagirdim telde bu saatte getirdielr o yuzden gece yarisi mobilya kuracaklar
saol canim bana bir de telde diyorki 15 gunluk gecikmenin lafi mi olur diyo ben de simdi odemenin geri kalanini geciktiriken 15 gunun aramizda lafimi olur diyecegim yazik brid e elemanlarini bu saatet deli gibi calistiriyor ustalarin gunahi ne yarin da sabah is basi yaparlar patronlarina bisey olmuyo tabi olan calisana oluyo canalri cikti adamlarin bu saattehayırlı olsun canım. o mobilyacılar yok mu ? hep böyle bunlar. kolay gelsin canım
selam kızlarr
saçlarım çok dökülmeye başladı benim yaa :gitme:
saol canim bana bir de telde diyorki 15 gunluk gecikmenin lafi mi olur diyo ben de simdi odemenin geri kalanini geciktiriken 15 gunun aramizda lafimi olur diyecegim yazik brid e elemanlarini bu saatet deli gibi calistiriyor ustalarin gunahi ne yarin da sabah is basi yaparlar patronlarina bisey olmuyo tabi olan calisana oluyo canalri cikti adamlarin bu saatte
benim 2 aydir oyle canim avuc avuc dokuluyo bioxin sampuan ve bioxin serumlardan aldim biraz fayda etti gibi ama tamamen degil tabi hala dokuluyor
jasmin
serumu emzirirken vermemiş diye eczacı sced. e diye hatirliyorum.ben hep onun şampuanının kullaniyorum ama dokulmeye engel olmuyor hormonlardan dolayi diye dusunuyorum.benim eskiye oranla daha iyi eee 6 ayi geçtikk ne de olsa:))
bu arada guzel gunlerde kullansinnn yakişikli, karizmatik oğlum:)
merhaba canım iyiyim sen nasılsın ne olsun demir dişleri çıkardı rahatladık dedim ama yok hala huysuz 1dakika yanlız kalmıyo tuvalete bile gidemiyorum sürekli yanında olmamı istiyo onun dışında şükür iyiyiz demir şuan 3 .sırada sanırım 8900 dü 2hafta önce 1.utku 2.çağan 3.demir geçemedik ikinizidesab simplex banada demişti dr um..ama utku çok gazlı olmadığı için vermedim..dedik biz sana çok yedirme çocuğu diye..gerçi bende seninle aynıyım benimkide meme bağımlısı ama sesi çıkmadığı için oğlumun şikayetçi değilim.bende gece emzirmek istemiyorum ve yatağında yatsın istiyorum başarabilirsen yaz bizede formulü..
play station demişken benim koca tam play station tutkunu..1 i 2 si 3 ü..hangisi çıkarsa sırayla denedi..3 ünü geçen sene aldı tutkun olduğu için alma demedim..ama öyle bi imkanın varsa aldırma..ben kafayı yemek üzereyim..
sigara içen annelere çok kızıyorum ben helede emziriirken o konuda yorumum yok sana..ama keşke içmesen..
nasılsın esracığım..alıntı yapmadım ben gözümden kaçmış..ne var ne yok demir paşa nasıl..çağan geçemedi utkuyu demir geçtimi bakalım..utku yarışta önde galibakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
canım güle güle kullanın odanızı hayırlı olsunbu arada burakin oda taki9mi geldi simdi adamlar onu tasiyor bu saatte getirdielr zaten 15 gun gecikmeli geldi cok sinirlendirdielr beni bugun cok fena bagirdim telde bu saatte getirdielr o yuzden gece yarisi mobilya kuracaklar
maşşallah eceye canım. biz kan damlası kullanmıyoruz dr umuz gerek yok dedi.
slm canım nasılsın? demir ne olmuş öyle maşşallah kuzuya.
valla ben inanmıyorum pek öyle yardım isteyenlere..neden sadecebanka hesabını veriyo...nasıl güveneceğiz ki o zaman?..Merhaba kizlar, iki gündür su yardim meleklelri linkinde yardim isteyen kizla özel mesajlasiyorum.
iki aile bebeklerine mama alamayan önce ilki icin düsündüm sonra ona sürekli ihtiyaclarini yollayacak birileri cikti ikinci bebege mama yolliyim ablamla birlikte dedim. acik adres istedim ablam oraya alisveris yapip gelicek dedim
bu sefer de aile güvenlik gerekcesiyle adresini vermemi istemiyor diyor :1shok: ama banka hesabini veriyor. ben güvenmis kendi ihtiyacimdan eksilltip ona biseyler götürmeyi kabul etmisim onlar...
benim bebegime mama alcak para bulamasam ac kalsa helal olan herseyi yapardim.
sinir oldum