ayyy seni okurken bian ben yazdım sandımm benim annemde ayneenn senin gibi ben günüm gelmeden 4 gün önce öğrendimm annemi inandıramadımm, kalbimizi de duyalımda anamı da götürcem bigün bebemi görmeye kaydirigubbakcemile3evet canım bizde üzüldük ama tez zamanda yeniiden olur inşlh.bende anneme kayınvalideme ve iki arkadaşıma söyledim.henüz keseyi bile görmedim.annem hala inanmıyo adet günü test yapmıştım sonrada kanda ögrendim.hemen anneme söyledim olurmu öyle şey günün geçmeden nerden bileceksin diyor eskiye gidiyo kafası kaydirigubbakcemile3 hala inanmıyo hergün soruyo adet oldunmu olmadınmı diye artık onu inandırcam diye uğraşıyorumfisfisfis keseyi görürsem inşllh foto verirlerse ilk ona göndercemmyerimseniben
Kız delimisin çok şanslısın bulanmasam ne güzel bi hamilelgim olcak şanslısın umarım hiç bulantın olmaz şekerim..:Saruboceq:
ndk duydunmu benii salı gidelimmi doktora sen 7+1 oluosun ben 7 gideli duyarız inş
tamam ndk kız gidioz salı günü anlaştıkk
alaam yarabbim
sopalıksınız heee :mymeka:
mideleri bulanmıyo üzülüyorlar
gece gündüz lavoba basında için dısına cıkana kadar kusmak hiç hoş birsey değil merak etmeyin kızlar
kızlar ben çıkıorum kendinize ve bebişlere ii bakın görüşürüzz
kızlar ben çıkıorum kendinize ve bebişlere ii bakın görüşürüzz
kıslar yaa bişi sorcammm
hapşurmak, hıçkırmak bebeğe zarar verirmiii???????? bikaç gündür sürekli hıçkırıyor ve hapşuruyorum-tatlicadiarzu-
yaaaaaaaaaaa işim bittti herkes kayboldu.bütçe dairesinde çalişiyorum kızlar valla çok yoruluyoz sadece sabahları ve akşam üzerleri ayzmaya vaküt bulabiliyorum