Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında olay şöyleki bizim küçük adam 3 - 3,5 saate bir 110 cc civarı içiyordu bende hani ammaların üstünde ayına göre içmesi gereken miktar yazıyor ya ona bakaraktan bizimkinin az içtiğini düşünmeye başladım ve doktora sorun dedim anneme ben çalıştığım için gidemedim çünkü.doktor da az demiş ve 2 saate verinki midesi büyüsün demiş ama bana çok saçma geldi bu yeni doğmuş bebekmiki 2 saate beslensin dimi ama.neyse eşim pimpirikli sen doktordan iyimi bileceksin deyip 2 saate bir yedirmemi istedi bende öyle yaptım ama çocuk iki gündür huzursuz gece uymadı doğru düzgün bence hazım zorluğu yaşadı.neyse eşimde onun o halini görünce bugün tekrar doktora götürmeye karar verdi bakalım kendi doktoru ne diyecek.haftasono kendi doktoru yoktu da başkası bakmış.
siz bebekleri kaç saate bir kaç cc ile besliyorsunuz merak ediyorum
bizim dr cuma gunu kontrolde tam kan sayımı istemişti. haa dedim artık bize de herhalde o hepiniizn kullandığı kan ilacından verecek. şimdi aradı. sonuçlar gayet normalmiş. kan ilacına kesinlike gerek yok dedi. ya bu kan ilacı neden veriliyor? hala ısrarla vermedi bize dr.