o kadını tedavi etmek için getirmişler
kız hiç etkilenmedinmi bebeğin o çıkışından anasını koklamasından :sm_confused:
ama bende sezeryan epudral yapamam
sezeryan olmak zorunda kalırsam genel anastezi yaparım kesinlikle ama normal doğumu epudral yapmak istiyorum
kızlar sonuna denk geldim bende programın..ayy babasına gösteriyorlar yaa hüngür hüngür ağladım, kendi kocamı düşündüm...çok acayip bir his olsa gerek...
yalnız bebekte topaç gibiydi maşallahkaç kilo olduğunu söylediler mi?
bu arada ben izlemedim ama korksam da tırssam da Allahtan bir mani olmadıkça normal doğum yapıcam...:kedi:
tabi canım orası öyle...son ay şekillenir nasıl doğum yapacağımız...Ben de normal istiyorum ama gittiğim hastane epey bi sezeryancı.Normal doğum yapan çok az.Dr da bulamadım kendime.Yuvarlandım gidiyo öyle.Son ayda korkutursa bi şekilde o riski de alamam gibi geliyo
tabi canım orası öyle...son ay şekillenir nasıl doğum yapacağımız...
ama şimdilik normal istiyorum, son ay korkup vazgeçebilirim:bbo:...Bakıcaz artık, sağlıkla tamamlayalım da şu süreci...:CüvCüv:
bana sezeryanda çok korkunç geliyo düşünsene kesiyolar sni dikiyolar sonra üşütürsen dikişler iltihap falan oluyomuş çoook korkunç napıcaz ya,bende norma doğum istiyom enazından bi kere çekerim acısını ama kısmet artık
günaydınnn canımmgünaydın kızlarrr
ben de normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa
Bende allah izin verise epidural normal doğum düşünüyorum, doktorumda kesinlikle normal doğumu destekleyen bi doktor, ve kendisini tercih etme sebebimde bu zaten. Bu devirde normal doğum yaptırcak doktor çok nadir, kordon falan bişeyleri bahane edip sezeryanla iki dakkada kesip doğurtuyorlar.
Bende allah izin verise epidural normal doğum düşünüyorum, doktorumda kesinlikle normal doğumu destekleyen bi doktor, ve kendisini tercih etme sebebimde bu zaten. Bu devirde normal doğum yaptırcak doktor çok nadir, kordon falan bişeyleri bahane edip sezeryanla iki dakkada kesip doğurtuyorlar.
günaydın kızlarrr
kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor
Kelebek bugün mü gidicektin dr.'a ?doktorlara da güven olmuyo artık.Hepsi kasap olmuş.Uğraşması zor geliyo.Normal doğumda gece çağırılıcaklar kontrol için.Belki de hastaneden sezeryan için prim alıyolardır diye düşünüyorum
valla bende bilmiyorum şuan gittiğim dr iyi hoş ilgileniyo ama doğum falan hiç konuşmadık bilmiyorum yani sezeryan taraftarımı normalmi sorsam daha erken son ay belli olur o falan der heralde,gerçi daha doğumu nerde yapıcağımada karar vermedim medicalparka gidiyorum şuan güzel ama doğum pahalı ama