- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cadı Allah yardımcın olsun,bence de dra göster cnm,
Harbİden nerde feyza.
Nerdesİn feyzaa.. Cadaloz Şu sap sİmplexden fln verdİnmİ hİÇ ÇaĞana gaz İÇİn.nİye geÇmİyokİ?
vallaha çok gaz ilacı verdim ama onuşuan hatırlıyamıyom aradıkta buladıkmıdık acaba bugün dotor bişiyi yok dersen pamuğun dediği baybayı sorcam eşim eczacıya sormuş bende yok getirt dersen getirtirim ama mucize bekleme demiş:)))) bakalım bi gidekte doktora zatii samsunda götürmediğimiz çocuk doktoru kalmadı sanırsam:)))))
desene ocak kızları hep erkek gibi üzülmeyin... kızlar 2.ler garanti erkek ozaman:)
oyy daha bi işin ucundan tutamadım kızıma corba yaptım sadece..
birde kızlar abağa akıl verin...
şimcik bağa doktor didikii sadece akşamdan sabağa kadar emzir gündüz ek gıda
ee akşamları zati uyuyo bebe uykumu bölüp kalkıp kalıkıp emziriyom ama cok emmiyo uyku tatlı geliyooo bu sefer sütüm azaldı sankii
bu sabah emzirdim kahvaltı verdim ara meyve yerine gene emzirdim...
meyve arasını kaldırıp emzirsem mi acep.....
diğer arada meyveli yoğurt yaparım...
sizce nasıl olar
kızlar feyzaya msj attım..hiç iyi degilim bir haftadır yogun bakımda yatan 22 yaşındaki yegenimi kaybettik yazmış.allah alalh öyle birşey demişmiydi burda..allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin,Rabbim yakınlarına sabır versin,kızlar feyzaya msj attım..hiç iyi degilim bir haftadır yogun bakımda yatan 22 yaşındaki yegenimi kaybettik yazmış.allah alalh öyle birşey demişmiydi burda..allah rahmet eylesin.
oyy daha bi işin ucundan tutamadım kızıma corba yaptım sadece..
birde kızlar abağa akıl verin...
şimcik bağa doktor didikii sadece akşamdan sabağa kadar emzir gündüz ek gıda
ee akşamları zati uyuyo bebe uykumu bölüp kalkıp kalıkıp emziriyom ama cok emmiyo uyku tatlı geliyooo bu sefer sütüm azaldı sankii
bu sabah emzirdim kahvaltı verdim ara meyve yerine gene emzirdim...
meyve arasını kaldırıp emzirsem mi acep.....
diğer arada meyveli yoğurt yaparım...
sizce nasıl olar