Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
erkenciyiz bu sabah mirmirmirmir
esmercim sakın üzülme
bir kapı acılır bir kapı kapanır
Günaydınlar kızlar....
esmercim şu zamanda işsiz kalmak çok zor inşallah çok kısa bir zamanda ve daha iyi bir iş bulur kocişin Allah Ayazın rızkını arttırsın diyelim....
hemşirem çok geçmiş olsun Allah kazalardan belalardan herkesi korusun çok üzüldüm...
rengarenk geçmiş olsun dr.dan iyi haberlerle dönmeni dilerim...
Jasmincim çok çok teşekkürler haklısın hastalık olacak ama insan yinede olunca neden oldu demeden edemiyor bu arada sanada geçmiş olsun tatlım acil şifalar esmerle bir araya gelince parmak tokuşturacakmısınız :) esmercim sanada geçmiş olsun barnak olayıı ... yaw amma geçmişler olsun var bu sıra inşallah bundan sonra sadece güzel haberler paylaşırız...
juliet sen ablana gelsene ordan maltepe kolay olurdu bu arada tutku yetişebilecekmiydi acep hatta onunla gelirdiniz güzergahınız aynı olurdu...
günaydın..
1 temmuz itibariyle kocam işsiz. dün haber vermişler çıkarıyorlar.
ayy bıktım artık valla bu gerginlikten artık.
ayaz da uyumadı gece, ayaklarıyla oynayacakmış diye. berbat bi akşam geçirdim.
herifi cıbıl yatırıyoz bütün gece ayak seyrediyor. salak sırf onda var sanki :dilcikar:
geçmiş olsun canım. endişelenme. ilaçla kontrol altına alınabilecek birşey sonuçta
ayyy çok çok geçmiş olsun yaa.
en korktuğum şey zaten kucağımda ayaz varken merdivenden inmek. hep aklıma geliyor, ya düşersem bebe altta kalırsa diye.
Allah korumuş canım sizi de.
bebe şampuanları da göz yakmaması gerek. ben unibaby kullanıyorum yüzüne hep geliyor sesi çıkmıyor benimkinin.
kutunun üzerinde göz yakmaz ibaresi falan yok mu?
MEHLİKASU BERİLE YATMADAN ÖNCE ANNESÜTÜNDEN BAŞKA BİŞEY VERMEYİ DENEDİN Mİ?
hani karnı tok olsun iyice rahat rahat uyusun diye...
bizde böyle gece hep uyanıyoz
şimdi bide huy geliştriyo
uyuyo ama fıtır fıtır bi sağa dönüyo bi sola ayağını besikten cıkartmaya calısıyo
huzursuz uyuyo
sıcaktan mı dişten mi anlamadım
ayca dediğin gibi yoksa gece mamamı versem :uhm:
bizde böyle gece hep uyanıyoz
şimdi bide huy geliştriyo
uyuyo ama fıtır fıtır bi sağa dönüyo bi sola ayağını besikten cıkartmaya calısıyo
huzursuz uyuyo
sıcaktan mı dişten mi anlamadım
ayca dediğin gibi yoksa gece mamamı versem :uhm:
mehlika 6 ay sadece anne sütü vermek istyor o yüzden mama vermiyor canım