• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
slm kızlar.ben gene hastalandım tam iyileştim derken bugün ateşlendim bronşit olmuşum.dr a gittim bana 1000 mglık antibiyotik verdi bi de minoset verdi.kızlar dua edin biran önce iyileşeyim.zaten 20 gündür atamamıştım hastalığı üzerimden.ateşleneceğim belliydi.bebeğim de çok az kıpırdandı bugün. o da etkilendi heralde hastalıktan ateşten....

Kadus abla çok geçmiş olsuna.s.
Byaramda kimseyle tokalaşma, evinde yat dinlen
Limonlu bal ye:içelim:
İnşallah çabucak atlatırsın

sevcan hanımmm bız calıskan annelerızzz:):):kaydirigubbakcemile4

Öyle valla şekerim
Ama 2 hafta sonra görürüm ben çalışkan annelerikaydirigubbakcemile3
Hepimiz doğum iznine ayrılıcaz,miskin miskin yatıcaz evde buralar çok sessiz kalıcak
Bizim evde bilgisayarda yok
Napıcam ben sizsiz:gitme:

günaydın kızlar nasılsınız? üff bugünde işe gelinirmi ya bankalar niye açıkkı bugün kötükedihüso dün alkaşm fırınla buzdolabını temlzedim yaprak dökümü başlayana kadr bugünde eşimle mutfağı temzliycez evleri silip süpürcez 12de çıkcam işten iş çok vallaha aman işte iş evde iş bune yaaaa :oklava:

patron deseydiki gelmeyin evinizn işlerini halledin ama nerde sinir oluyorum :mymeka:

aynı durum da bizde..geldim...e nooldu...müdürüm dışında herkes niye geldin sen dedi...ama tabi müdür demeyince bir işe yaramıyo...sabahın köründe kalktım geldim, oturuyorum, birazdan gidecem...püffff...anlayış sıfır yaaa....hayır dışardan görünmüyor mu halimiz acaba yaaa...üstelik evimle iş arası 45-50 dakika...

Kizlar ben cok aciktim ama hicbisey yemek istemiyorum, Size de böyle oluyor mu? mafoldumben

Acliktan midem bulaniyor

Öyle valla şekerim
Hepimiz doğum iznine ayrılıcaz,miskin miskin yatıcaz evde buralar çok sessiz kalıcak
[/QUO

ya sevcan sen bılgısayar alsana yaaa ne yapcaz konusamıycaz ben alıstım hergun senle konsumayaaaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

BOCUK

şimdi agrılarımın şekli degişti
üç aşagı beş yukarı hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz

bacak agrılarım var bide malum yerim çok agrıyo
ama en çokta sezeryan dikişlerimi acayip zorluyo
acaba hamileyken iç dikişleri açılan varmıdır çok merak ediyorum
dr gidince sorucam
çünkü bazen 'tamam bu sefer iç dikişlerim açıldı' diyorum

ooffff dogum yaklaştıkça stresim artıyo
nasıl olucak ameliyata gitmek gaz sancılarıyla ugraşmak diger çocuklarla ugraşmak
geçen gece yatakta yine agladım
Allahım yardım et bana dedim

ayyyyy içinizi kararttım

canım bendede aynı durum var dikiş yerlerim içerden yanıyor sanki kızgın bir şişle çizilmiş gibi bende korkuyorum dikişlerim açılır diye zaten kalça ağrılarım dayanılmaz olmaya başladı yatakta dönerken işkence çekiyorum biran önce doğsa artık bebişlerimiz ben çok yoruldum bide üstüne bronşit eklendi offf ya ne çok derdimiz var.

kan ilacını günde kac tane içiyorsunuz kızlar

canım ben bir tane alıyorum ama yetmiyor sanki rengim çok solgun haftaya randevum var doktora soracam arttırabilirmiyiz diye.

ben de gece yatarken bir taraftan diğer tarafa dönerken çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum,
kanepede otururken (çok komik)kalkmak istediğimde kalkamıyorum eşimin desteğiyle kalkıyorum o da yanımda oturuyorsa arkamdan itiyor yada ayaktaysa elimden tutuyor öyle kalkıyorum:))
yürürken de bacaklarımın başlangıç kısmının iç kısımları malum yerdeki kemikler yani ağrıyor,
neyseki çoğu gitti azı kaldı kızlar kurtulacaz inş. bu sıkıntılardan,geçici ağrılar bunlar ne de olsa,
bebişlerimiz için katlanacaz..

ben de gece yatarken bir taraftan diğer tarafa dönerken çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum,
kanepede otururken (çok komik)kalkmak istediğimde kalkamıyorum eşimin desteğiyle kalkıyorum o da yanımda oturuyorsa arkamdan itiyor yada ayaktaysa elimden tutuyor öyle kalkıyorum:))
yürürken de bacaklarımın başlangıç kısmının iç kısımları malum yerdeki kemikler yani ağrıyor,
neyseki çoğu gitti azı kaldı kızlar kurtulacaz inş. bu sıkıntılardan,geçici ağrılar bunlar ne de olsa,

:roflol::roflol::roflol:

bizim evde şuan internet var ama bilgisayarımızın talipleri çıktı eşimin kardeşleri ta burdan fethiyeye istiyorlar,gönderirsek bizim şuan bilg.almaya dururumumuz olmadığı için ben de giremeyecem malesef,ve kimlerin doğum yaptığını bilmicem,kendi doğumumu da yazamıcam:((

ay aynı ben bende öyleyimmmm.

neyseki çoğu gitti azı kaldı kızlar kurtulacaz inş. Bu sıkıntılardan,geçici ağrılar bunlar ne de olsa,

bende aynı sızın gıbıyım gece donerken canım acıyor otururken kalkmak ıcın esımın destegını alıyorum
dedıgın gıbı cogu gıttı azı kaldı saglıcakla kavusuruz ınsallah bebıslerımıze.sızınle gunlerımız aynı?dr sızın dogum tarıhı ıcın ne dıyor?benım 9 ocak gıbı yada 7 ocak gıbı gorunuyor.

bizim evde şuan internet var ama bilgisayarımızın talipleri çıktı eşimin kardeşleri ta burdan fethiyeye istiyorlar,gönderirsek bizim şuan bilg.almaya dururumumuz olmadığı için ben de giremeyecem malesef,ve kimlerin doğum yaptığını bilmicem,kendi doğumumu da yazamıcam:((

mecburmusunuz vermeye :uhm:

delf bizim satl arımız aynı ama benim çizelge bugün geri kalmış 34+1 olması lazım neden acaba

Benimde şimdi moralim bozuldu :gitme:
Biz işçilerin maaşlarını ödedik dün
Bizim patron bugün yanımdaki kıza soruyomuş, neden maaşlarınızı erken aldınız, çok mu ihtiyacınız vardı, kenarda hiç paranız yok muydu demiş kötükedihüso
Kendi zengin ya, herkesi zengin sanıyo :oklava:
Sanki yastık altında çil çil altın saklıyoz :olmaz:
Ne insafsızlar ya

ben anlamıyorum bu patronlar ne kadr cimri ya özelde çalışmak çok berbat bişey sevcancım geçen istanbulda çok soğuklar oldu ufoları yaktık niye yaktınız çokmu soğuk diyor ya lafa bakarmısın .kendi odasına en çok ben giriyorum hamam gb çok insafsızlar sorma canım sinir oluyorum

Öyle valla şekerim
[/QUO

ya sevcan sen bılgısayar alsana yaaa ne yapcaz konusamıycaz ben alıstım hergun senle konsumayaaaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Aranızda para toplayıp bana bi bilgisayar alın
:roflol::roflol::roflol:

bende aynı sızın gıbıyım gece donerken canım acıyor otururken kalkmak ıcın esımın destegını alıyorum
dedıgın gıbı cogu gıttı azı kaldı saglıcakla kavusuruz ınsallah bebıslerımıze.sızınle gunlerımız aynı?dr sızın dogum tarıhı ıcın ne dıyor?benım 9 ocak gıbı yada 7 ocak gıbı gorunuyor.

canım dr um bana sezeryan diye tutturursan 19 aralık gibi alırım dedi. normal ise 30 aralığı pek bekleyeceğini sanmam dedi. yani ocfağa pek kalamıcak gibi. çünkü biizm oğlan biraz önde gidiyor.

canım dr um bana sezeryan diye tutturursan 19 aralık gibi alırım dedi. Normal ise 30 aralığı pek bekleyeceğini sanmam dedi. Yani ocfağa pek kalamıcak gibi. çünkü biizm oğlan biraz önde gidiyor.

benım kız ıcınde onde gıdıyor dedı dr.bugun ıtıbarıyle 2400 kg 44 cm boy .ama 10 ılerı gerı oynama yapar dedı tarıh bellı olmaz dedı.senın oglusun ne kadar onde?

ben anlamıyorum bu patronlar ne kadr cimri ya özelde çalışmak çok berbat bişey sevcancım geçen istanbulda çok soğuklar oldu ufoları yaktık niye yaktınız çokmu soğuk diyor ya lafa bakarmısın .kendi odasına en çok ben giriyorum hamam gb çok insafsızlar sorma canım sinir oluyorum

Ben seneye Mayıs ayında Kpss sınavlarına giricem
İnşallah yüksek puan alırım da memur olurum bi yerlere
Ah bi Belediyeye kapak atsaydım :roflol:

Back