Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böcük naber
evet oyle meltemcim vakit nasıl gecti nasıl bu haftaya geldim anlamadım gercekten surekli dısarlardayım bugun de dısardaydım yine camasır makinesi servisi pesinde ardından eve alısveris oglus da diyodur bu annem de ne gezgin diye hamile kaldı kalalı uluslararası seyahatta kadın diyodur :) severim gerci ben gezmeyi de artık zor oluyor bu son hafta bebkelrin kilosu bizim kilomusla alakalı degil dimi ya etraftan konusanlara gıcık oluyorum bakalım cuma benim de kontrolum ne diyecek doktor amcamızjasmin77
Ne güzel vakit nasil geciyor anlamazsin kosustururken.Rusya da olsaydin sende cikmazdin forumdan :))
Kilo ya takmayin kizlar sizin aldiginizla bebegin aldigi ayni orantida olmuyor.Ama kücück doganlar bile toparliyorlar kendilerini merak etmeyin.
iyiyim canım asıl sen nasılsın ozlettin kendini sevindim internetinin hallolmasına artık haber alabilecegiz sendendenizeliklim, fatmazehraa, hepmavi, jasmin77 kızlar sizler ne yapıyonuz nasılsınız iyisinizdir umarım hepiniz
selam kızlar
tülaya gittik bugün
kızım iyi her sey normal
ama doktor sen normal yapamazsın
yok ağrı cekemezsin
gel alalım seni pazartesi dedi
bi karar veremedim nutkum tutldu
bir doktorun önce normal doğum için destek vermesi gerekmiyor mu
cok üzüldüm
cıktım doktordan
baska doktora gitmek istiyorum
zaten tırsıyorum bana güç verecek bir doktor istiyorum
ortada bi sebep yokken sezaryan olmak istemiyorum
julicim cok bilincli bir doktor degilmis tulay cunku bilincli doktorlar eger mecburi sezaryan olacaksa bile 39. haftayı bekliyorlar ki bebegin gelisimi en iyi anne karnında oluyomus son haftalarda ayrıca bir sebep yokkken sezaryan demesi de ayrı bir muamma hani catın dar olur bebek irti olur anlarım ama muayene bile etmemis ki catı darlıgı icinşimdi sema hastanesi-medikal park ve zeynep kamil arasında kaldm
offf tanıdığımda yok buralara giden
massallah canım oglusuna kocaman adam olmuskızlar merhaba
ben de dün doktordaydım. kilosu 2340 olmuş oğlumun. boyda 43 cm civarı dedi sağlıklıymış. nst ye bağlandım nasıl birşey diye merak ediyordum. doğum yapacağım hastanenin sancı odasında bağladılar. ben de normal istiyorum. sancı odası falan biraz ürktüm açıkçası. 3 tane yatak var. yan yana yatıp sancı mı çekcez birbirimize bakıp off bi garip oldum sizden de gidip doğum ünitesini gezen var mı
massallah canım senin de oglusuna bebisler buyuyor ne guzel saglıkla zamanında da dogsunlar insallahbiz geldik. oğluşum 2400 gr olmuş boyumuzda 45 cm olmuş. herşey gayet güzel normal dedi. bir yanakları var ısırasım geldi
dogru hatırlıyorsun canım sema hastanesini onermiyor kimseYanlış hatırlamıyorsam SEMA HASTAHANESİ hakkında Grup Gündoğarkenin solisti Burhan Şeşenin oğlunun menejitten ölümünde ihmalleri olduğu için dava açılmıştı.Çocuğun tomografisini çekmemişler ve ölümüne nedne olmuşlardı.Arama motorunda burhan şeşen sema hastahanesi diye aratabilirsiniz.
massallah canım prensesine allah analı babalı buyutsun bahtı acık olsun insallah hemencecik buyur o annesi sutleri cok cok cekerken merak etme senBen dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz
oy yerim ben o oglanı oyun yapıyor annesi sana sanırımbizden son haberler..
bizimki süt getirmemekte kararlı olunca kaşıkla beslenme çalışmalarına başladık.
bizim hemşireler mecburiyet olmadıkça asla biberon vermiyorlar. bebeğin anası yoksa ve beslenmesi 3 saat de sürecek olsa kendileri bile kaşıkla besliyorlar.
peki bizim adam ne yaptı, oh kaşıkla hüpletiyim sütümü dedi mi? tabiki hayır.. :umursamaz:
yutmak yerine suratıma püskürtmeyi beceriyor.
adam yutamıyor, ememiyor ama taramalı tüfek gibi tükürüyor.. akannehir
35 cc sütü kavga dövüş tam 3,5 saatte yedi kocakafalı oğlum
ay maşallah oğluna canım benim yaabiz geldik. oğluşum 2400 gr olmuş boyumuzda 45 cm olmuş. herşey gayet güzel normal dedi. bir yanakları var ısırasım geldi
ahh canım çok şükürBen dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz
oyy yeyim ben yeyimmm kuzunubizden son haberler..
bizimki süt getirmemekte kararlı olunca kaşıkla beslenme çalışmalarına başladık.
bizim hemşireler mecburiyet olmadıkça asla biberon vermiyorlar. bebeğin anası yoksa ve beslenmesi 3 saat de sürecek olsa kendileri bile kaşıkla besliyorlar.
peki bizim adam ne yaptı, oh kaşıkla hüpletiyim sütümü dedi mi? tabiki hayır.. :umursamaz:
yutmak yerine suratıma püskürtmeyi beceriyor.
adam yutamıyor, ememiyor ama taramalı tüfek gibi tükürüyor.. akannehir
35 cc sütü kavga dövüş tam 3,5 saatte yedi kocakafalı oğlum