- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
Merhabalar,
Benim oğlum 4 ay 1 haftalık oldu. 1 kaç kez elinden tutup oturma denemesi yaptık. O zamandan beri delileler gibi oturma heveslisi. Ana kucağında, yatağında hatta yolda giderken arabasında bile başını kaldırıp oturmak istiyor. Doktora göre daha erken 6 ayda destekli sonrkai aylarda ise tamamen oturabilir demişti. Ama çocuk bu kadar hevesliyken bende arada kucağımda oturtuyorum. Aksi durumda da ağlıyor zaten. Çok da zararlı olacağını düşünmüyorum açıkcası ama sizlerinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim.
Dönme olayımızda başladı geçen haftadan beri fıldır fıldır dönüyor. Ama ilerleyemediği için onada ayrıca kızıp ağlıyor. parmak uçlarına basıp popoyu kaldırıyor ama kafayıda yere göüp biraz ilerliyor ama perişan oluyor tabiki :)
merhaba canım
maşallh öncelkle hareketli senin oğluşun destkli oturt sen yinede 5 ayın içinde tam oturt istersen gerçi bebeler o kadr akıllı istedkleri gb yönlndiryorlar benim ki kendi yattığı yerden yarıya kadr kalkıyor az duryor geri yastığa pat düüşüyor derdi hep dik otrma sevdasında .otrma istemesi çok normal