• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Günaydın annecikler...
Öğretmenim öğretmenler gününüz kutlu olsun...ve varsa aramızda diğer öğretmenlerin de...
Esmer kadın kafanı gözünü patlattırma bana duygusala bağlayıp heee...
zati sırtımın ağrısından duramyıroum...
Sevcan 35 o hissettiğin şey hıçkırık değil kalp atışıymış cnm...ben sordum...hatta benimki tam aşşağıdan hissediliyor...çok garip bir his...
geçmişe bakamadım çok umarım hepiniz iyisinizdir...

kalp atışı olsa devamlı olmazmıydı:uhm:

benimki ara ara oluyor çünküCADIARZU

kalp atışı olsa devamlı olmazmıydı:uhm:

benimki ara ara oluyor çünküCADIARZU

yok canım pozisyonuyla alakalıymış...
kalbini hissettirecek şekilde duruyormuş bazen,
ne bilem öyle dediler...ve dikkat edersen ritim tam kalp atışı ritmi...

:nazar:
kızlar biizm dün dr kontrolumuz vardı. Ege bebek 2700 gr olmuş. kontrollerimi 2 haftada bire çekti. herşey yolunda imiş şükür. suratını göstermedi.

maşallah ege bebeğe kocaman olmuş.herşeyin yolunda olmasınada çok sevindim.suratınıda görücen annesi çok yakında nasılsa üzülme bu yüzden.

off...dişim çok ağrıyomafoldumben

resmen sol tarafım gözüm,kulağım,beynim,kolum hatta ayak parmaklarıma kadar uyuşmuş durumdayım

20 lik dişimi çektirmiştim ama kökü kaldı galiba aynı yerden ufacık çıkmaya çalışıyo

çok kötüyüm çoookk:gitme:

kızlar biizm dün dr kontrolumuz vardı. Ege bebek 2700 gr olmuş. kontrollerimi 2 haftada bire çekti. herşey yolunda imiş şükür. suratını göstermedi.

maşallah canım egeye gayet iyi nazar değmesin :nazar::nazar::nazar: sağlıklı iyi olsunda canım tek göstermesinler ben bebeişim suratını göremeyeli 4 ay oldu kızım hiç pas atmıyor vallaha doğunca onun poposuna bi cimcik atcam :ecrin_bebek:

betty cok saol:)))

delf masallah oncelikle doktor bisey dedimi?benimki 2600 du ayni haftalarda biraz buyuk dedi de bana.sekere bagladim ben.boyu mu uzun acaba seninkinin

delf maşallah ege'ye, kocaman olmuş

o ritmik atışları ben de hıçkırık diye biliyordum
kalp atışları olsa hem daha uzun sürerdi hem de ben su içince kızımın hıçkırığı geçiyor
bikaç kere denedim her seferinde hıçkırması durdu

anam dayanamıyom ben
azcık yatayım bari en azından uykuda hissetmem
tabii uyuyabilirsem
hoşçakalın kızlar

Bütün öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlarım a.s.
İnşallah gelecek nesiller çok çalışkan,zeki ve iyi meslek sahibi olurlar sayenizde turkbayragiturkbayragi

delfcim maşallah minik egeye ne kadar büyümüş dr ne kadar büyür dedi daha...

tahmini doğum kilosunu söyledimi?

resmen sol tarafım gözüm,kulağım,beynim,kolum hatta ayak parmaklarıma kadar uyuşmuş durumdayım

20 lik dişimi çektirmiştim ama kökü kaldı galiba aynı yerden ufacık çıkmaya çalışıyo

çok geçmiş olsun sevcan canım bi doktora git istersen çekmek çok zor .o çok kötü oluyor canım ya 20lik dişim ben 20 yaşındaydım bi çıktı üff 3 gün öldüm öldüm dirildim sonra arada bi çıkar gb oluyor ağrı yapıyor ama hamileliğimde hiç denk gelmedi

Günaydin kizlar
Ofertacim
Bebek senin bebegin hic bakma kim ne diyor diye.Herkes gördügü kadarina yorum yapiyor 24 saat yasasinlar bakalim konusmak kolay olacak mi? Ufacik bebek yalniz yatsin tabi kaliteli uyku uyumayi ögrensin. Bizlerde o aliskanlik yok ama kimse düsünmüyor sabahlari neden yorgun kalkiyoruz diye.Gece düzgün uyku cekmezlerse sabah uyanamiyor insan.Bence bebeklikte ögreniliyor bu aliskanlik.Yada alisiyor sonra yalnizken hicbisi yapamaz oluyor sadece uyku degil.

Sweetbaby
Hayirli olsun insallah güzel olur. Bakalim ben baslayabilecek miyim?

Kizlar
Ben yanmiyorum ama burasi cok soguk esim gecen gün dedi farkettim.Sen eskiden cok üsürdün alistin mi buranin havasina artik dedi. Bu havalarda üsümüyorsam bende Istanbul da filan olsam ter icinde kalirdim kesin :)))) Bende egilip kalkarken cok zorluk cekiyorum.Dün is yaparken egilmeden yapmak mümkün degil.Bu günde bacak aralarimda sanci var.Gecen hamileligimde bu kadar hareketli degildim ben.Esim yoktu oglan yoktu cok rahattim.

ay kıyamam sevcancım ya. o kadar kötü mü? ne zaman çektirdin yeni mİ? Drunu arasan .

maşallah canım egeye gayet iyi nazar değmesin :nazar::nazar::nazar: sağlıklı iyi olsunda canım tek göstermesinler ben bebeişim suratını göremeyeli 4 ay oldu kızım hiç pas atmıyor vallaha doğunca onun poposuna bi cimcik atcam :ecrin_bebek:

sağol canım. evet sağlıklı olsunlarda yeter . uyy annesini yerim ben onun poposunuuuu yaa
betty cok saol:)))

delf masallah oncelikle doktor bisey dedimi?benimki 2600 du ayni haftalarda biraz buyuk dedi de bana.sekere bagladim ben.boyu mu uzun acaba seninkinin

sağol canım. iri bir bebek dedi drum. biz bu tarz bebeklerde anneden şeker problemi olduğunu düşünürüz genelde dedi ama testlerde hiçbişii çıkmamıştı. sanırım babaya çekti. babamız hafif iri (aman duymasın ) o da 4.250 dogmuş. boyu 43 cm çıktı canım.

delf maşallah ege'ye, kocaman olmuş

o ritmik atışları ben de hıçkırık diye biliyordum
kalp atışları olsa hem daha uzun sürerdi hem de ben su içince kızımın hıçkırığı geçiyor
bikaç kere denedim her seferinde hıçkırması durdu

sağol canımcım. ben hiç hıçkırık filan anlamıyorummm:utangac:

delfcim maşallah minik egeye ne kadar büyümüş dr ne kadar büyür dedi daha...

tahmini doğum kilosunu söyledimi?

sağol sivri teyzem. canım dr iri gidiyor dedi. bir terslik olmaz ise 3.700-3.800 ü göreceğiz gibi :dance:

delf maşaallah oğluşuna cnm:nazar:

kızlaarr,eğer mart sonuna kadar bir yere gitmeyi düşünüyorsanız pegasus a bakın her yöne bilet29,99,
ben geçen hafta almıştım gidiş dönüş daha pahalıya aldım malesef içime oturdu:(( birde geçen hafta 9,99 vardı,onu da kaçırmışım:((((

Kizlar
Grupta cok egitimcimiz var hepinizin ögretmenler günü kutlu olsun.Dünyanin en kutsal meslegi Allah yardimciniz olsun.

Delf
Ege ye masallah kocaman olmus.

Sevcan35
Cok gecmis olsun.

delf maşaallah oğluşuna cnm:nazar:

kızlaarr,eğer mart sonuna kadar bir yere gitmeyi düşünüyorsanız pegasus a bakın her yöne bilet29,99,
ben geçen hafta almıştım gidiş dönüş daha pahalıya aldım malesef içime oturdu:(( birde geçen hafta 9,99 vardı,onu da kaçırmışım:((((

sağol mehlikacım

Ege'ye kocaman maşallah :nazar:
Bende bu akşam gidicem Görkem'i görmeye zemuszemus

sağol sevcancım. Hadi bakalım güzel haberlerle inş.

Kizlar
Grupta cok egitimcimiz var hepinizin ögretmenler günü kutlu olsun.Dünyanin en kutsal meslegi Allah yardimciniz olsun.

Delf
Ege ye masallah kocaman olmus.

Sevcan35
Cok gecmis olsun.

sağol meltemcim

Back