2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
merhaba bende katıldım aranıza.ocak annesıyım.kılom 78.bebısımın kılosu 2100 ıle 2400 arası.aman nazar degmesın...oglusum olcak kısmetse
hoşgeldin cnm aramıza,maşaallah oğluşuna sende hoşgeldin cnm,maşaallah bebeşine
korkmazmıyız cnm,ama eninde sonunda doğuracağız,korkunun ecele faydası yok yani,ben de nomal doğum istiyorum her ne kadar korksamda,bugüne kadar tüm kadınlar nasıl doğurduysa biz de doğuracaz..
cnm bu sertleşmeler zaman zaman hepimizde oluyor,çok sık oluyorsa ve belli aralıklarla oluyorsa druna sor,çok sık ve belli aralıklarla olması normal değil,magnezyum eksikliğinden de kaynaklı olabilir, mağnezyum kullanıyor musun cnm..
Kızlar hepİnİzİn bayramını kutlu olsun.....

seninde bayramın kutlu olsun cnmopuyorumnanaktan

Hepinizin bayramini tekrardan kutlarim arkadaslar, Sabah siteye giremedim yogunluktanmidir bilmiyorum. Ancak simdi girebildim.

Meltem bugün doktora gidicekti, merak ediyorum acaba doktor ne dedi. Benim karnim hafif assagi inmis gibi internette dogumun baslama belirtisi oldugunu söylüyor meltem de karninin assagi inmis gibi hissediyordu doktoruna soracakti bugün.

Meltem gelince cevap yaz bari doktor ne dedi cok merak ediyorum.

Kizlar iyibayramlar
Doktordaydik bu gün.Ultrasona almadi alttan elle yapti muayneyi .Hersey yolundaymis 19 ocak normal dogum günümdü zaten .Normal dogumla 19 ocak ta dogumumun olacagini söyledi yani ekstradan bu arada bisi cikmazsa .Su anda görünen bir sorun yok Allaha sükür. Kilosunu ögrenemedim.Benim kilom 71,5 olmus masallah bana hayatimda ilk kez bu kiloyu gördüm .Sac boyasini gene sordum.Hadi bi kez boyat dedi :)))))))))))))) Doguma 2 gün kala gidip boyatacagim.Ama bebegi emzirirken gene boya vermiyor.Hastaneyi ara dedi doktor.Esim aradi kayidim vardi zaten ama günümüzü söyledik bizi bekliyorlar.Ama herkes erken erken dogracak anlasilan. Ben doguma giderken sizler 1 aylik yapmis olursunuz bebekleri .

Bende de oluyor ama pek bir sey yapmiyorum. Cok rahatsiz olursam belki duzelir diye karnimi oksuyorum...

Poseidon83
Canim sordum doktora alttan muayne yaptigi icin beni nasil gördügümün önemi yokmus su an dogum yok bana.Daha 53 günüm var bebek bekliyomus. Sende doktora gittiginde bi sor canim.Bide bakalim ordada alttanmi oluyor muayne bu ayda ultrasona almadan.Daha önce ultrasonla hem allttan hem göbekten bakiyordu ama bu sefer sadece eliyle alttan bakti.

askitom85
Hosgeldin aramiza bebisinede sanada masallah.Hayirlisi ile kucagina alirsin insallah. Benim bir oglum var 6 yasinda ona hamileyken hic aklima getirmedim nasil dogracagimi düsünmezsen korkuda olmuyor.Bu sefer bakalim bi aksilik cikmasin diye korkum var cünki gecen sene hamile kaldim ama boshamilelikmis.Bundada sürekli kanamalar oldu .Hayirlisi ile kucagima bi alayim korkum bitecek.

valla arkadaslar bende dun gıttım.34 haftalıgım ama yıne ultrasona soktu daha elle bekmadı hıc.bende dun elle bakar dıye cekıne cekıne gıttım ama bakmadı.ınsan nede olsa utanıyorrr.hadı bakalım rabbım yardımcınız olsun...bu arada benım karnım da sıpsıvrı oldu.çok garıppp

tesekkur ederım.ama ılk olunca korkuyor ınsan.senın sımdıkı ne olacak.hayırlı dogumlar

krizalit
Zaman gercekten cok cabuk geciyor ben ilk hamileligimle cok kiyasliyorum o zamanlar ikinciyi düsünmüyorduk bile :)))))))

tutku2012
Üzülme canim hayirlisi olsun doktorun cok kötü bisi dememis.Cok anne var senin durumunda bebisleri masallah.

askitom85
Oglumda hamileyken Türkiye deydim hic alttan bakmamislardi.Burda da böyleymis alistik artik.Alttan bakarken ultrasonla bakiyordu ama elle bakti bakti sadece bu sefer bebisi göremedik.Kalp atislarini dinledik yarim saat bagladi uyumusum arada :)) iyi sorun cikmadi.Gecen sefer bosgebelikte kontrole gittigimde alttan bakiyordu eve gelince kanama geciriyordum ama alttan muayne ile alakasi yokmus onun baska doktorlarada sordum ama korkuyor insan.Bu gün doktorun dedigi normalmis hersey dogumda normal olacak.

meltem herşeyin yolunda olmasına sevindim,sana ve bebeğine maşaallah

Ben ciktim kizlar oglani okuldan alacagim buranin bayrami 1 ay sonra ama bu gün basladi 1 ay alisveris yaparlar artik.Atlikarinca kurulmus oglani götüreyimde biraz eglensin.Türkiye nin bayramina gidemiyoruz burdakiyle idare artik.
Poseidon83
Sizin ordada aynidir herhalde.

Meltemcim sevindim herseyin normal olmasina ne güzel bayrama güzel haberlerle girmissin iste, e ilk hamilelik olunca insan acaba bi sorun var da ben mi anlamiyorum diye korkuyor herseyden.

Bakalim öncesinde bir sorun cikmazsa ben 14 aralikta gidicem muayeneme benim daha kasilmalar ve yalanci sancilar hicbisey baslamadi sadece bebek hareketleri var.

Bayraminiz kutlu olsun hepinizin...

Bir dahaki bayrama bebekler kucagimizda olacak insallah :)
inşallah

çok sevindim meltem abla sorun yokmuş maşallah

rutin kontroldü değil mi meltem? hadi çok şükür, senle ben kurtarmadık başımızı enfeksiyondan da her gidişinde ben de endişleniyorum. ben doğum tarihini tam anlayamadım sen benden ileridesin ama benim normal doğum tarihi 16 ocak görünüyor...sen tam olarak kaç haftalıksın?aslında bi ticker yapsana gülüm sen :))

canım gözünaydın..herşeyin yolunda olmasına sevindim....

slm kızlar kimse yokmu bitmedi mi daha bayramlaşmalar turkbayragivereliniortakŞeniz:1hug:a.s.

iyi akşamlar
geçmiş anca bitti kızlar
esmer canım çok sevindim
neredeyse ağlayacaktım

sağol canım teşekkür ederim.

oyyy canımsınn. opuyorumnanaktan
ağlamayın kız kıyamam size, hele Begüm'e hiç kıyamam.
inşallah yakında yanımızda olacak.
aslında sağlıklı olsun da uzun sürsün gelmesi hiç önemli değil.
ben sarıldım kokladım ya, rahatladım biraz..

canım benim yaa
çok duygulandım kuzum
RABBİM o günleride göstersin inşallah az kaldı bitanem az kaldı

sağol kuzumm.
az kaldı inşallah.

teşekkür ederim canım.
aklım hülya'da benim de. o kadar iyi anlıyorum ki onu.
inşallah onun da bebeği ağlıklıdır.

ayy ağlamayın kıyamam hiçbirinize. :teselli:
zaten betty'de fırça attı telefonda her yazdığına ağlıyorum diye. kaydirigubbakcemile3
yazmayacam bugünlerde fazla, bende duygusallık hat safhada.
lohusalığı bebekten uzak yaşayınca böyle oluyor sanırım :sinifsinif:

esmercim onu kollarından taşıracağın günler yakındır inşallah, çok güçlü bir annesin sen....

inşallah krizalitcim inşallah.
güçlü olmaya çalışıyorum..

ilk defa topiğe girdiğimde kimse yoktu.
tek başımayım galiba şu anda, herkes bayramlaşma telaşında.
bebeklerde tekmeleriyle bayramlaşıyor anneleriyle, bir dahaki bayramda herkesin bebeğinin sağlıkla kucağında olması dileğiyle..opuyorumnanaktan

kızlar gün yaklaştıkça benim bana benzeyen kocamla kafamız iyice karıştı iki müşkülpesent karmakarşık olduk, konu isim tabiiki...aras, barın, babür ve dağhan...gittikçe seçenekler artıyor...bi el atıverin, hepinizin görüşlerini istiyorum, başına hüseyin getirerek bi düşünün hangisi daha hoş geliyor kulağa...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…