- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eydir feyzacım kızımda uykuda
sen nasılsın tospiş nasıl...
gectinizmi ek gıdaya
merhabaaaa.
bi öpem dedim Ayaz uyurkene. geldiğimizden beri çok hastaydı dün akşam düzeldi ancak.
herkesler iyi değil mi bir sorun yok kimsede.
yaa sced'in telefon numarasını bilen var bana bi özel mesaj atsın lütfennnnn.
canım iyiyim sen nasılsın buğlem iyi mi ek gıdalara geçtiniz mislm esra nasılsın benimde temzlk dün bitti öldüm ama.
demir ne yapıyor nasıl
delf günaydın
ege nasıl çok ağladımı bizimde yarın aşımız var
gecmiş olsun delfim ağlamadı insallah egecik...
esracım ohhh güle güle kirlen
hafta sonu niğdedeydik kaçamak yaptık geldik anneannemde
bayağı yorulduk kiraz ve kayısı topladık buyrun ikram edem
ne var ne yok bakalık kızlar
esmer Ankaradamı
juli aşı nasıl geçti yan etki oldumu
ayrıca moralim bozuk bizim oğlan 3. gün oldu daha kaka yapmadı tavsiyeler verin
sağol cnm,inş.,amin..mehlika bak yavas yavas iyiye gidiyorsun elh.
ins. koku alma sikintinda gecicek zamanla
Allah caresiz dert vermesin yeterki.
alınganlık yapma hoya,zaten topiğe düzenli girip mesaj yazan çok az kişi var,culi yok canım sizden sıkılmadım da girmek istemiyorum eskisi gibi ne bileyim.......
hele senden hiç sıklmam korkma... :)
ecrin canım seninle müsait olduğunda konuşmak istiyorum..faceden konuşmayı özlemişim senlen ..faceden konuşmalarımız rahatlatıyordu beni ..olmazsa seni telden ararım...
şu düğünü bi atlatalım da...
ne zamandır girmiyorum arada girip yorum yazıyorum sonra aradan bi hafta geçiyo tekrar giriyorum bakıyorum ki bana cevap yazan bir iki kişi...halbuki ben gerçekten sammi olduğumuzu düşünüyordum..
neyse bana bikaç samimi arkadaş yeter..
biliyorum bunu okuyanlar geçmişe bakmadık görmedik falan diyeceklerdir..önemli değil yorum yapan da okuyp geçen de görmeyenler de sağolsun.:)
amacım nette kkde vakit geçirmekk değildi,gerçekten arkadaş edinmekti ama öyle olmuyor bu işler demek ki..
kadriye ablanın eşi en son iyiydi,bu üçüncü soruşum lsun kadriy abladan hberiniz var mı eşi nasıl oldu çok duyarsızlaştık yaa adam çok ağır ameliyat geçiirdi buraya yazıyordur kadriy abla mutlaka durumunu neden okuyanlar cevap yazmıyor bu kadar mı duyarsızlaştık yav...
oyy ayazım canım...juli geçen seferki gibi oldu kanda enfeksiyon çıktı birazcık.
ama ben zaten gene götürene kadar kendi kendine atlatmaya başlamış. sadece koruyucu olarak antibiyotik verdi doktor.
ateşi çok yükseldi diye götürdüm bende. 39,4 olmuştu çünkü. jöle gibiydi bebe. canı çekildi.
günaydın canım
buğlem tam 5 gün kaka yapmadı .fitil verdik yine yapmadı .sıcak masaj duş falan hepsini denedik .hergünde 2 tane kayısı yedi ama nafile
annemde ben işteyken çok ıkınmış ağlamış sancıdan en sonunda kendi yöntemiyle poposuna fitilden çok küçük azbişey sabun koymuş anında sabunla birlkte hepsi çıkmış tam 2 bez dolmuş yetştiremmişler
çok kızdım bişey olsaydı diye ama hepsi geri çıkmış
bir daha yapma dedim ama dinlerse
bana diyorki ben 6 gün yapmamış kardelşlerie öyle yaptım fitil vardı diyo öyle yaptrmışlar .hiç bişey olmaz herşeye bişey buluyosunuz fitil çok mu sağlıklı dedi
5-6 gün yapmaz sa yine yaparım dedi.ben desem ne herşey boş kendi bildiğini okuyor