meraba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm dün çok kötü bişey yaşadık biz iki aydır istanbula kadıköye gidiyoruz doktora dünde kontrolümüz vardı doktordon çıktık alışveriş merkezine gittik öykü arabada uyuya kaldı giderken pustine koyduk girdik yemek yedik aşağı kata inerken eşime öykü uyansın öyle inelim çıkmak kolay ama inerken bişey olur dedim asansörde aklıma gelmedi o ara bişey olmaz dedi eşim bari yardım ediyim dedim yürüyen merdivenden inerken puset yerinden çıktı düştü tam düşerken eşim öyküyü yere yakın bi yerde tuttu ama bende tansiyon falan düştü tabi yavrum çok korktu hemen hastaneye gidelim dedi eşim tuttun bişey olmadı diyorum dinletemiyorum hatırlamıyorum diyo, orda hastane aramaktansa izmite geldik hemen tabi bişey çıkmadı yolda gülmeye başladı zaten eşimle ben ağlıyorum o gülüyo ama o sahne hiç gözümün önünden gitmiyo yardım etmeseydim eşime bıraksaydım düşmiycekti belkide resmen psikolojim bozuldu iç çeke çeke ağlaması kulaklarımda hep uykuda uçtu çocuk resmen affedemiyorum bi türlü salaklığımızı nasıl kendime gelicem ben :1no2: