- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
aynı durum da bizde..geldim...e nooldu...müdürüm dışında herkes niye geldin sen dedi...ama tabi müdür demeyince bir işe yaramıyo...sabahın köründe kalktım geldim, oturuyorum, birazdan gidecem...püffff...anlayış sıfır yaaa....hayır dışardan görünmüyor mu halimiz acaba yaaa...üstelik evimle iş arası 45-50 dakika...[/QUO
betty sorma bende çok sinir oldum bizimde patron yok ama oğlu sen gel feyza banka işlerini halletmezsen yanarız sabah seni arabayla aldırıyım dedi düşünebilyormusunklava: diyebilirdiki sen gelme diğerleri halletsin diğerleri çok geç yapıyor diye onlara yaptrmak istemyor bankadakilerde beni tanıyor hemn hallediyolar işimi .Anlayacağın çok gerildim çok sinirliyim kötükedihüso.benimde 20 dk mesafe ama ben artık 30dk gidiyorum bu ağırlıkla.11 aralık son iş günüm ama ben son 3 gün rapor alcam 9nda yani dayanamıyorum artık
benım kız ıcınde onde gıdıyor dedı dr.bugun ıtıbarıyle 2400 kg 44 cm boy .ama 10 ılerı gerı oynama yapar dedı tarıh bellı olmaz dedı.senın oglusun ne kadar onde?
Ben seneye Mayıs ayında Kpss sınavlarına giricem
İnşallah yüksek puan alırım da memur olurum bi yerlere
Ah bi Belediyeye kapak atsaydım :roflol:
pst gunu 2700 idi. tam 15 gun önde idi. 36 haftalık çıktı (33+5 te gittiğimde )
egemizin gelmesine az kaldı desene annesison günler desene .uyy yerim ben hepsini çok merak ediyorum kızlar nerdeyse 1 ayım kaldı benim erken doğarsa dahada az kaldı .hepimiz sağlıklı bi şeklde kavuşuruz inşallah bebeklerimize
ben de gece yatarken bir taraftan diğer tarafa dönerken çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum,
kanepede otururken (çok komik)kalkmak istediğimde kalkamıyorum eşimin desteğiyle kalkıyorum o da yanımda oturuyorsa arkamdan itiyor yada ayaktaysa elimden tutuyor öyle kalkıyorum:))
yürürken de bacaklarımın başlangıç kısmının iç kısımları malum yerdeki kemikler yani ağrıyor,
neyseki çoğu gitti azı kaldı kızlar kurtulacaz inş. Bu sıkıntılardan,geçici ağrılar bunlar ne de olsa,
bebişlerimiz için katlanacaz..
bizim evde şuan internet var ama bilgisayarımızın talipleri çıktı eşimin kardeşleri ta burdan fethiyeye istiyorlar,gönderirsek bizim şuan bilg.almaya dururumumuz olmadığı için ben de giremeyecem malesef,ve kimlerin doğum yaptığını bilmicem,kendi doğumumu da yazamıcam(
cnm mecbur değiliz ama istiyorlar neyapalım,ilkokula ortaokula giden çocuklar ödev falan yapmak için istiyorlar,habire arıyorlar eşimi,mecbur verecez gibi,mecburmusunuz vermeye :uhm:
cnm benim ultrasona göre değişiyor,bazen 4 ocak bazen 6,8,9 değişiyo yani,benim adet tarihim de belli değil,düşükten sonra adet olmadan hamile kaldığım için,dr ultrasonu baz alıyor,bir dahaki gidişimde soracam tahmini doğum tarihini,bakalım ne dicek,ama seninle günlerimiz aynı gibi,benim kızım da tickerimdeki haftayla uyumlu oluyo genellikle,doğumlarımız yakın olur heralde,bir de sen normal mi sezeryan mı düşünüyorsun cnm..bende aynı sızın gıbıyım gece donerken canım acıyor otururken kalkmak ıcın esımın destegını alıyorum
dedıgın gıbı cogu gıttı azı kaldı saglıcakla kavusuruz ınsallah bebıslerımıze.sızınle gunlerımız aynı?dr sızın dogum tarıhı ıcın ne dıyor?benım 9 ocak gıbı yada 7 ocak gıbı gorunuyor.
inş. yüksek puan alırsın da atanırsın cnm,ben kamuda olmama rağmen girdim kpss ye,sözleşmeliyim çünkü,kadroya geçmek için başka çare yok,Ben seneye Mayıs ayında Kpss sınavlarına giricem
İnşallah yüksek puan alırım da memur olurum bi yerlere
Ah bi Belediyeye kapak atsaydım :roflol:
masallah benımkı ne de onde dıyodu ama senın kı daha ondeymıs...
Kızlar dün iş çıkışı nike dan çanta aldım önden asmalı çok beğendim içi geniş birer elbise takımı ,bebek bezi vs koyabilirm yanlarda bölme var biberon emzik felan koyarım . önden asmalı olunca rahat ederim arabayla eşimle her zman gidemyceğim yerlerde olabilir önden asmalı olunca hem kızımı hem çantayı tutmak zorunda kalmıycam en azından .
aynıyım bende bende
bi tek kendimi böle sanıyodum korkuyodum nie böle die rahatladım normal olduğunu duyunca
çoğu gitti azı kaldı kızlar ha gayret
göndermeyin canım ne münasebet allah allah
benim eşimin kardeşleride ne görse istiyolardı bende salak gbii veriyodum
artık maymun gözünü açtı ben ne zorluklarla yapıyorum
kimseye çöp veremem valla
herkes çalışsın alsın kuzum
gönderme sakın:))
ayyy benden tam kaynana olur valla korktum kendimden:))
inşallah canım memur olursun çocuklada çalışabilcenmi kpss'ye ?? en iyisi devlet memuru olmak bi bayan için en ideali özelde olmuyor canım baksana para veriyolar ama adamın canını okuyolar
Kızlar dün iş çıkışı nike dan çanta aldım önden asmalı çok beğendim içi geniş birer elbise takımı ,bebek bezi vs koyabilirm yanlarda bölme var biberon emzik felan koyarım . önden asmalı olunca rahat ederim arabayla eşimle her zman gidemyceğim yerlerde olabilir önden asmalı olunca hem kızımı hem çantayı tutmak zorunda kalmıycam en azından .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?