slm güzel annişler... hepinizin bayramı kutlu olsun....
bence kendinizi üzmeyin çünkü önemli kısmı atlatmışsınız, biliorsun 36. haftadan sonra olan bütün doğumlar normal kabul ediliyor, gelişimi yavaşladığı anda alır dr.un nolacak, kilosu da güzel, neyi takıyorsunuz ki...şu anda kendine ve bebişine yapacağın en son şey kendini üzmek, sinirlenmek....herşey yolunda gidecek öyle düşün...
demekki hamilelikten kaynaklanan sıkıntılar bunlar cnm,herkeste hemen hemen aynıymış,
ya çocuklar eşimi arıyorlar gönder diye,eşim de kıyamıyor kardeşlerine,geçen kargoya sormuş 100 liraya göndeririz demişler,burdan fethiyeye nasıl gidecekse bilg ,
canım yaaselam güzel anneler dün dr a gitmiştik fırsat bulup gelişmeleri yazamadık..oğlum 2864 gr..tansiyonum biraz daha iyiydi ama suyumuz az.plesanta yaşlanmaya başlamış..18 aralıkta sezeryan olabilir oğlum erken gelmeye kalkmazsa..dr ciğerlerinin gelişmesi için iğne yapcaz 24 saat sonra bi tane daha yapıcaz 24 saat sonrada bebeği alıcaz dedi..çok az kaldı hayırlısıyla yavruma kavuşmaya..hastanedeki doğum odalarınıda gezdim çok heyecanlıydı..:sinifsinif::sinifsinif:
evet yaa çok çabuk geçti akannehiresmercim onu kollarından taşıracağın günler yakındır inşallah, çok güçlü bir annesin sen....
kızlar bu akşam düşündüm de daha dün gibi idi, oruç tutsak mı tutmasak mı diye tartıştığımız yani ramazan bayramı...demiştim ki oooo daha kurbana çok var, çıt diye gelmiş kurban da bi gün bi bakıcaz bebişlerimiz gelmiş...sonra ilk doğum günlerini kutluyoruz...bu çift çizgi mi ben mi çift görüyorum diye böğüre böğüre ağladığım gün bile çok yakın...ne kadar çabuk geçiyor günler, hüzün...
slm güzel annişler... hepinizin bayramı kutlu olsun....
iyi bayramlarkurban bayramınızı tebrik ediyorum kızlar..nice güzel bayramlara sevdiklerinizle inş.hayırlı bayramlar...
sana da iyi bayramlarkurban bayramınızı tebrık edıyorum.haoyacarnosa cnmm samsunun neresınde oturuyorsunnn
hayırlı bayramlar arkadaşlaropuyorumnanaktan
canım arkadaşının rüyasını kafana takıp moralini bozma o öyle gördü diye öyle olacak değil,rüyayla amel edilmez.Gerci bugün Arefe günü ama galiba yarin bicok kisi burda olamicak, o yüzden ben de Bayraminizi kutlarim ins. calisanlar icin iyice dinlenebilecekleri bir bayram olur, Ben yarin yine burdayim.
size bisey sorucam hastaneden hepimizin bebegine ense kalinligina bakilmistir, benim bebegimin ense kalinligi normal cikti ama bir arkadasim benim bebegimi rüyasinda down sendromlu görmüs, Hastanede normal diyip sonradan cocugu down olmus duydugunuz bebekler var mi?
hoşgeldin aramıza cnm,listeyi yapan arkadaş gelince bilgilerini kaydeder cnmMerhaba Ocak anneleri, elimden geldigince sizleri takip ediyordum ama uyelik bugune kismetmis. Muhtemel dogum tarihi 20 Ocak
Cinsiyet kiz
Benim kilom 66
bebegin kilosu 1500 gr
beni de eklerseniz sevinirim..
hoşgeldin aramıza cnm,cnm buradaki arkadaşlardan daha fazla kilo alanlar var,kiloyu çok dert etme,doğumdan sonra verecez inş.,ama drun aldığın kilolardan memnun değilse druna kulak ver ve yerken fazla abartma cnmmerhaba herkese :) bende ocak ayının son günleri Allah nasip ederse doğum yapacağım.28 yaşındayım 63 kilo ile başlamıştım ve şuan 77 kiloyum doktorum kızıyor ama ben hızla kilo almaya devam ediyorum salı yine fırça yiyeceğim doktorumdan rejim yapsam mı diyorum ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum sıkıntıdan da sürekli birşeyler yemek istiyorum kendime uğraşlar buluyorum ama kafam hep ne yesem de olunca başarısız oluyorum.Az kilo alan arkadaşları tebrik ediyorum.Bayramda geldi inşallah şu dört gün kilo almam.hepinizin bayramını kutluyorum...
maşaallah oğluşuna cnmselam güzel anneler dün dr a gitmiştik fırsat bulup gelişmeleri yazamadık..oğlum 2864 gr..tansiyonum biraz daha iyiydi ama suyumuz az.plesanta yaşlanmaya başlamış..18 aralıkta sezeryan olabilir oğlum erken gelmeye kalkmazsa..dr ciğerlerinin gelişmesi için iğne yapcaz 24 saat sonra bi tane daha yapıcaz 24 saat sonrada bebeği alıcaz dedi..çok az kaldı hayırlısıyla yavruma kavuşmaya..hastanedeki doğum odalarınıda gezdim çok heyecanlıydı..:sinifsinif::sinifsinif:
merhaba bende katıldım aranıza.ocak annesıyım.kılom 78.bebısımın kılosu 2100 ıle 2400 arası.aman nazar degmesın...oglusum olcak kısmetse
merhaba bende katıldım aranıza.ocak annesıyım.kılom 78.bebısımın kılosu 2100 ıle 2400 arası.aman nazar degmesın...oglusum olcak kısmetse
tesekkurler hoya carnosa arkadasım.benım esımın 19 mayısta teyzelerı dayısı anna nesı var.2 kez geldım samsuna.ılkadım ı da bılıyorum.çok guzel yerler
dun gıttım doktora.34 haftamın bıtmıs olması lazım.drum kıloma bısey demedı.14 kılo aldım.bende uzuluyorum kılo cok aldım dıye.64 kıloyla kaldım ya.normal ıstıyorum rabbım ızın verırse.dra sordum sımdılık sorun yok boyle gıderse normal olur dedı.bebekte normalmıs.herseyı tam yerınde dedı ama bılmıyorum.rabbım hepımızın bebeklerını korusun.dogumdan korkan var mı?
normalde doğumun ne zaman olacaktı senin tutku?tansiyonunun iyi olmasına sevindim.ciğer geliştirici iğneği kardeşim için de yapmışlardı.erken doğacak bebekler için yapılıyor merak etme.hakkında hayırlısı olsun canım...selam güzel anneler dün dr a gitmiştik fırsat bulup gelişmeleri yazamadık..oğlum 2864 gr..tansiyonum biraz daha iyiydi ama suyumuz az.plesanta yaşlanmaya başlamış..18 aralıkta sezeryan olabilir oğlum erken gelmeye kalkmazsa..dr ciğerlerinin gelişmesi için iğne yapcaz 24 saat sonra bi tane daha yapıcaz 24 saat sonrada bebeği alıcaz dedi..çok az kaldı hayırlısıyla yavruma kavuşmaya..hastanedeki doğum odalarınıda gezdim çok heyecanlıydı..:sinifsinif::sinifsinif:
valla çok haklısın krizalit.zaman ne çabuk geçti değil mi?benim de aklıma geliyor bazen ne büyük bi heyecanla yapmıştım ben de gebelik testini.....Allah hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip eder inşallah.esmercim onu kollarından taşıracağın günler yakındır inşallah, çok güçlü bir annesin sen....
kızlar bu akşam düşündüm de daha dün gibi idi, oruç tutsak mı tutmasak mı diye tartıştığımız yani ramazan bayramı...demiştim ki oooo daha kurbana çok var, çıt diye gelmiş kurban da bi gün bi bakıcaz bebişlerimiz gelmiş...sonra ilk doğum günlerini kutluyoruz...bu çift çizgi mi ben mi çift görüyorum diye böğüre böğüre ağladığım gün bile çok yakın...ne kadar çabuk geçiyor günler, hüzün...
merhaba canım hoşgeldin aramıza...sağlığın yerindeyse şekerin tansiyonunda bi problem yoksa kiloyu takma o kadar bence....merhaba herkese :) bende ocak ayının son günleri Allah nasip ederse doğum yapacağım.28 yaşındayım 63 kilo ile başlamıştım ve şuan 77 kiloyum doktorum kızıyor ama ben hızla kilo almaya devam ediyorum salı yine fırça yiyeceğim doktorumdan rejim yapsam mı diyorum ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum sıkıntıdan da sürekli birşeyler yemek istiyorum kendime uğraşlar buluyorum ama kafam hep ne yesem de olunca başarısız oluyorum.Az kilo alan arkadaşları tebrik ediyorum.Bayramda geldi inşallah şu dört gün kilo almam.hepinizin bayramını kutluyorum...
sen de hoşgeldin canım aramıza...hmmm eksik olmus yasim 29
Sat 17 nisan
gebelik oncesi kilom 60..
canım öyle her rüyaya inanacak olsak vay halimize.....sen içini ferah tut durduk yere canını sıkma....Gerci bugün Arefe günü ama galiba yarin bicok kisi burda olamicak, o yüzden ben de Bayraminizi kutlarim ins. calisanlar icin iyice dinlenebilecekleri bir bayram olur, Ben yarin yine burdayim.
size bisey sorucam hastaneden hepimizin bebegine ense kalinligina bakilmistir, benim bebegimin ense kalinligi normal cikti ama bir arkadasim benim bebegimi rüyasinda down sendromlu görmüs, Hastanede normal diyip sonradan cocugu down olmus duydugunuz bebekler var mi?
kızlar sizlere bir sorum olacak.32, haftama gırdım bende artık.karnım öyle sertleşiyor ki zaman zaman, hatta cogu zaman.sabahları uyandıgımda dikdörtgen seklini almıs halde göruyorum göbüşümü nerdeyse.sizlerin bu sekıld eoluyor mu? yani sertleşmenin zaman zaman olabılecegını bunun normal kabul edıldıgını duydum ama bu sertleşmenin çok sık olması da normal mi? yada böyle sertlik anında neler yapıyorsunuz, neler önerirsiniz? herkeze hayırlı bayramlar...
kızlar sizlere bir sorum olacak.32, haftama gırdım bende artık.karnım öyle sertleşiyor ki zaman zaman, hatta cogu zaman.sabahları uyandıgımda dikdörtgen seklini almıs halde göruyorum göbüşümü nerdeyse.sizlerin bu sekıld eoluyor mu? yani sertleşmenin zaman zaman olabılecegını bunun normal kabul edıldıgını duydum ama bu sertleşmenin çok sık olması da normal mi? yada böyle sertlik anında neler yapıyorsunuz, neler önerirsiniz? herkeze hayırlı bayramlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?