aynen şeker ya ben gidittigimde beri sayfa ilerlemiş .
bulantısız uyandım çok mutluydum ilkkez sonra ani bi bulantıyla herşeyi dışarı çıkardım bu yüzden pek yazamdım...senağlama
ben eski çalıştığım hastanede öğrendim hamile olduğumu yani testi orda yaptık oradaki iş arkadaşlarım ailemi falann tanıdıkları için hepsini arayıp sölediler önce annemi kayınvalidemi ablamı falan filan yani ilk gün neredeyse herkesss öğrendii
siz bulanmaktan şikayetçisinizz bizde bulanamamaktannkaydirigubbakcemile3 elimi sokcam boğazıma nerdeyse bulanayım diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
mrb kızlar yaaa yelize çok üzüldüm ben allah sabır versin inşallah beklemeden yeniden hamile kalır allah kimsenin başına vermesin zor valla ben henüz annemler ve kayınvalidemlerden başka kimseye söyleyemedim ilkinde hemen söölemiştim ama bunda korkuyorum kalbi bi atsın ondan sonra herkese söölicem haykırcam o zaman hamileyim diye
siz bulanmaktan şikayetçisinizz bizde bulanamamaktannkaydirigubbakcemile3 elimi sokcam boğazıma nerdeyse bulanayım diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
ceyce gözün aydın canım bende tan 7 haftalık olduğumuzda gitcem yani salı günü inş bizde duyarız canımm ndk sende salı git yaaa