2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
evet dün duydum çok güzel bir duygu anlatamam darısı başınıza kızlar mevlam çok büyük yaa

2 çocuk dogurmuş olara çin takvimin de kızım dogru çıktı..

2.ci erkek çıkıyo buda erkek çıkıyo..hayırlısı allahtan.

ben eski çalıştığım hastanede öğrendim hamile olduğumu yani testi orda yaptık oradaki iş arkadaşlarım ailemi falann tanıdıkları için hepsini arayıp sölediler önce annemi kayınvalidemi ablamı falan filan yani ilk gün neredeyse herkesss öğrendii

aynen şeker ya ben gidittigimde beri sayfa ilerlemiş .

bulantısız uyandım çok mutluydum ilkkez sonra ani bi bulantıyla herşeyi dışarı çıkardım bu yüzden pek yazamdım...senağlama

siz bulanmaktan şikayetçisinizz bizde bulanamamaktannkaydirigubbakcemile3 elimi sokcam boğazıma nerdeyse bulanayım diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

ceyce gözün aydın canım bende tan 7 haftalık olduğumuzda gitcem yani salı günü inş bizde duyarız canımm ndk sende salı git yaaa

aynen kız bende ilk çocuk gibi heycanlandım herkese söyledim..alkisalkisalkis

siz bulanmaktan şikayetçisinizz bizde bulanamamaktannkaydirigubbakcemile3 elimi sokcam boğazıma nerdeyse bulanayım diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

hdk çok komiksin yaaaalkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar ben de aileme söyledim,işyerinden de çok yakın olduğum bir arkadaş var sadece ona söyledim,ilkinde söylemiştim düşük yapmıştım bir de işin yoksa onu açıklamakla uğraş onun için bu sefer 3 ay dolana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum.

evet canım bizde üzüldük ama tez zamanda yeniiden olur inşlh.bende anneme kayınvalideme ve iki arkadaşıma söyledim.henüz keseyi bile görmedim.annem hala inanmıyo adet günü test yapmıştım sonrada kanda ögrendim.hemen anneme söyledim olurmu öyle şey günün geçmeden nerden bileceksin diyor eskiye gidiyo kafası kaydirigubbakcemile3 hala inanmıyo hergün soruyo adet oldunmu olmadınmı diye artık onu inandırcam diye uğraşıyorumfisfisfis keseyi görürsem inşllh foto verirlerse ilk ona göndercemmyerimseniben

Kız delimisin çok şanslısın bulanmasam ne güzel bi hamilelgim olcak şanslısın umarım hiç bulantın olmaz şekerim..:Saruboceq:

Gıdın kızlar.ben doktoruma progestanı sordum bende kullanıyorum 100mg olanından mıdemde kasıntı ŞıŞlık,baŞ dÖnmesı yapıyordu ve kılo aldım 1,5 ayda 4 kg aldım
tamamen ılaÇtan kaynaklanıormuŞ ve dÜnden ıtıbaren ılacımı fıtıl olarak almaya baŞladım bÖyle zarar vermez dedı doktorum

ndk duydunmu benii salı gidelimmi doktora sen 7+1 oluosun ben 7 gideli duyarız inş

ceyce gözün aydın canım bende tan 7 haftalık olduğumuzda gitcem yani salı günü inş bizde duyarız canımm ndk sende salı git yaaa

enemmm sende mi 6+2 sinnn:sm_cool::sm_cool: salı mı gitcennn:sm_cool: ohh be rahatladımm bende salı gidem ozamannnnn sana doktor mu dedi salı gel diyee??? :hooray:

Şımdı kızlar bızım mıdemımızın bulanmamasının ters bır nedenı yok deĞılmı benımde ıÇımde korku oluŞmaya baŞladı.

benimde hiç midem bulanmıo umarımda bulanmaz hamilelik süresince çünkü böle rahatım benim annemde hiç bulanmazmış ablamda hiç bulanmadı doktorda herkes bulanacak die bi kural yok bulanmayan annelerin bebekleri annelerini üzmüo diolarr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…