slm kızlar.ben gene hastalandım tam iyileştim derken bugün ateşlendim bronşit olmuşum.dr a gittim bana 1000 mglık antibiyotik verdi bi de minoset verdi.kızlar dua edin biran önce iyileşeyim.zaten 20 gündür atamamıştım hastalığı üzerimden.ateşleneceğim belliydi.bebeğim de çok az kıpırdandı bugün. o da etkilendi heralde hastalıktan ateşten....
sevcan hanımmm bız calıskan annelerızzz:):):
günaydın kızlar nasılsınız? üff bugünde işe gelinirmi ya bankalar niye açıkkı bugün kötükedihüso dün alkaşm fırınla buzdolabını temlzedim yaprak dökümü başlayana kadr bugünde eşimle mutfağı temzliycez evleri silip süpürcez 12de çıkcam işten iş çok vallaha aman işte iş evde iş bune yaaaaklava:
patron deseydiki gelmeyin evinizn işlerini halledin ama nerde sinir oluyorum :mymeka:
Öyle valla şekerim
Ama 2 hafta sonra görürüm ben çalışkan annelerikaydirigubbakcemile3
Hepimiz doğum iznine ayrılıcaz,miskin miskin yatıcaz evde buralar çok sessiz kalıcak
Bizim evde bilgisayarda yok
Napıcam ben sizsiz:gitme:[/QUO
ya sevcan sen bılgısayar alsana yaaa ne yapcaz konusamıycaz ben alıstım hergun senle konsumayaaaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
BOCUK
şimdi agrılarımın şekli degişti
üç aşagı beş yukarı hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz
bacak agrılarım var bide malum yerim çok agrıyo
ama en çokta sezeryan dikişlerimi acayip zorluyo
acaba hamileyken iç dikişleri açılan varmıdır çok merak ediyorum
dr gidince sorucam
çünkü bazen 'tamam bu sefer iç dikişlerim açıldı' diyorum
ooffff dogum yaklaştıkça stresim artıyo
nasıl olucak ameliyata gitmek gaz sancılarıyla ugraşmak diger çocuklarla ugraşmak
geçen gece yatakta yine agladım
Allahım yardım et bana dedim
ayyyyy içinizi kararttım
kan ilacını günde kac tane içiyorsunuz kızlar
ben de gece yatarken bir taraftan diğer tarafa dönerken çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum,
kanepede otururken (çok komik)kalkmak istediğimde kalkamıyorum eşimin desteğiyle kalkıyorum o da yanımda oturuyorsa arkamdan itiyor yada ayaktaysa elimden tutuyor öyle kalkıyorum:))
yürürken de bacaklarımın başlangıç kısmının iç kısımları malum yerdeki kemikler yani ağrıyor,
neyseki çoğu gitti azı kaldı kızlar kurtulacaz inş. bu sıkıntılardan,geçici ağrılar bunlar ne de olsa,
bebişlerimiz için katlanacaz..
ben de gece yatarken bir taraftan diğer tarafa dönerken çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum,
kanepede otururken (çok komik)kalkmak istediğimde kalkamıyorum eşimin desteğiyle kalkıyorum o da yanımda oturuyorsa arkamdan itiyor yada ayaktaysa elimden tutuyor öyle kalkıyorum:))
yürürken de bacaklarımın başlangıç kısmının iç kısımları malum yerdeki kemikler yani ağrıyor,
neyseki çoğu gitti azı kaldı kızlar kurtulacaz inş. bu sıkıntılardan,geçici ağrılar bunlar ne de olsa,
neyseki çoğu gitti azı kaldı kızlar kurtulacaz inş. Bu sıkıntılardan,geçici ağrılar bunlar ne de olsa,
bizim evde şuan internet var ama bilgisayarımızın talipleri çıktı eşimin kardeşleri ta burdan fethiyeye istiyorlar,gönderirsek bizim şuan bilg.almaya dururumumuz olmadığı için ben de giremeyecem malesef,ve kimlerin doğum yaptığını bilmicem,kendi doğumumu da yazamıcam(
Benimde şimdi moralim bozuldu :gitme:
Biz işçilerin maaşlarını ödedik dün
Bizim patron bugün yanımdaki kıza soruyomuş, neden maaşlarınızı erken aldınız, çok mu ihtiyacınız vardı, kenarda hiç paranız yok muydu demiş kötükedihüso
Kendi zengin ya, herkesi zengin sanıyoklava:
Sanki yastık altında çil çil altın saklıyozlmaz:
Ne insafsızlar ya
delf bizim satl arımız aynı ama benim çizelge bugün geri kalmış 34+1 olması lazım neden acaba
Öyle valla şekerim
Ama 2 hafta sonra görürüm ben çalışkan annelerikaydirigubbakcemile3
Hepimiz doğum iznine ayrılıcaz,miskin miskin yatıcaz evde buralar çok sessiz kalıcak
Bizim evde bilgisayarda yok
Napıcam ben sizsiz:gitme:[/QUO
ya sevcan sen bılgısayar alsana yaaa ne yapcaz konusamıycaz ben alıstım hergun senle konsumayaaaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Aranızda para toplayıp bana bi bilgisayar alın
:roflol::roflol::roflol:
bende aynı sızın gıbıyım gece donerken canım acıyor otururken kalkmak ıcın esımın destegını alıyorum
dedıgın gıbı cogu gıttı azı kaldı saglıcakla kavusuruz ınsallah bebıslerımıze.sızınle gunlerımız aynı?dr sızın dogum tarıhı ıcın ne dıyor?benım 9 ocak gıbı yada 7 ocak gıbı gorunuyor.
canım dr um bana sezeryan diye tutturursan 19 aralık gibi alırım dedi. Normal ise 30 aralığı pek bekleyeceğini sanmam dedi. Yani ocfağa pek kalamıcak gibi. çünkü biizm oğlan biraz önde gidiyor.
ben anlamıyorum bu patronlar ne kadr cimri ya özelde çalışmak çok berbat bişey sevcancım geçen istanbulda çok soğuklar oldu ufoları yaktık niye yaktınız çokmu soğuk diyor ya lafa bakarmısın .kendi odasına en çok ben giriyorum hamam gb çok insafsızlar sorma canım sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?