inş bulursun canım ama fazla yorulma bugun arife çok kalabalık yerlere girme çarpmasınlar karnını sıkı tut
geçmiş olsun cnm,dikkat et,slm kızlar.ben gene hastalandım tam iyileştim derken bugün ateşlendim bronşit olmuşum.dr a gittim bana 1000 mglık antibiyotik verdi bi de minoset verdi.kızlar dua edin biran önce iyileşeyim.zaten 20 gündür atamamıştım hastalığı üzerimden.ateşleneceğim belliydi.bebeğim de çok az kıpırdandı bugün. o da etkilendi heralde hastalıktan ateşten....
gözün aydın cnm,2-3 günlüğüne de olsa hasret giderirsinizkaydirigubbakcemile5slm kizlar gecmisi okuyayaim dedim ama ne mumkun atlayarak bakabildim alinti da yapamadim umarim herkes iyidir benim yarin esim gelecek ins. o yuzden cok mutluyum 3 gunlugune gelecek gerci ama olsun en azindan ozlem giderebilecegiz 3 gunde olsa artik doguma kadar boyle idare edecegiz maalesef 2-3 haftada bir 2-3 gun goruserek buna da sukur ne yapalim
geçmiş olsun cnm,az kaldı geçecek inş. cnm,druna şikayetlerini söyle bence cnm,belki bir çaresi vardırBOCUK
şimdi agrılarımın şekli degişti
üç aşagı beş yukarı hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz
bacak agrılarım var bide malum yerim çok agrıyo
ama en çokta sezeryan dikişlerimi acayip zorluyo
acaba hamileyken iç dikişleri açılan varmıdır çok merak ediyorum
dr gidince sorucam
çünkü bazen 'tamam bu sefer iç dikişlerim açıldı' diyorum
ooffff dogum yaklaştıkça stresim artıyo
nasıl olucak ameliyata gitmek gaz sancılarıyla ugraşmak diger çocuklarla ugraşmak
geçen gece yatakta yine agladım
Allahım yardım et bana dedim
ayyyyy içinizi kararttım
senin de bayramın kutlu olsun cnm,ayrıca geçmiş olsun,bırak bu bayramda ev ak pak olmasın yapabildiğin kadarını yap,yorma kendini..kızının cicilerinin fotolarını da bekliyoruz cnm..kızlar herkesin bayramı mübarek olsun =)işlerim az kaldı ama daha gemi gitmiyo belliki akşamı bulur bitmesi arife telaşı =(belki giremem nete yarın herkesin bayramını kutlıyım dedim...=)yahu benim bacaklarım felaket ağrıyo yolda yürüyemiyorum hiç birde kasık sancılarım başladı hafif hafif ahhhhhhhhhh zeynomda doğurana kadar harikaydım bu seferkinde tam hamile oldum=(ağır abla gibi dolaşıyorum evde doğumdan bir gün önce temizlikçiyle at koşturup temizlikçinin yarı parasını alırım sen hiç durmadın dediği kadın gitti daha doğuma 1,5 ay var 1 haftadır bayram temizliğim bitmedi hakikaten ağır abla oldum yahu =)kızımda hastaydı bu hafta ben kalktım o yattı 2 haftadır okula yollamıyorum ilk kez bu kadar ağır hasta olduğunu biliyorum 4,5 yaşında ilk kez iğne oluyoruz ateşi 6 gün düşüremedik bademcikleri cozutmuş tam yatırdı kızımı şükür ateş bitti salya sümük bitti haifi bir öksürüğü kaldı yollamadım okula bu haftada dinlensin vücudu yıprandı yavrum zaten bayram var arada neyse dertleştim kaçıyorum ben hepinizi öptüm kendinize iyi bakın kızlar ayyyyy koca kızıma bir bayramlıklar aldım çeker fotosunu koyarım kızımın inşşş.=)herkese böyyyyyyyyyyyyyyy=)
kan ilacını günde kac tane içiyorsunuz kızlar
Günaydin, ben de geldim, uykucu demeyin burda saat daha 8.47,
Ben kan ilacimi günde bir kez aliyorum ama unutmazsam kaydirigubbakcemile3
Cogu zaman unutuyorum bi gün aliyorsam bi gün unutuyorum.
aaaaaa sevcan kusura bakma şimdi gördüm listede adımı ben hep 20 li sıralarda oluyordum şimdi 8. sıradayım o yüzden gözümden kaçmış benim tahmini doğum tarhim 6 ocak sata göre yani sezeryan olacağı için 1 ocak yapmak istedim sende 1 ocağa göre almışsın tahmini doğum tarihini o yüzden yukarı kaymış ismim sorun değil nede olsa 6 ocağa kadar kesinlikle beklemicez o yüzden böyle kalabilir eline salık canım ha bu arada kilo 85 oldu malesef toplamda 15 kilo oldu senağlamasenağlama
calışmıyorum ama burdayım sevcancım
keşke çalışsaydım zaman gecerdi en azından
sagol canım ne zmandır kandegerlerime bakılmadı
bende 1 tane alıyorum ama arkadasım 2 alıyorum dedi
bendemi 2 alsam diyordum
günaydın kızlar nasılsınız? üff bugünde işe gelinirmi ya bankalar niye açıkkı bugün kötükedihüso dün alkaşm fırınla buzdolabını temlzedim yaprak dökümü başlayana kadr bugünde eşimle mutfağı temzliycez evleri silip süpürcez 12de çıkcam işten iş çok vallaha aman işte iş evde iş bune yaaaaklava:
patron deseydiki gelmeyin evinizn işlerini halledin ama nerde sinir oluyorum :mymeka:
kan ilacını günde kac tane içiyorsunuz kızlar
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Çalışan hanımlar nasılda belli oluyo
Sadece bikaç kişi burdayız :umursamaz:
Uykucular daha kalkmamışklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?