2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

yumurtayı aksam haslayıp sabah yedıgınde o yumurta kotu oluyor ya.ben beklemıs yumurtayı yıyemıyorum.sabah kalkar kalkmaz koyarsan 5 dk ıcınde haslanıyor zaten elını yuzunu yıkayana kadar haslanmıs olur canım.tabı kendın bılırsın ben yıyemedıgım ıcın sana bır onerı..

kızlar beni eklememişsiniz listeyeÇok üzgünüm çoook . sat 28 mart bebeğimin kalp atışını duydum mevlama şükürler olsun çook güzel bir duygu.

kızlar cinsiyet belirleme (çin )takvimne bakan varmı? benimki takvime göre erkek olacakmış,tabi ne kadar doğru bilmiyorum,daha öncei gebeliklerinde bu takvime bakıp doğru çıkan var mı?yada arkadaşlarınızdan duydunuz mu?gerçi cinsiyet önemli değil sağlıklı ve hayırlı olması önemli ama merak ettim genede..

aaa ben de akşamdan haşlıyordum,tadı ban da iyi gelmedi ama mecburiyetten yedim,neyse bundan sonra dediğin gibi sabahları haşlıyayım,taze ve ılık olur hem,

benımde kız olacakmıs.bır cok kısınınde dogru cıkıyor.dedıgın gıbı kız erkek olması onemlı degıl.hayırlı saglıklı evlat olması onemlı...

kızlar beni eklememişsiniz listeyeÇok üzgünüm çoook . sat 28 mart bebeğimin kalp atışını duydum mevlama şükürler olsun çook güzel bir duygu.

ayy canım benimm kalp atışlarını duydun demekkkk çok sevindim süperrrrrrrrr, darısı başımızaaaaaaa:sm_cool: ben 6+2 yim sende 6+4 sün sanırım dünmü duydun kap atışını?? bizde duyarmıyız dersinn maaşallah erken duymuşsun ne güselll

benim progestanbdan dolayı dönüyorrrkafamçokkarıştı

progestan baş donmesı mı yapıyormus?bende kullanıyorum.dun cok kotu basım dondu 10 dk kendıme gelemedım.yattım uzandım meyve suyu ıctım bıraz rahatladım.ben kan sekerım falan dustu dıye tahmın ettım cunku meyve suyu tatlı ıcecek ya ıcınce toparlamstım kendımı.

[sıze="2"]
canım benim çok üzüldüm
sağlık olsun inşallah
herşey gönlünce olsun :teselli:
[/sıze]

sağol canım . Ne diyelim kısmet böyleymiş. Yanımda olmanız güzel teşekkür ederim.
Bu arada tüm hamilelere sesleniyorum. Bende çift çizgiyi görmüştüm. Kan testi bu gibi durumlarda çok önemli ki kan testide zaten okeyliyor hamileliği ama kimseye haber vermeden önce mutlaka kese okeylenmeli ve yolk kesesi görünmeli kızlar bende kese eksikti... Tekrar destekler için binlerce teşekkür. Sevgiler..

İyi dileklerin için teşekkür ederim İnşallah sizler sorunsuz hamileliklerle meleklerinize kavuşursunuz. Sevgiler

canım bana o pek inandırıcı gelmiyor ama bir hevesle bende baktım erkek çıktı, ben hep rüyalarımda erkek çocuğu gördüm ve erkek annesi olacağımı düşünürdüm hep yıllarca, hayırlı sağlıklı olsun da hiç farketmezzz...

bi yöntem daha varmış bak şimdi;
insan vucudu her 3 senede bir yenilenirmiş hamile haldığın sene ilk kim yenilendiyse cinsiyeti onunkinden olurmuş,
mesela;
ben 85liyim 85,86,87 de yenilendim 88,89,90 da yenilendim böyle devam edersek en son 2008 de yenilendim
eşim de 74 lü 74,75,76 da yenilendi 77,78,79 de yenilendi böyle devam edersek 2009 da yenilendi yani oğlum olcaksırnaşık şey

ay negüsell kalp atışlarını duyanlar var.. ben daha yarın keseyi görmeye gidicem inşllh.çatladım çatladımmmm resmennnnnnnnnnnnnn

benimde çin takvimine göre erkek ama kısmet.kızlar bişey sorayım ailenize veya yakınlarınıza ne zaman söylediiniz benim sadece annem kaynanam ve cok yakın bir iki arkadaşım ama yinede keseyi ve kalp atışlarını duymadan bende heveslenmek istemiyorum

evet canımm en büyük yan etkisi baş dönmesi sabah içtiysen öğlene doğru baş dönmesi olur ve geçer, normal yani progestandan kaynalanıyoryerimseniben
sanada çok teşekkür ederim. Bu site tam bir karagün dostu

canım benimm ne demek burda iyi günde kötü günde elele olmak için toplandıkk, sen yinede bizi terketme biliyorum ki aramıza tekrar döneceksinn, rabbim yardımcın olsun:1hug:

aha şuan başladı baş dönmesiii gözlerim kayıyo sankiiiiiiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ALLAHIM en kısa zamanda tekrar kısmet etsin nişllh.

biz kan testinde doğrulayınca kaynanamara annemlere ve senin gibi bikaç arkadaşıma söyledim, hayırlısı canımmm insan korkuyo tabii ama napalım sevinçler paylaştıkça çoğalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…