2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz

Allah analı babalı büyütsün.. küvözde olmamanıza sevindim... sanırım 2 gün daha hastanede kalırsın...
güzel haberlerinin devamını ve bebişin resmini bekliyoruz

avcun yala bebem yiycek onu:umursamaz:
sen bana baklava verdin milaelaelaelaelae

Allah analı babalı büyütsün.. küvözde olmamanıza sevindim... sanırım 2 gün daha hastanede kalırsın...
güzel haberlerinin devamını ve bebişin resmini bekliyoruz

şaka gibi demi daha dün ikili üçlü testlerimizin sonuçları için endişeleniyorduk. şimdi doğuranların haberleri geliyo. sona yaklaştık iyice allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Hoya hemen ozelden adresını at
yollayam
gıda kabul etmıyor kargo ama
ben kılıfını bulur yollarım
ayıpsınnn

E heralde
oglumun calsıyuma ıhtıyacı var
hemen yolla bakımmm

ayyy cok arsız gordum kendımı

şaka gibi demi daha dün ikili üçlü testlerimizin sonuçları için endişeleniyorduk. şimdi doğuranların haberleri geliyo. sona yaklaştık iyice allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah

hiç sorma canım yadaha dün test sonucu bekliyorduk karnımız ne zaman çıkacak diye heyecanlanıyorduk şimdi bebekler ne zaman çıkacak diye heyecanlanıyoruz :asigim:

denizeliklim, fatmazehraa, hepmavi, jasmin77 kızlar sizler ne yapıyonuz nasılsınız iyisinizdir umarım hepiniz

sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz mesajını yeni gördüm annemlere gitmiştim pc açık kalmış kusura bakma cevap gecikti.sen nasılsın uzun zamandır yoktın.

hiç sorma canım yadaha dün test sonucu bekliyorduk karnımız ne zaman çıkacak diye heyecanlanıyorduk şimdi bebekler ne zaman çıkacak diye heyecanlanıyoruz :asigim:

a.sGerçektende öyle..:1rolleyes: zaman ne çabuk geçiyormuş.fisfisfis.hamilelik haberini aldığım gün :CüvCüv:daha dün gibi sanki..CADIARZUo hamilelik testi çubuğunu gördüğümdeki heyecanı daha atamamışkenkafamçokkarıştı bide doğum heyecanı sardı beni:Saruboceq: ne güzel hamileliğin tanıdı çıkarıyoduk.yerimseniben.sanki özlicem bu günleri..neyse şunları bi sağ salim doğuralım arkadan hemen bi tane daha yaparız olmazsa..:lepi:.Bu arada doğuran gebeler:CüvCüv: hızla artmaya başladı..Bakalım sırada hangimiz varız..:ecrin_bebek:Benim daha var:hulya: aman daha da erkez zaten otursun oturduğu yerde..delikafadulden.

yaaa şekercim sen ne zamandır yoksun neler kaçırdın neler acı tatlı bi çok şey geçti burdaki kızların başından artık yvaş yavaş bebişler gelmeye başladı
hepimiz sağlıcakla alalım kucklarımıza inşallah

Anne olmak ıstıyrum
evlılıgımın uzerınden 3 yıl gecmesı lazımkı muracat edebıleyım
muracattan sonra 6 7 ay daha beklıyorsun
tabı o sure zarfındada para oduyorsun
oyle yanı

anladım canım eşim harç ödemiyor hiç
sen ne kadarlık evlisin
yanlız bulgaristan avrupa birliğine girmedimi
benim bildiğim bi kç kişi var onlr tc vatandaşı oldu sanırım ab den dolyı hızlıca oldu sanırım
başka birşeyi varmıydı bilmiyorum ama eşimle konuşurken ohh hemencecik vatandaş oldular demişti
dur akşam öğreniyim sana yazrım

ya kızlar asıl pumpinks ne yaptı acaba? ikizler ne alemde. o da girmiyor

valla baksanıza tek olanlar bu kadar acele ettiklerine göre pump inkiler çoktaaan gelmiştir bence:)
inşallah hepsinin sağlığı yerindedir

biz geldik. oğluşum 2400 gr olmuş boyumuzda 45 cm olmuş. herşey gayet güzel normal dedi. bir yanakları var ısırasım geldi

aman maşallah maşallak
Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz

oh hadi bakalım sende aldın yavrucağını kucağına hayırlı olsun canım sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

mehlika sen ne zaman ayrılıyon izne ?
önümüzdeki hafta cuma son işgünüm ,1 hafta kaldı yanisositososito
Sagol mehlıkasu
baktım bıraz netten
ama bu ayvanın pek cekırdegı yok
agac bakımsız oldugu ıcın
cekırdek yerlerı genelde curuk cıkıyor
kabuklarını da soydun mu sen
evet kabuklarını soyup küp küp doğramıştım,şeker ölçüsü de 1 kilo ayvaya 1 kilo şekerdi sanırım,
bende şimdi yoğurt çalcam
aa ne güzel,bizim burda açık süt bulunmuyor,marketten hazır yoğurt alıyoruz yoksa ben de kendim yapmak isterdim..

yeni bebeğimiz gelmiş çok heycenlandım okuyunca allah analı babalı büyütsün inşallah.

Anne olmak ıstıyorum
nısanda bıtecek 3 yıl.
Evet ab ye gırdı bulgarıstan
ama esın sanırım yanlıs bılıyor
annemler 11 yıldır burda bende
ama vatandaslık alamadık
dedıgım gıbı 3 yıl bıtecek
sonra muracat
6 7 ay daha beklerım sanırım
sen yınede konus esınle
bulgarıstan ab ye gırdıgı ıcın bana yurtdısı dolasım vızesız ve serbest
ama esımsız ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…