- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
hoşgeldin cnm aramıza,maşaallah oğluşunamerhaba bende katıldım aranıza.ocak annesıyım.kılom 78.bebısımın kılosu 2100 ıle 2400 arası.aman nazar degmesın...oglusum olcak kısmetse
sende hoşgeldin cnm,maşaallah bebeşinemasallah canım, kac haftalıkken bu kıloda bebişin ? bende ocak annesıyım ve 31+3 ıken en son dr. kontrolumuzde 1700 gr ve 42 cm idi, bende 68 kılo, umarım bizde suan ıkı kıloyu gecmısızdır, çok heyecanlanıyor ınsan her gramda bıle:CüvCüv:hihoyyyt
korkmazmıyız cnm,ama eninde sonunda doğuracağız,korkunun ecele faydası yok yani,ben de nomal doğum istiyorum her ne kadar korksamda,bugüne kadar tüm kadınlar nasıl doğurduysa biz de doğuracaz..dun gıttım doktora.34 haftamın bıtmıs olması lazım.drum kıloma bısey demedı.14 kılo aldım.bende uzuluyorum kılo cok aldım dıye.64 kıloyla kaldım ya.normal ıstıyorum rabbım ızın verırse.dra sordum sımdılık sorun yok boyle gıderse normal olur dedı.bebekte normalmıs.herseyı tam yerınde dedı ama bılmıyorum.rabbım hepımızın bebeklerını korusun.dogumdan korkan var mı?
cnm bu sertleşmeler zaman zaman hepimizde oluyor,çok sık oluyorsa ve belli aralıklarla oluyorsa druna sor,çok sık ve belli aralıklarla olması normal değil,magnezyum eksikliğinden de kaynaklı olabilir, mağnezyum kullanıyor musun cnm..kızlar sizlere bir sorum olacak.32, haftama gırdım bende artık.karnım öyle sertleşiyor ki zaman zaman, hatta cogu zaman.sabahları uyandıgımda dikdörtgen seklini almıs halde göruyorum göbüşümü nerdeyse.sizlerin bu sekıld eoluyor mu? yani sertleşmenin zaman zaman olabılecegını bunun normal kabul edıldıgını duydum ama bu sertleşmenin çok sık olması da normal mi? yada böyle sertlik anında neler yapıyorsunuz, neler önerirsiniz? herkeze hayırlı bayramlar...
Kızlar hepİnİzİn bayramını kutlu olsun.....
kızlar sizlere bir sorum olacak.32, haftama gırdım bende artık.karnım öyle sertleşiyor ki zaman zaman, hatta cogu zaman.sabahları uyandıgımda dikdörtgen seklini almıs halde göruyorum göbüşümü nerdeyse.sizlerin bu sekıld eoluyor mu? yani sertleşmenin zaman zaman olabılecegını bunun normal kabul edıldıgını duydum ama bu sertleşmenin çok sık olması da normal mi? yada böyle sertlik anında neler yapıyorsunuz, neler önerirsiniz? herkeze hayırlı bayramlar...
askitom85
Hosgeldin aramiza bebisinede sanada masallah.Hayirlisi ile kucagina alirsin insallah. Benim bir oglum var 6 yasinda ona hamileyken hic aklima getirmedim nasil dogracagimi düsünmezsen korkuda olmuyor.Bu sefer bakalim bi aksilik cikmasin diye korkum var cünki gecen sene hamile kaldim ama boshamilelikmis.Bundada sürekli kanamalar oldu .Hayirlisi ile kucagima bi alayim korkum bitecek.
inşallahBayraminiz kutlu olsun hepinizin...
Bir dahaki bayrama bebekler kucagimizda olacak insallah :)
Kizlar iyibayramlar
Doktordaydik bu gün.Ultrasona almadi alttan elle yapti muayneyi .Hersey yolundaymis 19 ocak normal dogum günümdü zaten .Normal dogumla 19 ocak ta dogumumun olacagini söyledi yani ekstradan bu arada bisi cikmazsa .Su anda görünen bir sorun yok Allaha sükür. Kilosunu ögrenemedim.Benim kilom 71,5 olmus masallah bana hayatimda ilk kez bu kiloyu gördüm .Sac boyasini gene sordum.Hadi bi kez boyat dedi :)))))))))))))) Doguma 2 gün kala gidip boyatacagim.Ama bebegi emzirirken gene boya vermiyor.Hastaneyi ara dedi doktor.Esim aradi kayidim vardi zaten ama günümüzü söyledik bizi bekliyorlar.Ama herkes erken erken dogracak anlasilan. Ben doguma giderken sizler 1 aylik yapmis olursunuz bebekleri .
Kizlar iyibayramlar
Doktordaydik bu gün.Ultrasona almadi alttan elle yapti muayneyi .Hersey yolundaymis 19 ocak normal dogum günümdü zaten .Normal dogumla 19 ocak ta dogumumun olacagini söyledi yani ekstradan bu arada bisi cikmazsa .Su anda görünen bir sorun yok Allaha sükür. Kilosunu ögrenemedim.Benim kilom 71,5 olmus masallah bana hayatimda ilk kez bu kiloyu gördüm .Sac boyasini gene sordum.Hadi bi kez boyat dedi :)))))))))))))) Doguma 2 gün kala gidip boyatacagim.Ama bebegi emzirirken gene boya vermiyor.Hastaneyi ara dedi doktor.Esim aradi kayidim vardi zaten ama günümüzü söyledik bizi bekliyorlar.Ama herkes erken erken dogracak anlasilan. Ben doguma giderken sizler 1 aylik yapmis olursunuz bebekleri .
canım gözünaydın..herşeyin yolunda olmasına sevindim....Kizlar iyibayramlar
iyi akşamlar
geçmiş anca bitti kızlar
esmer canım çok sevindim
neredeyse ağlayacaktım
esmer teyzoş... :lepi:
kısım naptın, dağıttın Begüm ile beni burda... kızım içerde ben dışarda duygulandık, farknda olmadan hıçkırıklara bile boğulmuşuz hatta..
Allahım nasıl büyük, görüyor musun?
Binlerce hamdolsun, o minnacık varlığa nasıl da can verdi, nasıl da düzenine soktu her şeyi kısa zamanda... bak maşallah, inşallah emzireceksin de...
Ay Allahım korusun nazarlardan, sağlıkla inşallah en kısa zamanda kucağında olacak kuzun.
Ayrı gayrı geçen son günlerinizdesiniz nasipse... :Saruboceq:
canım benim yaa
çok duygulandım kuzum
RABBİM o günleride göstersin inşallah az kaldı bitanem az kaldı
merhaba kızlar,biz geldikzemuszemus
esmer'in yazdıklarını okudum,dağıldım valla,çok duygulandım,inşallah en yakın zamanda oğluşuyla sağlıklı bi şekilde hastaneden çıkıp evlerine dönerler,esmer'im dualarımız seninle ve Hülya'yla,inşallah yakında ondanda güzel haberler alırız:Saruboceq:
Esmercim çıkmışsın ama ben yine de dayanamadım,yazdıklarını okurken başladım ağlamaya... Rabbim ne kadar büyük,yavruşun düzene az çok girmiş ne güzel. opuyorumnanaktanİnşallah onu sıkı sıkı sarıp,koklayıp,öpeceğin günler de gelecek. İnşallah haftaya annesini de emecek hızla büyüyecek... :1hug:
Sana da iyi bayramlar canım...a.s.
esmercim onu kollarından taşıracağın günler yakındır inşallah, çok güçlü bir annesin sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?