slm kizlar burak dunku asidan dolayi teslendi biraz 38e dayandi calpol verdim ds aldirdim dustu cok sukur simdi uyuypr ama cok fazla emmek istiyor bend e istedikce veriyorum bir de 3-4-5 gunde bir akkasini yapan c
cuk 4-5 ngundur hergiun hatta gudne 2-3 kere yapiyor sicaklardan sanirim acaba doktorumu arasam merve gibi :)
fatmazehra gecmis olsun maydanoz suyu kaynat ic idrar yollarina o d aiyi gelir ilac gelene kadar
dun doktorumuzun soyledikelrini paylasayim gunes gozlugunu onermiyorum 1 yasina kadar sapkalarla idare edin dedi gunes kremi de onermiyorum sonucta kimyasallar var icinde korumak icin onun yerine gunesin dik geldigi saatte cikarmayin dedi denize sokabilirmiyim dedim ilk 6 ay asilari bitene kadar sokmayin dedi 6. aydan sonra cok temiz denizde kucaginizda oynatabilrisiniz dedi
demir ilacina ne zaman baslayacagiz dedim 6. ayda dedi
goz dokrouna gitmemize gerek var mi dedim sasilik falan yoksa 1 yasindan sonra ailede goz hastaligi olanlari yonledniriyorum deidm bende miyop esimde astimat var o yzuden 1 yasindan sonra gosterirsiniz dedi
cocuk kardiyologuna goturmem gerekir mi dedim ben kalbini dinlerken ufuruk duymuyorum gerek yok dedi
cocuk gastereontolguna goruemem gerekir mi 4-5 gudne bir akkasini yapiyor deidm yok normal kati gidaya gecince siklasir kaksi dedi ne cok sormusum ben de dimi sizinle de paylasayim dedim :)