Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selamm şimdi annem aradı, annemlerin mahalleden bir arkadaşım vardı epidural doğumla geçen hafta doğum yapmıştı bacakları tutmuyormuş geçen haftadan beri 1 haftadr hastane hastane gezmişler felç denmiş allah korusunnnnnn çok kötü oldum yaaaaaaa ((((((((( bu epidurali tavsiye etmiyodu zaten kimse allahım sen koru cümlemiziii, çok üzüldümmmmmm...
kızlar ikiz bakmak zor deilmi ben istemiyom şahsen
ben tdvden dolayı 4 kilo fln aldım annemin yan komşusu 6 aylık hamile 6 kilo almıştı
bende dedimki ne var bulantı başlasada azcık kilo versem böle giderse 80 devircem güldüm
inanın iki gün sonra bulantı başladı
şimdi erik yiyom azcık kesiyo gibi
bende 31 yasındayım canım..bende hafta sonu gidcem kalp atışını görmek için inş.
ben kızımda erken gittim.göremedim o yüzden bekliyorum biraz. kalp atışı geç görülüyo..:CüvCüv:
amin canımm, rabbim yardım etsinn kız sürekli ağlıyomuş çok üzüldüm yaasenağlamandk çok geçmiş olsun demk anestesiyi yapan çok iyi deilmiş allahım sen koru
o insanada şifa ver çok zor bişi
ay cok uzuldum.Allah'ım kımsenın basına vermesın.benım gorumcem epıdural oldu gayet saglıklı 1 saat sonra ayaga kalktı.ii bır doktora gıtmek onemlı epıdural dogum yapmak ıstıyorsan....
ben de senin gibi düşündüğüm için gitmedm sonra kese görünmez moralim bozulur diye,bir de biraz kuruntuluyum,onun için geçgitmeyi tercih ettim ama içim içimi yiyor,acaba gebeliğim normal gidiyor mu?sağlıklı mı?vs vs
kızlar selamm şimdi annem aradı, annemlerin mahalleden bir arkadaşım vardı epidural doğumla geçen hafta doğum yapmıştı bacakları tutmuyormuş geçen haftadan beri 1 haftadr hastane hastane gezmişler felç denmiş allah korusunnnnnn çok kötü oldum yaaaaaaa ((((((((( bu epidurali tavsiye etmiyodu zaten kimse allahım sen koru cümlemiziii, çok üzüldümmmmmm...
amin canımm, rabbim yardım etsinn kız sürekli ağlıyomuş çok üzüldüm yaasenağlama
ben hep normal yapmaktan yanayım, adı üstünde zaten normali bu...
o epidural istemişti, bence kızlar risk olmadığı sürece ne olursa olsun normal doğumdan vazgeçmeyin...
Allah korusun bebişlerimizi ve bizi
Tatlım içinde şüpe varsa git rahatlarsın en azından bende gidcem düşük riski fln olur allah korusun
ama şimdilk herşey normal gidiyo..çok şükür..
iki gün arayla b-hcg yi ölçtürdüm doktoru aradım normal dedi ama ben ilk bebeğimi düşürdüüm için korkuyorum,ama o sağlıksız gebelikti iki gün arayla b-hcg mi ölçtürdüğümde iincisi düşmüştü,bun da çok şüür yüksek şimdilik değerlere göre iyi gidiyormuş ama ben keseyi görmeden ve bebeğin kalp atışını duymadan emin olamıyorum,yarın işçıkışı gidecem inş.
sezeryan falan oldugumuzda dogum olmuyorkı amelıyat oluyor.bayıltıp amelıyatla alıyorlar cocugu.en guzelı normal dogum.Allah'ım hepımıze saglıklı hamılelık ve saglıklı kolya dogumlar nasıp etsın inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
evt ben sezaryanda duyguyu bılamadım bide sonda takıyorlar .
allahım o daha kötü fena canın yanıyo..tittir titriyosun .
allahım inş 3 cü çocugum normal olur inş 5 yıldan sonra normal oluyomuş ameliyttan sonra.:Saruboceq:
canım sıkılıyorrrrrrrrrrr akşam olsa da eve gitsekkkkkkkk püfffffff, çok sigara içiyolar bide bu şirkette nefret ediyorum yaaa boğuldummmmmmmmmm
nasıl :1shok: şirketin içindeki kapalı alandamı sigara içiyorlar
yasak değil mi