- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
feyza kız senin buğlem ne tatlı olmuş öyle facede gördüm ısırasım geldi bacaklarından.
heee önceden çirkinmiydi benim kızım hıhhh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
feyza kız senin buğlem ne tatlı olmuş öyle facede gördüm ısırasım geldi bacaklarından.
selam kızlar a.s.
bende bu inek sütü olayına inanmıyorum
bakalım doktorumuz ne diyecek 6. ay kontrolünde
zambak kız hosgelgin keçi sütü anne sütüne en yakın süt derler ama tam olarak bir bilgim yok
yinede doktora sormadan verme istersen....
sıcaktan dolayımı bilmiyorum ama artık emmiyor beni eskiden 20 dk sürersi şimdi 5 dk emiyor sonra oyun yapıyor cekip cekip püff yapıyo sütünü ziyan ediyi :dilcikar:
bu ara kilo almasıda durdu sankim
bugün yoğurt yapmayı düşünüyorum
yok canım hoşgeldin.
ben tarif neyim bilmem yaptığımı anlatayım.
bir kere bence 3-4 bardak su çok, çünkü dolapta maksimum 3 gün dayanır çorba.
ben başka sebze de ilave ettiğim için yarım patates-yarım havuç koyuyorum.
ama sadece patates-havuç koyacaksan 1 havuç-1 patates yeter.
küp küp doğra hepsini göz kararı ya da 2 bardak su koy.
ben sebzeler haşlanınca haşlandığı suyla beraber rondodan geçiriyorum.
irmik yerine de pirinç tercih ediyorum kıvam veriyor çünkü.
rondolanmış sebzeye 2 kaşık kadar da pirinç ekleyip pirinçler haşlanan kadar pişiriyorum, tekrar rondodan geçiriyorum. 3 küçük kavanoza koyup dolaba atıyorum.
99.90 :)mothercaredeki mama sandalyesi kaç para:uhm:
k lı baslayan modelimi örtmenim
slm kizlar burak dunku asidan dolayi teslendi biraz 38e dayandi calpol verdim ds aldirdim dustu cok sukur simdi uyuypr ama cok fazla emmek istiyor bend e istedikce veriyorum bir de 3-4-5 gunde bir akkasini yapan ccuk 4-5 ngundur hergiun hatta gudne 2-3 kere yapiyor sicaklardan sanirim acaba doktorumu arasam merve gibi :)
fatmazehra gecmis olsun maydanoz suyu kaynat ic idrar yollarina o d aiyi gelir ilac gelene kadar
dun doktorumuzun soyledikelrini paylasayim gunes gozlugunu onermiyorum 1 yasina kadar sapkalarla idare edin dedi gunes kremi de onermiyorum sonucta kimyasallar var icinde korumak icin onun yerine gunesin dik geldigi saatte cikarmayin dedi denize sokabilirmiyim dedim ilk 6 ay asilari bitene kadar sokmayin dedi 6. aydan sonra cok temiz denizde kucaginizda oynatabilrisiniz dedi
demir ilacina ne zaman baslayacagiz dedim 6. ayda dedi
goz dokrouna gitmemize gerek var mi dedim sasilik falan yoksa 1 yasindan sonra ailede goz hastaligi olanlari yonledniriyorum deidm bende miyop esimde astimat var o yzuden 1 yasindan sonra gosterirsiniz dedi
cocuk kardiyologuna goturmem gerekir mi dedim ben kalbini dinlerken ufuruk duymuyorum gerek yok dedi
cocuk gastereontolguna goruemem gerekir mi 4-5 gudne bir akkasini yapiyor deidm yok normal kati gidaya gecince siklasir kaksi dedi ne cok sormusum ben de dimi sizinle de paylasayim dedim :)
kızlar ek gıda konusu konuşulmuş biz hala anne sütü harici sadece gerektikçe mama veriyoruz gündüz işte sağdıklarımı ertesi gün yiyor.bu ay ek gıdaya geçmek istiyorum bende 10 gün sonra doktor kontrolü var o zamana kadar ufak ufak versem diyorum bişeyler olurmu acaba.ilk olarak meyve sularıylamı başlamam lazım.
esmer kız şimdi ne koyuyon sen çorbaların içine?ben pirinci haşlarken koyuyorum sebzelerle beraber.
http://www.mothercare.com/Travel-bo...ing=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core
kumas olması iyi cıkarilabiliyor.orada yoktu aradim baska subeden getirttiler evine hangisi yakınsa ara K2844 varsa hemen alirsın yoksa 1-2 gune getirtiyorlar baska subeden
100 tl.suan icin biraz dik ama oturmaya baslayinca iyi.gezmeye rahat goturulebilir hafif kullanimi kolay.
esmer sana bişey soracağım sen bilirsin.şimdi ben gündüz sağdığım sütleri akşam buzluğa atıyorum annemde ertesi gün Kuzeye çözüp veriyor fakat örneğin pakette 150 ml varsa ve Kuzey bunun 110 ml sini içtiyse geri kalan sütü döküyor.geriye kalan sütü dışarda oda sıcaklığında saklayamazmı acaba.yazık ya ziyan oluyor diye çok üzülüyorum da ben.
heee önceden çirkinmiydi benim kızım hıhhh.
ayyy esra ne güzlemiş
ben de hero babaye üye olup numune istedim
ama hala bişey göndermediler
milupa ve bebelacta bana bişey göndermedi
beni sevmiyolar mı bunlarr (
ayyy esra ne güzlemiş
ben de hero babaye üye olup numune istedim
ama hala bişey göndermediler
milupa ve bebelacta bana bişey göndermedi
beni sevmiyolar mı bunlarr (
esra ne güzel birsürü şey göndermişler,güle güle kullanın..
bana da hero baby den gelmşti,
ama o kadar çok şey yoktu,sen nereye üye olmuştun biz de üye olalım:jeyyar: