evet ceviz ve badem bunlarında yenmesi lazım
ben akşamları kendime portakal sıkıyorum
sabahta yanıma süt alıyorum (ilkokul cocuğu gibi :roflol:)
yanlız yumurtaya hiç vaktim olmuyor
en iyisi akşamları haşlayım sabah yanıma alayım
yumurtayı aksam haslayıp sabah yedıgınde o yumurta kotu oluyor ya.ben beklemıs yumurtayı yıyemıyorum.sabah kalkar kalkmaz koyarsan 5 dk ıcınde haslanıyor zaten elını yuzunu yıkayana kadar haslanmıs olur canım.tabı kendın bılırsın ben yıyemedıgım ıcın sana bır onerı..
kızlar cinsiyet belirleme (çin )takvimne bakan varmı? benimki takvime göre erkek olacakmış,tabi ne kadar doğru bilmiyorum,daha öncei gebeliklerinde bu takvime bakıp doğru çıkan var mı?yada arkadaşlarınızdan duydunuz mu?gerçi cinsiyet önemli değil sağlıklı ve hayırlı olması önemli ama merak ettim genede..
kızlar sızın basınız donmeye basladımı?
kızlar beni eklememişsiniz listeyeÇok üzgünüm çoook . sat 28 mart bebeğimin kalp atışını duydum mevlama şükürler olsun çook güzel bir duygu.
benim progestanbdan dolayı dönüyorrrkafamçokkarıştı
[sıze="2"]
canım benim çok üzüldüm
sağlık olsun inşallah
herşey gönlünce olsun :teselli:[/sıze]
okurken inan kalbim duracak gibi oldu.inşallah hiç beklemeden tekrar hamile kalırsın.k.ib. füzme kendini moralini yüksek tutki hemen olsun.[/QUOTE
sanada teşekkür ederim.Çok incesin sağol
yelizcim çok üzüldüm canımm, dua edelim tez zamanda tekrar kavuş meleğinee inşallahh...
canım hakkında hayırlısı olsun,ben de martta düşük yapmıştım benim b-hcg de çok düşüktü,düşük yaptıktan sonra hiç adet olmadan hamile kaldım ,(inş. bunu da düşürmem)şimdilik herşey yolunda görünüyor ama sonrasını Allah bilir tabiki,Rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin,hiç üzülme herşeyde vardır bir hayır,sağlıksız bebek dünyaya getirmektense erkenden düşmesi daha iyidir,kürtaja da gerek kalmadıysa ne güzel,
kızlar cinsiyet belirleme (çin )takvimne bakan varmı? benimki takvime göre erkek olacakmış,tabi ne kadar doğru bilmiyorum,daha öncei gebeliklerinde bu takvime bakıp doğru çıkan var mı?yada arkadaşlarınızdan duydunuz mu?gerçi cinsiyet önemli değil sağlıklı ve hayırlı olması önemli ama merak ettim genede..
evet canımm en büyük yan etkisi baş dönmesi sabah içtiysen öğlene doğru baş dönmesi olur ve geçer, normal yani progestandan kaynalanıyoryerimsenibenprogestan baş donmesı mı yapıyormus?bende kullanıyorum.dun cok kotu basım dondu 10 dk kendıme gelemedım.yattım uzandım meyve suyu ıctım bıraz rahatladım.ben kan sekerım falan dustu dıye tahmın ettım cunku meyve suyu tatlı ıcecek ya ıcınce toparlamstım kendımı.
sanada çok teşekkür ederim. Bu site tam bir karagün dostu
sağol canım . Ne diyelim kısmet böyleymiş. Yanımda olmanız güzel teşekkür ederim.
Bu arada tüm hamilelere sesleniyorum. Bende çift çizgiyi görmüştüm. Kan testi bu gibi durumlarda çok önemli ki kan testide zaten okeyliyor hamileliği ama kimseye haber vermeden önce mutlaka kese okeylenmeli ve yolk kesesi görünmeli kızlar bende kese eksikti... Tekrar destekler için binlerce teşekkür. Sevgiler..
benimde çin takvimine göre erkek ama kısmet.kızlar bişey sorayım ailenize veya yakınlarınıza ne zaman söylediiniz benim sadece annem kaynanam ve cok yakın bir iki arkadaşım ama yinede keseyi ve kalp atışlarını duymadan bende heveslenmek istemiyorum