Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler hakket ya hiç aklıma gelmedi ya ishal olursa bebe..
ben 4. aydan sonra azar azar bastırdım..şimdi basmak ne kelime yürüyecek sıpa nerdeyse..koltuk altından tutup gücünü tamamen verdirmeden gezdiriyoruz...adım atma sevdasına yatmıyo..kızlar sizin bebişler tamamen ayaklarının üstüne basıyorlarmı?
bzm ece hanım ayağına bassın diye tutuyorum yürütüyormuş gibi yapıyorum ama genelde ayaklarını büküyor oturmak istiyor basmıyor...
sizlerde durum nasıl? normaldir değil mi bu?
geçmiş olsun canımsağol cnm,şimdi ilaç yazdırdım geldim,inş. faydası olur..
utkuda yan yatma sevdasında..tabi dengeyi sağlayamıyo tam daldı drken ya arkaya düşüyo ya öne uyanıyo..her gece soluğu yanımızda alıyo dalamadığı için..o zamanda 10 dk da bir mızır mızır uyanıyo ağzında meme olmadan uyumuyo..sonuç itibariyle hem ortamızda yatıyo hemde yinede uzun uzun uyumuyo..çok fenalar bunlar çok..bide ortamızda yatmaya alışırsa tam olur zatenakannehirherkese günaydın
bende uykusuzlardanım
zilli kızım yatağında yatmıyor beşiğin bi sağına vuruyor bir soluna
,yanımızda yattı gene o ortamızdaykende biz rahat uyamıyoruz ezersek falan die
biara sana cok yakındım pendik marinenin ordaydım aklıma gldin valla ama fırsat bulup cıkamadık
]
kalkıp yemek yapmam lazım ama cok uykum var mirmirmirmir
tutku keyifler nasıl yerindedir insallah
sıcaklar çok fena canım ya bizim ev extra yangın yeri olduğu için duramıyoruz artık utkuyla..napıcaz bilmeme daha yazın başındayız..melisacık nasıl üst dişlerdemi geliyo..alt dişleri kaç gün arayla çıktı..utkuda çıkardı birini diğeride yolda galiba çok huysuz..kulağınında arkası yara olmuş kanamış biraz çekiştirdimi neden kanadı anlamadım..dr u aradım krem verdi aldım hemen sürdüm..düzelir inşallah..
jilian yapıyomusun bakalım..çok etkili canım benim tavsiyem başla bir an önce kaydirigubbakcemile
tutkucum gece b irini sabahına birini çıkardı
o yüzden cok zor oldu
şimdi o ilk diş cıkarma huysuzluğu gene basladı
15 günde cıkartmıştı bakalım üstler ne kadar zamanda gelcek...[
bu akşam baslıcam daha vakit bulamadım/B]
hülyaeyüp face'de var hep ama buraya uğramıyor. kibele de ara sıra face'e giriyor.
yetişemiyorlar demek ki hem oraya hem buraya.
feyza ben arada sweet'in mesajlarını aratıyorum. en son iyidi okuduğumda; inşallah sağlıklı gider.
selam esra bütün bebeler huysuz merak etmeee..sıcak diş....
oyyy oyyy çok yordu beni eceohaoldumsmile
...uyku aksada gözünden uyumuyor uyumuyorrr...akannehir
ne yapsam ne etsem durmuyor...yemek yiyor sonrs hep kucak istiyor dışarı istiyor anlamadım gittibilmiyorumkismile
şimdi babası arabaya bindirdi hanımefendi arabada koltuğuna oturur oturmaz uyudu
ayy cnm benim ev sıkmış onu annesi