2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bugün belim çok ağrıyor bide benim bebik çok az oynuyor iki gündür yerimi daraldı acep merak ediyorum bu haftalarda sizde demi az oynuyordu kızlar

Oferta cnm
benımde bugun pek hareket etmedı
persembe dra gıttıgımde
nstdekı hemsıre gunde en az 10 kez hareket ederse normal dedı

Oferta cnm
benımde bugun pek hareket etmedı
persembe dra gıttıgımde
nstdekı hemsıre gunde en az 10 kez hareket ederse normal dedı

eski hareketlerine çok alışmıştım şimdi böyle durunca endişe ediyorum zaten pimpirikli tipim ben bide bel ağrısı beni öldürecek

askitom bende haber izleyemiyorum ya çok ağlıyorum yada ağzıma gelen küfürü söylüyorum bir görsen tv ile nasıl kavga ettiğimi dışardan eminim komiktir halim

Ya zaten evdeyken esım ızletmıyor hemen baslıyorum aglamaya
ama o yokken bakım dıyorum
sankı aglamıcam da
sehıtler cok uzuldum
bıde madencı abılere,oturup aglıyorum
en helal para onlarınkı
allah hepsıne rahmet etsın
aılelerınede sabır

Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz

allah analı babalı büyütsün canım..demekkı 37 haftadakıler heran doğurabiliryerimseniben

sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz mesajını yeni gördüm annemlere gitmiştim pc açık kalmış kusura bakma cevap gecikti.sen nasılsın uzun zamandır yoktın.

saol canım bizde ıyıyız kızımla oturup duruyoruz..

bugün belim çok ağrıyor bide benim bebik çok az oynuyor iki gündür yerimi daraldı acep merak ediyorum bu haftalarda sizde demi az oynuyordu kızlar

benımkıde az oynuyor canım bazen bende panık oluyorum...

şekerin var mı?benimki dans ediyo.şekerin varsa teze meyve suyu iç.yoksa bal pekmez ye. şekeri düşüyomuş bebişlerin

Ooofff ya gene mıde agrım basladı

muz ye bence.iyi gelir

eveeeet ne var ne yok okudum
şu ayva reçelinden canım çekti valla
izne ayrılıyım ben de örgüler reçeller herbişeye el atcam valla
şimdi kocamı aradım bir kavanoz istedim tabii sizin yaptıklarınıza benzemez ama olsun idare ediyim artık

Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz

Canım hayırlı olsun,sağlıklı haberlerini almak çok güzel,yerim ben o minicik kızınıopuyorumnanaktan Tebrikler annişa.s.:içelim:

eveeeet ne var ne yok okudum
şu ayva reçelinden canım çekti valla
izne ayrılıyım ben de örgüler reçeller herbişeye el atcam valla
şimdi kocamı aradım bir kavanoz istedim tabii sizin yaptıklarınıza benzemez ama olsun idare ediyim artık

bende hazır alıyom valla yapması zahmetli geliyo.bi kere yaptımda bitiremeden bozuldu

X