teşekür ederim canım onu daha önce eklemiştim
canım bizim ikinci yılbaşı gecemiz olacak gecen yıl evlendikbiz ablasında sıradan bir akşam yemeyi yedik busene evde onunla olmak istiyorum
bu ayın yirmisinden sonra gelecek yılbaşına kadar cagırmazlarsa tabi:sinifsinif:
iyi sevindim az kalmış kavuşuyorsun kocişine allah ayırmasın inşallh beraber geçirirsn canım başbaşa .birde göbüşteki bebişiniz
Bocuk cnm esın mı gelecek
hadı gozun aydınnn
cok sevındımmm
yapmaya bn ıstanbula cok yakınım
soguk olck desene yandıkkk
deminden beri açık camın önünde oturuyodum
biraz iyi geldi
ama tamamen geçmedi
tansiyonum normalde 9 a 7 civarındadır
banyo yapıcaktım halim olmadı
kızlar şimcik bebişler odamızda olcak ya
gece ağlıcaklar
uzmanlar lamba acmayın gece diyor
o zaman julinin bide abajur alması lazım dimi :uhm:
Özgecim
Kalkarsin kalkarsin hamilelik günlerini düsün ne emek verdigini
Birde cok bisi yok ya yenidogmusun.Altini al emzir yatir uyusun büyüdükce bela oluyorlar .Benimki bu sabah okula gitmemek icin benle kavga ediyor diyorki keske dünyaya gelmeseydim.Benim canim cikmis ettigi lafa bak.Gel ama yerin dolu su an alamam seni geri dedim güldü oda :)))
O bir ismini ben diğer ismini koyacaktık ama beyefendinin bulduğu isim babasının ismi İdris...Ben de hayır diyorum sorun bu...
eğer sonrasında evlerine gidecekseniz hediyeyi sonra götürün bence en uygunu çeyrek olur; şimdi hastaneye de güzel bi çikolata veya çiçek olabilir.Kızlar eşimin komserinin eşi doğum yaptı bugün,yarın hastaneye onu ziyarete gideceğiz. Sizce ne alalım???
kızlar dra gıttık bugun
3400 olmus kızım
cınsıyetı sormuyorum ıkıdır umarım kızdır :roflol:
neyse ben normal ıstesem de yuzu ykarı baktıgı ıcın zor olur sezryan yapabılırız dedı bır de bıraz buyuk gıdıyor 2 hafta kadar..
bakalım 10 gun sonra yıne gıdecegız
yılbasını bekleyelım dedı erken sancı gelırse bakarız ama yılbasına kadar sezeryan normal kesın bırsey demeyelım dedı..
bızden haberler boyle..
yavrusumun eşyalarını utulemedım daha yaa
gelırse erken babası ben utulerım dedı nasıl olur bılemıyorum ama dusunmesı yeter :)))
tuzlu yedim kızlar
hatta ayak bileklerim şişti
ama bu ateş basması bunalma hissi geçmiyo
bide başım zonkluyo
kızlar yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz
canım kabus tabi benim kaynanam hiç iş yapmaz köşede oturue otrmasını geçtim dili hiç durmaz eşimle aramı açmayı çalışır herkesin içinde suçsuz yere bozar .hiç bireşeye el aatmaz ben çalışırkende aynı iizn günümdede aynı işten gelirm yemek yaparım hafta sonu yatağını bile toplamaz eşim toplar hanfendi prenses
telefon açtım az erke gel yardım et diye temzliğe gelemdi pazar sabahı geliyor her iş bittiya gelir kurulur çocuk doğar knedi yapmış gb ortaya çıkar bilmem anlatabildim mi?
Kızlar acıktım ben yaaaaaa
ama cok gec oldu yememem lazımmm
Delf cnm neden yazmıyorsunn