2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sinemis
Ikimizin yaptigi gönderiler derken anlamadim benim face almanca ya acaba özel mesajlasmayimi kastettin yoksa paylasilan videolarimi ne oldugunu anlarsam türkceye cevirirm face i bi bakarim acaba arkadasini kisitladinmi yetkilerden bakmak lazim
 
müdür yardımcısı izne ayrılmış 3 hafta rahatım,
saat 9'da yerime gelmiştim kahvaltımı yaptım saat 10 da tekrar kızımın yanına gittim,
gittiğimde ağlıyordu cnm benim..
emiştik uyudu,ben de yanına yattım biraz kestireyim dedim,içim tam geçmişti ki berilin öksürüğü tuttu,
kucağıma aldım,sırtına vurdum,elimle ovaladım tekrar yatırdım,
ayy bir yarım saat uyuyabilseydim ne iyi gelirdimirmirmirmir
 
scedcdeu
Merhaba nasilsiniz canim?

ecrin
Herseyde vardir bi hayir.

2011 ocak annelerine baktim mide bulantilarindan bahsetmeye baslamislar
 
saol meltem iyiyim sen nasılsın?

jasmin tarcy'nin yatır kaldır yöntemini dene istersen bence işe yarıyor
 
Tutkucum
Masallah oglusa kilosu ne güzel biz 7 kiloda kaldik neresine yiyor anlamadimki.Artik ayaklarini tutmaya basladi sürekli döndürüyor kendini o hareketi biz yapsak basen filan kalmaz :)))Büyük oglum bunun kadarken 8.5 kiloydu daha ek gidaya gecmemistik bu hic benzemedi abisine.
 
35esra35
Disiniz cikmis hayirli ugurlu olsun dis bugdayi yaparlar sizde var mi? Birde bi sürü obje koyarlar hangisine el uzatirsa bebek meslegi o olur derler.Doktor kontrolde büyük oglani sordu 11 aylikti cikarttiginda dedim bununkide öyle olabilir su an görünmüyor dedi ama dedigin gibi bizim disetleride bembeyazdi.
 
günaydın kızlar... hava çok güzel burda tam gezme havası var. kaç gündür eve kapandık kaldık bu gün kimse tutamaz bizi...
anne sütünden yoğurt yapmayı deniycem bugün. buzlukta taaaaaa ocaktan kalan bi sütüm var en eski tarihlisi. onu bi deniycem. olur mu olmaz mı diye. sadece deneme amaçlı. muhallebi yapmak daha mantıklı geldi bana ama.
bu arada tüm hasta bebişlere acil şifalar diliyorum. benim de bir arkadaşımın 9 aylık bebeğinde sabah akşam antibiyotik iğnesi vermiş doktor. ben bir hemşire olarak, böyle şeylere alışkın olduğum halde içim cız etti ya. yok ben daha kuzulara iğne değil aşı bile yapamam. :2:
zeynepte de yeni yeni şeyler çıkıyo ya. uyutamıyorum bir türlü, emerek uyuyodu önceden, şimdi emereken kendini geriye atıyo. öhö öhö yapıyo, öksürür gibi ama duysanız bi kibar bi kibar... arka arkaya uzun süre böyle garip sesler çıkarıyo. arada gerçekten öksürüyo. büyüdükçe daha zor, ama her geçengün daha tatlı oluyolar ya... her geçengün daha çok seviyorum. çok seviyoruuuuuuuuuuuum..
 
teşekkür ederim kızlar şimdi iyi uyumuşuz ikimizde yeni uyandık:)
hamileysem akşam eşime dediöm ölümlerden ölüm begen kendine:)bugece rüyamda gögüsümden süt geliyordu bembeyaz ayris emiyordu şaşırdım aa diyorum süt geliyormuş hemde öyle çokki hayır olsun bakalım...
aslında kova burcu çok istemiştimn ama olmadı belkim olır ne deliyim ya burç için dogururum valla:)
 
meraba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm dün çok kötü bişey yaşadık biz iki aydır istanbula kadıköye gidiyoruz doktora dünde kontrolümüz vardı doktordon çıktık alışveriş merkezine gittik öykü arabada uyuya kaldı giderken pustine koyduk girdik yemek yedik aşağı kata inerken eşime öykü uyansın öyle inelim çıkmak kolay ama inerken bişey olur dedim asansörde aklıma gelmedi o ara bişey olmaz dedi eşim bari yardım ediyim dedim yürüyen merdivenden inerken puset yerinden çıktı düştü tam düşerken eşim öyküyü yere yakın bi yerde tuttu ama bende tansiyon falan düştü tabi yavrum çok korktu hemen hastaneye gidelim dedi eşim tuttun bişey olmadı diyorum dinletemiyorum hatırlamıyorum diyo, orda hastane aramaktansa izmite geldik hemen tabi bişey çıkmadı yolda gülmeye başladı zaten eşimle ben ağlıyorum o gülüyo ama o sahne hiç gözümün önünden gitmiyo yardım etmeseydim eşime bıraksaydım düşmiycekti belkide resmen psikolojim bozuldu iç çeke çeke ağlaması kulaklarımda hep uykuda uçtu çocuk resmen affedemiyorum bi türlü salaklığımızı nasıl kendime gelicem ben :1no2:
 
X