2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim ekran dondu.İzleyemedim o kısımlar.Çocuğu temizliyolardı en son.Orda kaldı.Defne Samyeli epidural normal yapmış.Ikınma için az bişey hissin kalması gerekir yazıyo.Yoksa doğum olmuyomuş.Ben iğneden çok korktum.Omurilik sıvısını dışarı akıttılar falan.Kötü geldi bana.Bakalım kim nasıl doğum yapıcak.Ben şimdi normal normal diyip duruyorum.En önde sezeryana ben gidermişim falan kaydirigubbakcemile3

Ben de normal istiyorum ama gittiğim hastane epey bi sezeryancı.Normal doğum yapan çok az.Dr da bulamadım kendime.Yuvarlandım gidiyo öyle.Son ayda korkutursa bi şekilde o riski de alamam gibi geliyo

Ben de normal istiyorum ama gittiğim hastane epey bi sezeryancı.Normal doğum yapan çok az.Dr da bulamadım kendime.Yuvarlandım gidiyo öyle.Son ayda korkutursa bi şekilde o riski de alamam gibi geliyo
tabi canım orası öyle...son ay şekillenir nasıl doğum yapacağımız...
ama şimdilik normal istiyorum, son ay korkup vazgeçebilirim:bbo:...Bakıcaz artık, sağlıkla tamamlayalım da şu süreci...:CüvCüv:

kızlarrrr çok işim varrr takipteyim ama kaydirigubbakcemile

bana sezeryanda çok korkunç geliyo düşünsene kesiyolar sni dikiyolar sonra üşütürsen dikişler iltihap falan oluyomuş çoook korkunç napıcaz ya,bende norma doğum istiyom enazından bi kere çekerim acısını ama kısmet artık

kızlar ben doğum ilgili şeylere kulaklarımı tıkadım çünkğinsan ister istemez kasıyo kendini sabah bir arkadaşım çok acı bişey anlattı sinir oldum 7 aylık hamile neleri dinliyo çok kızdım ona da bana da anlatmamasını söyledim böyle şeyleri herkesin doğumu farklı geçiyo iyi şeyler düşünmek istiyorum bebeğimi kucağıma aldığım anı mesela tüm acılar bitiyomuş zaten sağlıkla dünyaya getiririz inşallah

Bende allah izin verise epidural normal doğum düşünüyorum, doktorumda kesinlikle normal doğumu destekleyen bi doktor, ve kendisini tercih etme sebebimde bu zaten. Bu devirde normal doğum yaptırcak doktor çok nadir, kordon falan bişeyleri bahane edip sezeryanla iki dakkada kesip doğurtuyorlar.

günaydın kızlarrr
günaydınnn canımm

ben de normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa

Kelebek bugün mü gidicektin dr.'a ?doktorlara da güven olmuyo artık.Hepsi kasap olmuş.Uğraşması zor geliyo.Normal doğumda gece çağırılıcaklar kontrol için.Belki de hastaneden sezeryan için prim alıyolardır diye düşünüyorum

günaydın kızlar valla seyretmedim programı ama sizin yazdıklarınız bile içimi bi tuhaf yaptı ben çok korkuyorum fisfisfis

normal doğumda sancılar çektiriyormuş biraz...hatta artık en sonunda acıdan bebeğin çıkışından dolayı acı bile hissetmiyormuşsun...çekerim valla..annem an fazla 10 dakka çekicen diyor acıyı...10 dakikaysa nolucakki katlanırız..

günaydın kızlar nasılsınız ben idare ederim işte beray lütfen kendini üzme moralinin iyi olması lazım bu ilk testti 3 lü tarama testi iyi çıkar inş, amniyosenteze gerek kalmaz inş, cuma gününde bol bol dua et . hepimiz yanındayız dualarımızla...

valla bende bilmiyorum şuan gittiğim dr iyi hoş ilgileniyo ama doğum falan hiç konuşmadık bilmiyorum yani sezeryan taraftarımı normalmi sorsam daha erken son ay belli olur o falan der heralde,gerçi daha doğumu nerde yapıcağımada karar vermedim medicalparka gidiyorum şuan güzel ama doğum pahalı ama

kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor

beraycım arkadaşım üzülme. bu sonuçlar (%80 oranına yakın) birçok hamileye söyleniyor. amino. genelde 40yaş üstü bayanlara yapılan insanın içini rahatlatan bir test. ve bazı doktorlar bu testi yaptırıyor çünkü pahalı bir test (500le 1000 arası. üniversite araştırma hastanesinde ssklıya ücretsiz ama bir profösör eşliğinde yapılsın dersen 150lira civarı). yani kar amaçlı yaptırılıyor. bazısı da doğumda gözden kaçan bir anormalliğe ihtimal vermemek için titizlikten yaptırıyor. göbekten sıvı alcaklar korkma hiç acımıyormuş. çok yakın bir arkadaşıma da test değerlerin normal değil diyerek yapılmıştı. kızı şimdi 5yaşında ve fırlamanın önde gideni. sakın korkma. için rahat değilse iyi bir hastanenin radyoloğundan ya da perinatologdan randevu al. çünkü ulturasonu en iyi kullananlar radyologlardır. allah bebeklerimizi korusun...

kızlar...inanmıyorummm...KAzen Temmuz 2010 anneleri topicini de açmış....eskiyoruzz artıkkkopuyorumnanaktan

Evet canım kontrolüm bugün akşam. Benim doktorum o kasap doktorlardan değil işte canım. Adananın en iyi proflarından kendisi ve normal doğumu desteklemesi ile ünlü. İnternettede bunla ilgili bi çok haberi var doktorumun.Ayrıca normal doğuma sezeryandan daha çok para alıyo, sonuçta normal doğum daha plansız ve zahmetli . Allahım inşallah nasip eder banada. Sende inşallah kendine en kısa zamanda iyi bi doktor bulursun canım.

nerde oturuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…