2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
inş bulursun canım ama fazla yorulma bugun arife çok kalabalık yerlere girme çarpmasınlar karnını sıkı tut

haklısın canım ama sen beni yürürken bir görsen zaten koparsın...elim önümde açılın açılın şeklinde...:roflol::roflol:
sadece alışveriş merkezlerine bakacaz canım, eşim de aynı sebeple kızılay terefına götürmüyor beni...

günaydınlar,hayırlı arifeler,kızlar bugün yapılan dualar kabul oluyor bol bol dua edelim hem kendimize hem birbirimizeopuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm,dikkat et,
ben de daha yeni atlatmama rağmen yine soğuk aldım,boğazım şiş ve burnum tıkalı çok şükür ateş yok ama çıkmasından korkuyorum,Allah'ım tüm hastalara acil şifalar versin:Saruboceq:

gözün aydın cnm,2-3 günlüğüne de olsa hasret giderirsinizkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun cnm,az kaldı geçecek inş. cnm,druna şikayetlerini söyle bence cnm,belki bir çaresi vardır
senin de bayramın kutlu olsun cnm,ayrıca geçmiş olsun,bırak bu bayramda ev ak pak olmasın yapabildiğin kadarını yap,yorma kendini..kızının cicilerinin fotolarını da bekliyoruz cnm..

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Çalışan hanımlar nasılda belli oluyo
Sadece bikaç kişi burdayız :umursamaz:

Uykucular daha kalkmamış klava:

sevcan liste çok güzel olmuş ellerine sağlık ama bnm kilo 70...bebişin boyuda 38 cm...

Günaydin, ben de geldim, uykucu demeyin burda saat daha 8.47,

Ben kan ilacimi günde bir kez aliyorum ama unutmazsam kaydirigubbakcemile3

Cogu zaman unutuyorum bi gün aliyorsam bi gün unutuyorum.

calışmıyorum ama burdayım sevcancım
keşke çalışsaydım zaman gecerdi en azından

Günaydin, ben de geldim, uykucu demeyin burda saat daha 8.47,

Ben kan ilacimi günde bir kez aliyorum ama unutmazsam kaydirigubbakcemile3

Cogu zaman unutuyorum bi gün aliyorsam bi gün unutuyorum.

sagol canım ne zmandır kandegerlerime bakılmadı
bende 1 tane alıyorum ama arkadasım 2 alıyorum dedi
bendemi 2 alsam diyordum

günaydın kızlar nasılsınız? üff bugünde işe gelinirmi ya bankalar niye açıkkı bugün kötükedihüso dün alkaşm fırınla buzdolabını temlzedim yaprak dökümü başlayana kadr bugünde eşimle mutfağı temzliycez evleri silip süpürcez 12de çıkcam işten iş çok vallaha aman işte iş evde iş bune yaaaa klava:

patron deseydiki gelmeyin evinizn işlerini halledin ama nerde sinir oluyorum :mymeka:

Aaaa şekerim 1-2 gün gelmeyeni silmiyoruz listeden, aşk olsun :dilcikar:
Sen doğum 1 Ocak'ta deyince bende seni başlara aldım buyrunnnnnnnnn
Bu gidişle bu liste daha çok değişir, hergün birisinin doğum tarihi değişiyo :roflol:

calışmıyorum ama burdayım sevcancım
keşke çalışsaydım zaman gecerdi en azından

o zmanda evde olsaydım derdin sen eminim hem ev işi hem işte iş hamilelk son dönemlerde çok zor çalışmak .evdede olmak sıkıcı gerçi anlamıyorda değilim seni

sagol canım ne zmandır kandegerlerime bakılmadı
bende 1 tane alıyorum ama arkadasım 2 alıyorum dedi
bendemi 2 alsam diyordum

Doktorun ne dediyse onu yapmakta fayda var,

Ben de Süt icmeyi unutuyorum mesela son 2 gündür süt icmedim :sinifsinif: o yüzden doktordan kalsiyum aldim ama icini okuyunca kan ilaciyla birlikte alindiginda kan yapimini engeller yaziyordu o yüzden kasiyumu icmiyorum. Herkesin kan degerlerine göre öneriyorlardir zaten doktorlar kan ilacini

Benimde şimdi moralim bozuldu :gitme:
Biz işçilerin maaşlarını ödedik dün
Bizim patron bugün yanımdaki kıza soruyomuş, neden maaşlarınızı erken aldınız, çok mu ihtiyacınız vardı, kenarda hiç paranız yok muydu demiş kötükedihüso
Kendi zengin ya, herkesi zengin sanıyo klava:
Sanki yastık altında çil çil altın saklıyoz lmaz:
Ne insafsızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…