- 28 Aralık 2009
- 582
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt delfcim istanbuldayım
peki ne ilacı kullanıyosun?
sürekli kilo alınıyomuş doğru mu
hımmm... yarın tahliller yapılıcak p.tesi tekrar gidip sonuçlarla birlikte dr la görüşücem
pcos ta olabilir dedi...
kızlar bugün endokrinolojiye gittim şikayetlerim doğrultusunda haşimato ya da pcos olabilir dedi
yarın bir sürü tahlil yaptırıcam
annem tiroid kanseri ve yüksek tansiyonu var dolayısıyla aynı rahatsızlıkların bende de olma olasılığı çok yüksek
eger haşimato çıkarsa ben napıcam yaw çok korkuyorum
sizin bu konular hakkında bi önerniz ya da iyi bildiğiniz bi dr varmı?
hemşirem geçmiş olsun aksilik bi kere yapışınca gitmiyo başından kolay kolay
merhaba kızlar.. çoktandır giremiyorum yine. ama başıma gelenleri yazsam burdan köye yol olur yani.. geçenlerde apartmanın merdivenlerinden düştüm. hem de kucağımda zeynep varken. allah korudu. çok krktum çok. kendi canımın acısını unuttum, ya kızıma birşey olsaydı diye 2 gece uyuyamadım. allahtan kangurudaydı.çok şükür ona hiçbirşey olmadı, korkmasın diye hemen kalktım birşey anlamadı. çok şüküüüüüüür...
benim ayak bileğim bi de sırtım hala ağrıyor. sadaka verdim hemen.
sonracığımaaaaaaaaaa, zeynomun gözünde arpacık çıktı, 2 gün onunla uğraştım. bebe şampuanıyla silyim dedim. önce bi kendi üzerimde deneyeyim gerçekten göz yakmıyor mu diye. allahııııııııııııım iyiki denemişim. biz chicco kullanıyoruz, gözüm çıkıyodu acıdan. dünde banyo yaparken kızın gözüne kaçmasın mı ay nasıl ağladı yavrum nasıl ağladı. bende onunla beraber ağladım tabi... biliyorum nasıl yandığını. aklıma sütümü sağmak geldi de allahtan iyi geldi. ya bu bebek şampuanları niye göz yakıyo analmadım ki. dalin gerçekten yakmıyo mu acaba?
dün de misafirler geldi. hafta sonu derin temizlik yaptım onlar için, hazırlık falan yaptım mahfoldum kaç gündür ya..
şu hayat biraz yavaşlayamaz mıııııııı?
kızlar bugün endokrinolojiye gittim şikayetlerim doğrultusunda haşimato ya da pcos olabilir dedi
yarın bir sürü tahlil yaptırıcam
annem tiroid kanseri ve yüksek tansiyonu var dolayısıyla aynı rahatsızlıkların bende de olma olasılığı çok yüksek
eger haşimato çıkarsa ben napıcam yaw çok korkuyorum
sizin bu konular hakkında bi önerniz ya da iyi bildiğiniz bi dr varmı?
merhaba kızlar.. çoktandır giremiyorum yine. ama başıma gelenleri yazsam burdan köye yol olur yani.. geçenlerde apartmanın merdivenlerinden düştüm. hem de kucağımda zeynep varken. allah korudu. çok krktum çok. kendi canımın acısını unuttum, ya kızıma birşey olsaydı diye 2 gece uyuyamadım. allahtan kangurudaydı.çok şükür ona hiçbirşey olmadı, korkmasın diye hemen kalktım birşey anlamadı. çok şüküüüüüüür...
benim ayak bileğim bi de sırtım hala ağrıyor. sadaka verdim hemen.
sonracığımaaaaaaaaaa, zeynomun gözünde arpacık çıktı, 2 gün onunla uğraştım. bebe şampuanıyla silyim dedim. önce bi kendi üzerimde deneyeyim gerçekten göz yakmıyor mu diye. allahııııııııııııım iyiki denemişim. biz chicco kullanıyoruz, gözüm çıkıyodu acıdan. dünde banyo yaparken kızın gözüne kaçmasın mı ay nasıl ağladı yavrum nasıl ağladı. bende onunla beraber ağladım tabi... biliyorum nasıl yandığını. aklıma sütümü sağmak geldi de allahtan iyi geldi. ya bu bebek şampuanları niye göz yakıyo analmadım ki. dalin gerçekten yakmıyo mu acaba?
dün de misafirler geldi. hafta sonu derin temizlik yaptım onlar için, hazırlık falan yaptım mahfoldum kaç gündür ya..
şu hayat biraz yavaşlayamaz mıııııııı?
günaydın..
1 temmuz itibariyle kocam işsiz. dün haber vermişler çıkarıyorlar.
ayy bıktım artık valla bu gerginlikten artık.
ayaz da uyumadı gece, ayaklarıyla oynayacakmış diye. berbat bi akşam geçirdim.
herifi cıbıl yatırıyoz bütün gece ayak seyrediyor. salak sırf onda var sanki :dilcikar:
ohh tiroid kontrolü ayağına evde egeyle keyif mi yapıyorsun şimdi sen
canım benim gunaydın. sıkılma diyeceğim neden eminim ki çok daha iyi bir kapı açılacak. benimde eşim ege doğmadan 15 gün önce işsiz kalmıştı. fakat ege doğmadan 2 gün önce iş buldu inan bana Ayazınız ona uğur getircek. pozitif olalım pozitif olsun . Şeniz
kaydirigubbakcemile2 hee yaa bir yadan can hıraç bağırıyorrrr bir yandan da saa yazıyıorummmm