- 28 Mayıs 2009
- 983
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merve ne güzel geziyonuz, biz de türkiyeye geldigimizde bol bol gezdik ama yorgunluktan baska bisey kalmadi geriye
simdi evde cok sikiliyorum ve burda gezecek bir yer bilmiyorum,
mehlika cnmm geçmiş olsun sanada kızınada
posi sanada geçmiş olsun inş bulunur evrakların cnm
günaydin herkese
Mehlika cok gecmis olsun, sen kendine iyi bak bari bu seferde senden ona bulasmasin,
ben cumartesi aksami almanyada alisveris yaparken cüzdanim calindi, vizelerim banka kartlarim herseyim gitti cumartesi aksamini poliste gecirdik dua edin kizlar ins. bulunur
esmer ayaz tek başına oturabiliomu emekliomu cnm
feyza bayağı coşmuşun haftasonu.
ama bende senin gibi işleri istediğim gibi gitmezse koceden çıkarırım hıncımı.
sonradan üzülürüm ama yiğitliğe de poh sürdüremem o saatten sonra kaydirigubbakcemile3
mehlik geçmiş olsun. iğneler daha iyi gelir, daha çabuk toparlar beril.
ama sende kendine dikkat et, bu sefer de senden ona bulaşmasın bir de.
geçmiş olsn canım .nasıl bu kadr üşüttüki beril kreşte terliydi belkide öyle yelek felan takmadılar oda üşütt demkki .
canım ya iğne vururken nasıl ağlamştr
sanada çok geçmiş olsun bol bol c vitamin al dirençsiz kaldın o yüzden oldu
mehlika çok geçmiş olsun
günaydin herkese
Mehlika cok gecmis olsun, sen kendine iyi bak bari bu seferde senden ona bulasmasin,
ben cumartesi aksami almanyada alisveris yaparken cüzdanim calindi, vizelerim banka kartlarim herseyim gitti cumartesi aksamini poliste gecirdik dua edin kizlar ins. bulunur
mehlika cnmm geçmiş olsun sanada kızınada
posi sanada geçmiş olsun inş bulunur evrakların cnm
mehlika geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir beril
posi sanada geçmiş olur oradada çok sorunlumu bu kimlik çıkarma işleri bulunurda uğraşmazsın umarım.
esmercim sorma ya dünde çalıştım canım çıktı bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum gerçekten çok çorgunum birde çocuk gece hiç uyutmadı zombi gibiyim resmen.
bu arada size bişey soracağım ben hiç anlamadımda olayı bakalım sizin yorumunuz ne olacak.Kuzey cumartesi kontrole gitti kendi doktoru izinli olduğu için başka bir doktor muayene etmiş kilosu filan iyi çıkmışta bizim çocuk 3 -3,5 saate bir 110 cc civarı süt içiyordu bende az bulduğum için doktora sorun demiştim sormuşlar doktrorda az bulmuş midesi ufaktır ondan demiş 2 saate bir yedirin midesi genişlesin biraz demiş.
şimdi biz 2 saate bir veriyoruz ama çocuk 60-70 cc ancak yiyor bazen de90 cc zorlayarak yediriyoruz iki gündür çok huzursuz sanki yenidoğmuş bebek gibi gazı olmaya başladı.akşamları uyamaya başlamıştı ne güzel sevinirken dün saat başı kalktı mahvetti beni.
Kuzey tam 5 ayını bitirdi bu ayda sizin bebekler ne kadar cc süt içiyorlardı birde kaç saat arayla merak ettim.
Ek besin olarakta sadece meyve suyu ve yoğurt başlamış. yeterlimi sizce....
aslında kafam çok karışık o kadar çok sorum varki neyse aklıma geldikçe sorarım artık.
oferta cnm eğer kilosu iyi ise neden daha fazla yemesini istiosun
ek gıdalara başlangıçta onlarla başlanı giderek çoğalıo cnmm