kızlar gün yaklaştıkça benim bana benzeyen kocamla kafamız iyice karıştı iki müşkülpesent karmakarşık olduk, konu isim tabiiki...aras, barın, babür ve dağhan...gittikçe seçenekler artıyor...bi el atıverin, hepinizin görüşlerini istiyorum, başına hüseyin getirerek bi düşünün hangisi daha hoş geliyor kulağa...?
canım benim baya az kaldı ozaman desenekrizalit evet az kaldı oğluma kavuşmaya ama inş zamanında gelir hem suyu az hem eşi yaşlanmış gelişimi yavaşlıcak doğal olarak..off çok canım sıkılıyor valla bu sorunlar eşimlede sinirlerimizibozdu.kavga edip duruyoruz..doğsada bebeğim kurtulksak bütün dertlerden:çok üzgünüm:
canım herşey zamanında olsun sağlıcakla gelsinlerde tatlımKizlar iyibayramlar
Doktordaydik bu gün.Ultrasona almadi alttan elle yapti muayneyi .Hersey yolundaymis 19 ocak normal dogum günümdü zaten .Normal dogumla 19 ocak ta dogumumun olacagini söyledi yani ekstradan bu arada bisi cikmazsa .Su anda görünen bir sorun yok Allaha sükür. Kilosunu ögrenemedim.Benim kilom 71,5 olmus masallah bana hayatimda ilk kez bu kiloyu gördüm .Sac boyasini gene sordum.Hadi bi kez boyat dedi :)))))))))))))) Doguma 2 gün kala gidip boyatacagim.Ama bebegi emzirirken gene boya vermiyor.Hastaneyi ara dedi doktor.Esim aradi kayidim vardi zaten ama günümüzü söyledik bizi bekliyorlar.Ama herkes erken erken dogracak anlasilan. Ben doguma giderken sizler 1 aylik yapmis olursunuz bebekleri .
kızlar gün yaklaştıkça benim bana benzeyen kocamla kafamız iyice karıştı iki müşkülpesent karmakarşık olduk, konu isim tabiiki...aras, barın, babür ve dağhan...gittikçe seçenekler artıyor...bi el atıverin, hepinizin görüşlerini istiyorum, başına hüseyin getirerek bi düşünün hangisi daha hoş geliyor kulağa...?
iyi bayramlar kızlar nasılsınız bakalım
gerçi kimsecikler yok ama
bugün baya yoruldum sabahın erken saatlerinden beri dışardayım
benım doğum 7ocak kızlar ocagı görürmüyüm ne dersınız.sizin ocak sonlarımı benım gibi bası olan yokmu.
gezin gezin ne güzelliyi bayramlar kızlar nasılsınız bakalım
gerçi kimsecikler yok ama
bugün baya yoruldum sabahın erken saatlerinden beri dışardayım
benim de ağrıyor bazenkızlar benim aşağı malum bölgem çok ağrıyor adım atarken ve yatarken çok zorlanıyorum sanki kalça kemiklerim vajinaya batıyo gibi oluyor dayanılacak gibi değil yatarken bana işkence çektiriyor sizdede böyle şeyler oluyormu
valla arkadaslar bende dun gıttım.34 haftalıgım ama yıne ultrasona soktu daha elle bekmadı hıc.bende dun elle bakar dıye cekıne cekıne gıttım ama bakmadı.ınsan nede olsa utanıyorrr.hadı bakalım rabbım yardımcınız olsun...bu arada benım karnım da sıpsıvrı oldu.çok garıppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?