sdsmt
Gecmis olsun canim bebegin basi midenemi baski yapiyor acaba?
Kizlar iyi geceler ben cikiyorum .
Biz de bugün esimler birlikte temizlik yaptik, sonra da kurban eti yemek icin burdaki tanidiklara gittik, o yüzden ara ara girebildim bugün, Bayramda herkes bayram ziyaretlerindedir heralde.
iyi bayramlar arkadaslar.....insallah onumuzdeki bayrami yavrularımızla birlikte geciricez:)))
benbilirim benim de beklenen dogıum tarihi 4 ocak insallah hayirlisi ile ocakta gelir.dusunmek istemiyorum ben de
meltem iyi olmana sevindim doguma kadar da boyle sorunsuz gecer insallah
krizalit sen sirt cantani nerden aldin.ben de sırt alicam buyuk bir ihtimalle
poseidon gefrcekten ruya goren arkadasina inanamıyorum.canim hic dusunme bile...her gorulen ruya gercek olsa.....amana mann ben de cok kotu ruyalar gordum.inan tabirlerine bile bakmiyorum
askito benim bildigim yorulursan erken dogum yapma ihtimalin artaryani oyle duydum.sen onu bunu bosver oyle herkesi dinlememek lazim...
Ogretmenım arkadsım bende sınır oldum zaten.bu arada bebek bakım urunu almadıysan nıvea aldım ben.sırt cantası da hedıye.bayagı uygun gelıyor tek tek almaktansa
BENDE ESIMLE BERABER YAPIYORUM.SAGOLSUN YARDIMCI OLUYOR BANA AMA GORUMCEM OLE COKBILMIS KONUSUNCA ESIMDE DUSUNDU ABLAM 3 TANE DOGURDU TECRUBELIDIR DIYE.BUTUN GUN PCDE OTURMA ARASIRA ORTALIGI TOPARLA DIYOR.AYYY SINIRIMI BOZDU KISKANC KADINNN:dilcikar:
BENDE ESIMLE BERABER YAPIYORUM.SAGOLSUN YARDIMCI OLUYOR BANA AMA GORUMCEM OLE COKBILMIS KONUSUNCA ESIMDE DUSUNDU ABLAM 3 TANE DOGURDU TECRUBELIDIR DIYE.BUTUN GUN PCDE OTURMA ARASIRA ORTALIGI TOPARLA DIYOR.AYYY SINIRIMI BOZDU KISKANC KADINNN:dilcikar:
ama sen hiç durmadan birşeyler yap demişler gibi söylediğin için açıkçası kendi adıma öyle tepki verdim, hiçbir şey yapmadan sürekli pc başında da olma canım, ben ağır iş yapmıyorum ama evin rutin işleri, derlemek toplama yemek bulaşık çay onları ben yapıyorum fakat üst raftan tencere alacağım mesela uzanmıyorum hiç üşenmiyorum eşimi çağırıp ona aldırıyorum, o zaten oradan uzanıp alsam kızar...zevkle yapıyor...ben dip köşe temizlikten bahsetmiştim, eğer sıkıntılı bir gebelik geçirmiyorsan kendini yormayacak kadar hareketin bir zararı olmaz canım.
canım zaten suana kadar bulasık yemek herseyı yapıyorum.arada supurge toz alma banyo tuv.hepsını yapıyorum kımseye ıhtıyac duymadan.camasır az da olsa utu.ama onun bahsettıgı dıp kose falan yanı...canım ne cekerse yapıp yıyorum.
kızlar gün yaklaştıkça benim bana benzeyen kocamla kafamız iyice karıştı iki müşkülpesent karmakarşık olduk, konu isim tabiiki...aras, barın, babür ve dağhan...gittikçe seçenekler artıyor...bi el atıverin, hepinizin görüşlerini istiyorum, başına hüseyin getirerek bi düşünün hangisi daha hoş geliyor kulağa...?
benım doğum 7ocak kızlar ocagı görürmüyüm ne dersınız.sizin ocak sonlarımı benım gibi bası olan yokmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?