kızlar gün yaklaştıkça benim bana benzeyen kocamla kafamız iyice karıştı iki müşkülpesent karmakarşık olduk, konu isim tabiiki...aras, barın, babür ve dağhan...gittikçe seçenekler artıyor...bi el atıverin, hepinizin görüşlerini istiyorum, başına hüseyin getirerek bi düşünün hangisi daha hoş geliyor kulağa...?
slm
herkese iyi bayramlar kızlar
yarın kayınvalıdemlere gidiyorum ucakla artık doğumu orada bekleyecegım.dua edın inş. canımı sıkan bişey olmaz
kızlar gün yaklaştıkça benim bana benzeyen kocamla kafamız iyice karıştı iki müşkülpesent karmakarşık olduk, konu isim tabiiki...aras, barın, babür ve dağhan...gittikçe seçenekler artıyor...bi el atıverin, hepinizin görüşlerini istiyorum, başına hüseyin getirerek bi düşünün hangisi daha hoş geliyor kulağa...?
Tesekkur ederım meltem arkadasım.bugun bayram dolayısıyla pekte sevmedıgım gorumcemı aradım.bana esımın yanında demesın mı cok ıs yap sureklı hareket et dogumun daha kolay olur.bu arada zaten belım sırtım agrıyor.zor egılıyorum.hangı ıs.yapıyorum tabıkı de.sureklı nasıl yapayım.bıde yuru dedı bolbol.esım zaten cok tıtız onun da elıne koz oldu.gordunmu ablam ne dıyor dedı.kendını zorlama ama bu aralar ıslerı ıyıce saldın dedı.Çok moralım bozuldu.sen tecrubelısın ıs yapmakla alakası var mı.yapıyorum ıs ama eskıye gore cok az..
slm kızlar nasılsınız ya bayramın ilk günü çok yorucu oluyor gidip yatıcaz şimdi...
benim son problemim son 1 haftadır yine mide bulantısı ve çıkartma ne olacak bu böyle.. bu haftalarda böyle olan varmı?
benim de midem cok bulanmaya basladi ama cok siddetli digil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?