- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hülyaeyüp face'de var hep ama buraya uğramıyor. kibele de ara sıra face'e giriyor.
yetişemiyorlar demek ki hem oraya hem buraya.
feyza ben arada sweet'in mesajlarını aratıyorum. en son iyidi okuduğumda; inşallah sağlıklı gider.
selam kızlar nasılsnız
demir 2 tane dişi çıkardı huysuzluk tam geçti derken şimdi yine aynı ya üstlerde mi geliyo acaba hiçbişeyden mutlu olmuyo vakit bulup buraya bile gelemiyorum ne var ne yok herkes iyimi
slm kızlar nasılsınız dişler gelmeye başlamış maşallah bizde daha pek bişey yok anladığım kadarıyla herkesin altlar çıkmış ama bizim üstler kabarık CADIARZU
günaydın herkese
ya babalar günü için bi düşünceniz varmı
gecmişe bkamıyorum
konuşuldumu acaba
günaydın kızlar..
yine mastit oldummafoldumbengece hiç uyuyamadım her yerim dökülüyo..utku bey çekiştire ittire emdiği için memeyi yara yaptı bende acıyo diye o göğsü az emzirmişim..şimdi ağrı kesici yuttum ama dr a gitmeden olmıcak.dr umda dragosta..off utkuyla nası gitcem bilmem..arkadaşımda kahvaltıya gelicekti arayıp iptal etmedim şimdi zorla bi börek yaptım..başka bişey yapıvak halim yok.ateşimde var.off..:sinifsinif:
günaydııın,beril bu gece ilk yatışta maşaallah 4 saat uyudu,
ikincisinde de yaklaşık 3 saat,
ben o yatıonca hemen yatmış olsaydım uykumu iyice alacaktım ama 9 da yattı,1'e kadar uyudu,
1 de emmek için uyandı emdi tekrar uyudu..
eşim 9,5 ta işe giti onu gönder ufak tefek işleri hallet derken saat 10'u geçti,
gece 4,5 ta küçük hanım gözlerini bir açtı 6'ya kadr uyutmaya uğraştım,
zaten 7'ye 10 kala işe gitmek için uyanıyorum,o saatten sonra fazla uyuyamadım..
işin kötüsü sabah antibiyotiği içmeyi unuttum,ilaçlar evde kaldı,uff ya,antibiyotiği düzenli içmek gerekiyorduumafoldumben
günaydın kızlar..
yine mastit oldummafoldumbengece hiç uyuyamadım her yerim dökülüyo..utku bey çekiştire ittire emdiği için memeyi yara yaptı bende acıyo diye o göğsü az emzirmişim..şimdi ağrı kesici yuttum ama dr a gitmeden olmıcak.dr umda dragosta..off utkuyla nası gitcem bilmem..arkadaşımda kahvaltıya gelicekti arayıp iptal etmedim şimdi zorla bi börek yaptım..başka bişey yapıvak halim yok.ateşimde var.off..:sinifsinif:
dün ayaz kendi rekorunu kırdı 21:00'de yattı.
tabi bunda eve 20:30'da girmemizin de etkisi var sanırım
kızlarr çok üzgünüm eşimin dudağını patlattım sabah,
nasıl mı?
berili kanguruya koymuştum,geç kalacaz diye telaşlıydık berili eteğini düzelteyim uğraşırken bir ara elimi hızla havaya kaldırmıştım,
o sıra eşimde yanımdan geçiyordu eşimin çeneye geldi,nasıl hızlı geldiyse eşimin dudağı patladı kanıyordu yaa..
ben de ilk o kadar ciddi sanmamıştım gülüyordum bir baktım kanıyor..
eşim kızdı tabi(
cnm kocam,şimdi uyandırmıcamı bilsem arıcam ama sabah işten geldi uyuyordur şimdi..
geçmiş olsun.
bende geçerken ayağımı neyim uzatsam önüne doğru yanlışlıklan, çelme takar gibin kaydirigubbakcemile3
kocene kızgınlığın hala geçmedimi esmer:uhm:
Günaydin herkese
mehlika sen ne iste calisiyorsun bazi isler cok yorucudur, bebeyi kime birakiyorsunuz cok zor oluyordur ya hem calis hem aksam bebe bak Allah calisan annelere yardim etsin, ve de gecmis olsun canim kendine dikkat etmek zorundasin artik sadece kendimizden sorumlu digiliz bizim hastaliklar bebelere cok cabuk bulasabilir bir de bebelere bakabilmek icin saglam olmamiz lazim bosver birak isi gücü kac ise birden yetisiyonuz maasallah.
Tutku gecmis olsun bu ikinci ayni sey oldugu icin belki doktorun telefondan yardim edebilir gitmey eüseniyorsan bi dene istersen
Irem ben kocama hediye olarak simdiye kadarki cektigimiz resimleri bastirdim, onun hala hic vakti yok resimleri cikartmaya evlilik resimlerimiz bile hala yok 3 yildir vakti olmadi bebyefendinin, zaten o da bana hediye almamisti babalar günü ayagina ise yarar bisey yapiyim dedim.