güaydın canımmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr
kızlar kadın epudral sezeryanla doğum yapıyo az önce reklamlarında gördüm bebeğin doğusunu ayy çok acayip bişey
kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor
valla kızlar bende epudural düşünüyodum ama lokal anesteziyle ameliyat olduktan sonra vazgeçtm tmm beeğinin doğuşunu görüyosun o çok güzel bişey ama herşeyi hissediyosun ya iğneler vuruluyo kesi yeri kesilirken o sesi duyuyosun gırç gırç ben bile kendimdeydim. bana sarhoş gibi olursun farketmezsin demişlerdi ama hiç uyuşmadım ben ve zaten dikişlerin sonuna soğru anestezinin etkiside geçmiştimafoldumben
Beraycım üzülme lütfen.Ciddi bişey olsaydı söylerdi dr.sen üzüldüğünde bebeğin de üzülüyo unutma.
Günaydın kızlar
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.
Beraycım canım dua edicem bende senin için üzülme sakın inş hiç bişey çıkmıcak. ark.lar dazmış bir sürü örnek var böyle olup da nur topu gibi sapasağlam evlatları olan.
Rabbim büyüktür inş sağlıkla kucağımıza alıcaz hepimiz. :1hug:
günaydın kızlarrrrrrrrr
beraycım cn benim hiç üzülme sakın bu doktorun neden daha 3lü test yapmadan amniyosentez istedi senden anlamış değilim. eğer olacaksada kötü bişey değil rabbim beterinden korusun. test sonuçları kötü çıkanların genelde amniyosentezi iyi çıkıyor. bebeiş çok sağlıklı sakın üzülme
kızlar ya bugun benim midem biraz tuhaf
ne olduğunu tarif edemediğim bişey yaşıyorum yani ne tam olarak bulanıyo ne de ağrıyo garip bişey hepsiden azar azar çektiriyo
anlamadım ama çok kötüyüm:sinifsinif:
Geçmiş olsun canım.Evdesin sanırım sen.Biraz uzan istersen
yok canım iş yerindeyim keşke evde olsam:sinifsinif:
burda tv var ordan izliyorum:lepi: