2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
tamam canım ama vajinal baktırmak istemiyorum pek. 2 -3 gün daha bekelsem karından görünürmü. bebişime zarar gelmesini istemiorum. biliyorum doktor sağlıklı olcağını düşünse yapmaz ama aklımda şüphe kalsın istemiorum. sence.

selam arkadaşlar, ben de 18 aydan sonra tam artık tüp bebek merkezleri araştırırken eşimin askerden gelmesine bir gün kala fasülyemin haberini aldım. reglim geçtikten 6 gün sonra yaptım testi, inanamadığım için 3 farklı eczaneden 3 farklı marka aldım...hepsi de çift çizgi, o çizgileri görmek ne büyük coşku.....Bhcg sonucum o gün 1013 çıktı, dün ikiye katladı 2069... bu hamile kalma süreci çok zor işmiş yaaaa...sizde de öyle oluyor mu, kaset testte çıktı, kanda çıkacak mı, kanda çıktı, iki katı olacak mı, şimdi de kese görünecek mi? ya boş gebelikse? ya Allah korusun dışsa...bi de üstüne acaip grip oldum.ben kafayı yiyeceğim artık...yarın doktora gideceğim, lütfen birbirimize dua edelim, çünkü benim bebişim gerçekten isyandan sonra, tövbe, tövbeden sonra dua ile oldu bu ay Allah' a isyan etmiştim...ve mucizem geldi...umarım benimle kalır...
sizde de sol kasıkta ağrı var mı?

canım vajinal bende çok sevmiyorum ama ,ister istemez bakılıyo işte ama çok küçük olduğundan karından gözükmez. bwn dayanamam baktırırdım. ama beklerim dersen bekle diğer hafta gidersin
ultrason ne kadar uzak tutsak o kadar iyi ama ilk zamanlar merakla korkuyla olmuyo işte

karındanda belli olmuyo ne zaman gözükeceği yani ben hiç bilmiyorum

evet yarını iple çekiyorum.değerim ikiye katlasın da bi kez daha sevineyim. krizalit sana da hayırlı olsun canım.inşalalh hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiriirz.

canım sen bol bol dua et rabbim kudretin göstermiş gelmiş bebeğin. inşallah sağlıkla kucaına alırsın. bebek böyle bişey işte şimdiden başlıyo telaşı
keseydi bebekti kalpti 2 liydi 3 lüydü tesr döndüydü kordona takıldı tekmelemiyo doğumdu ......... bunlarda tadı heralde rabbim inşallah telaşını verip ardından sevindirsin
değerim çok güzel canım

çok saol esracım, bu gerçekten bir mucize, Allah' ın mucizesi, ben onun buradan adaletini hadsiz bir biçimde sorgularken o benim içime çoktan koymuş fasülyemi ve bana hiç gücenmemiş...işte büyüklüğü burada...
hepimiz için herşey güzel olur umarım...
siz de içinizde tutmakta güçlük çekiyor musunuz...söylememem gerekiyor netleşmeden ama benim hamileyiiiiiiiiiiiiim diye taksime çıkıp bağırasım var!

canım benim bu çok büyük bi mutluluk.hepimiz endişeleniyoruz.ben de yarın değerim artcakmı die endişeleniorum mesela.bunlar doğal şeyler bence. Allah başımıza dert tasa vermesin. bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin canım . hepimiz için geçerli bu

ooo valla benim çevremin hepsi biliyor allaha emanet bebişim artık 2 aylık sayılıyoruz inş.birşey olmaz daha nekadar saklıcam canım babasız bebek yapmadıkya:))

ben kalp atışını duyayım cümle aleme ilan edeceğim hiç üç ay falan bekleyemem valla. ama daha keseyi bile görmeden yayamam, tabi yakın arkadaşlarım biliyor ama herkese duyurmak istiyorum...bu çok garip bişi yaaa, görmemişlik mi buldumcuk mu oldum bilmem artık ::::)

valal ben de çok yakın arkadaşlarıma söledim. ama en azından kalp atışını duyalım sölicem herkese.ç ve bu atih için sabırsılanıyorum. çabuk olsun ya.

selam kızlar bende 2009 ocak annesiyim benim ilk tüp bebek denemeizde kızıma kavuştum yani daha stresli bekleyiş ve hamileleik geçirdim doğumdada sorunlarım oldu hep bişey olursa diye korkudan hamileleiğimi yaşayamadım ama çektiklerime değdi meleğim bizimle sakın stres yapmayın tadını çıkarın Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz zaten anlamadan bi bakıcaksınız bebeklerinize kavuşmuşsunuz!!
inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alırsınız:Saruboceq:

kızlar ya hani surat çıkıo yaa kenarda ben düşünceli yapmışım onu nasıl değiştiricem biliyomusunuz

Allah analı bablı büyütmeyi nasipe tsin. işte ilk zamanlar heyecanlrı geçio benim d edaha önceden bi kişmyasal gebeliğim olmuştu. dün değerim 328 çıktı. şimdi endişem 2ye ktlıcakmı diye bekliyoruz yok sonra kese görüncekmi kalpa tışı falan derken bi bakmışız 3 ayı geçtik dimi. Allah sorunsuz bi şekilde geçirmeyi naisp etsin hepimize.

neyse biraz dinleneyim ben artık sabah kan testi yaptırıcam yine. dua edin banaaaaaa. iyi gecelerrrrrrr

liste var ama bende göremedim nerelerde kaldı.
sabah ndk alıntı yapıp ilk sayfaya yapıştırsa daha iyi olur...

KIZLARRRRR KASIK AĞRILARINIZ BEL AĞRILARINIZ GAYET NORMAL EĞER KARINDAN GÖZÜKMÜYORSA hiç panik yapmayın vee vajinal baktırın benimde8. hatda bile karından gözükmemiş vajinal bakılmıştııı kıslarr herhangi bi sorunuz olursa her zaman bizim topiğimiz açıkkk ayyyyyyyyy sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. bebişlerinizi

slm kızlar nasılsınız?cuma günü kan vermiştim pazartesi de ultrasonda kesemizin içindeki minik bebişimizi ve kalp atışlarını gördük ve çok mutlu olduk.gerçekten çok güzel bir duyguymuş.haziran 18 de 2li test için gitmemi istedi.kan değerlerim iyiymiş ekstradan ilaç vermedi.ben hala çok iyiyim maşallahım var 2-3 günde bir gezmeye çıkıp 3-4 km yol yürüyorum.sorunum göğüslerimin fena halde acıması hele yüz üstü yattığımda acayip canım acıyor,bazı günlerde de halsiz oluyorum ama bu şikayetler bütün hamişlerde oluyor sanırım.benden şimdilik bukadar.hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın ki bebişlerinizde iyi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…