2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bebekle zor olur ama ins. belediyeye girebilirsin özelden iyidir heralde

benım kız ıcınde onde gıdıyor dedı dr.bugun ıtıbarıyle 2400 kg 44 cm boy .ama 10 ılerı gerı oynama yapar dedı tarıh bellı olmaz dedı.senın oglusun ne kadar onde?

pst gunu 2700 idi. tam 15 gun önde idi. 36 haftalık çıktı (33+5 te gittiğimde )

Ben seneye Mayıs ayında Kpss sınavlarına giricem
İnşallah yüksek puan alırım da memur olurum bi yerlere
Ah bi Belediyeye kapak atsaydım :roflol:

inşallah canım memur olursun çocuklada çalışabilcenmi kpss'ye ?? en iyisi devlet memuru olmak bi bayan için en ideali özelde olmuyor canım baksana para veriyolar ama adamın canını okuyolar

pst gunu 2700 idi. tam 15 gun önde idi. 36 haftalık çıktı (33+5 te gittiğimde )

egemizin gelmesine az kaldı desene annesi son günler desene .uyy yerim ben hepsini çok merak ediyorum kızlar nerdeyse 1 ayım kaldı benim erken doğarsa dahada az kaldı .hepimiz sağlıklı bi şeklde kavuşuruz inşallah bebeklerimize

amin canım aminnnn hepimiz inş.

aynıyım bende bende
bi tek kendimi böle sanıyodum korkuyodum nie böle die rahatladım normal olduğunu duyunca
çoğu gitti azı kaldı kızlar ha gayret

göndermeyin canım ne münasebet allah allah
benim eşimin kardeşleride ne görse istiyolardı bende salak gbii veriyodum
artık maymun gözünü açtı ben ne zorluklarla yapıyorum
kimseye çöp veremem valla
herkes çalışsın alsın kuzum
gönderme sakın:))
ayyy benden tam kaynana olur valla korktum kendimden:))

[/B]
mecburmusunuz vermeye :uhm:
cnm mecbur değiliz ama istiyorlar neyapalım,ilkokula ortaokula giden çocuklar ödev falan yapmak için istiyorlar,habire arıyorlar eşimi,mecbur verecez gibi,
cnm benim ultrasona göre değişiyor,bazen 4 ocak bazen 6,8,9 değişiyo yani,benim adet tarihim de belli değil,düşükten sonra adet olmadan hamile kaldığım için,dr ultrasonu baz alıyor,bir dahaki gidişimde soracam tahmini doğum tarihini,bakalım ne dicek,ama seninle günlerimiz aynı gibi,benim kızım da tickerimdeki haftayla uyumlu oluyo genellikle,doğumlarımız yakın olur heralde,bir de sen normal mi sezeryan mı düşünüyorsun cnm..
Ben seneye Mayıs ayında Kpss sınavlarına giricem
İnşallah yüksek puan alırım da memur olurum bi yerlere
Ah bi Belediyeye kapak atsaydım :roflol:
inş. yüksek puan alırsın da atanırsın cnm,ben kamuda olmama rağmen girdim kpss ye,sözleşmeliyim çünkü,kadroya geçmek için başka çare yok,

Kızlar dün iş çıkışı nike dan çanta aldım önden asmalı çok beğendim içi geniş birer elbise takımı ,bebek bezi vs koyabilirm yanlarda bölme var biberon emzik felan koyarım . önden asmalı olunca rahat ederim arabayla eşimle her zman gidemyceğim yerlerde olabilir önden asmalı olunca hem kızımı hem çantayı tutmak zorunda kalmıycam en azından .

Hayirli olsun cantan güle güle kullan. Ben cantami en basta almistim zaten bebek arabasi varken ona takarim diye düsündüm. hem bebek hem canta tasimak zor olur

demekki hamilelikten kaynaklanan sıkıntılar bunlar cnm,herkeste hemen hemen aynıymış,
ya çocuklar eşimi arıyorlar gönder diye,eşim de kıyamıyor kardeşlerine,geçen kargoya sormuş 100 liraya göndeririz demişler,burdan fethiyeye nasıl gidecekse bilg ,

gunaydın kızlar...
aynen sıkıntılar bende de var.yatıp kalkmak çok zor oluyor eşim kaldırıyor:)))akşam 5 yastıkla yatıyorum halimi düşünün artık:))
mehlika ptt kargoya sorun onlar daha ucuz normal kargo pahalı.ben yurtdışınıa koca koliyi 60 ytl göndermiştim ptt ile..

Slma kızlar biz geldik oğluşumla:teytey: Bugün yarım gün diye 2 ders için okula gittik,sinir oldum :dilcikar: Bir de yürürken kasıklarım sancıdı,bu ara hafif bir rampa çıksam kasıklarımda sancı oluşuyor. Aceba çok mu hızlı yürüyorum,ondan mı kiCADIARZU

inşallah canım memur olursun çocuklada çalışabilcenmi kpss'ye ?? en iyisi devlet memuru olmak bi bayan için en ideali özelde olmuyor canım baksana para veriyolar ama adamın canını okuyolar

Şimdi yavaş yavaş başladım ders çalışmaya
izine ayrılınca daha çok çalışıcam
Biraz hırs vardır bende, tuttuğumu koparmam lazımÇok üzgünüm çoook

Hayırlı olsun çantanız canım... Ben daha almadım,bu ara hiçbi istediğime gidip bakamıyorum.Aksi gibi eşim çok yoğun çalışmaya başladı. Artık akşam yemeklerimizi bile ayrı yiyoruz mafoldumben

Güle güle kullan
Resim bekliyoruz

Bende dün göğüs ucu kremimi aldım
Akşam kullanmaya başladım, vatana millete hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…